bmw 520i
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
bmw 520i
привет колеги! от 6 месеца съм с баварката и ви е ясно как се кефя:)
но имам проблем със дебитомера.сега е изклу4ен ако вкарам буксата и колата заработвжа на 5 цилиндъра или на 4.как да си намеря дебитомер 2-ра ръка.аз сум от добри4
и климатроника като го пусна за студено от едната половина духа студено а дръгата топло.какво трябжа да направя.знам само цхе със сигурност трябва да си сменя филтъра в купето,духа мн слабо.
но имам проблем със дебитомера.сега е изклу4ен ако вкарам буксата и колата заработвжа на 5 цилиндъра или на 4.как да си намеря дебитомер 2-ра ръка.аз сум от добри4
и климатроника като го пусна за студено от едната половина духа студено а дръгата топло.какво трябжа да направя.знам само цхе със сигурност трябва да си сменя филтъра в купето,духа мн слабо.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: bmw 520i
За дебитомера пусни обява в търся тук във форума и ще намеришshankylov написа:привет колеги! от 6 месеца съм с баварката и ви е ясно как се кефя:)

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
За филтъра ти , ясно , но си виж ел. клапанчетата на парното- едното със сигурност не затваря- - ремонтира се , или се сменява!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Едва ли заради дебитомера ,двигателя работи с по-малко цибиндри-дебитомера мери количеството въздух ,което засмуква двигателя,подава тази информация на компютъра,който в зависимост от нея определя количеството бензин .Потърси някакво друга причина
- shankylov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e-36 2.5tds е34 2.5tds
- Мечтае да кара: e-32 750il
здравейте!
аз съм замервал компресията,не е от нея,смених и сегменти,масло не бара колата,без дебитомер работи като 4асовник но вклу4а ли го все едно 4ъжате москви4 осмак на 3 цилиндъра:)
а тези ел.клапани къде се намират не знаех за такива
интересуваме и каква е цената на дебитомера и на филтъра на парното?
аз съм замервал компресията,не е от нея,смених и сегменти,масло не бара колата,без дебитомер работи като 4асовник но вклу4а ли го все едно 4ъжате москви4 осмак на 3 цилиндъра:)
а тези ел.клапани къде се намират не знаех за такива

- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Клапанчетата се намират отпред, до кутията с бушоните! Цени за филтър на купето: най различни- според фирма(производител) ,според магазин и според това , дали ф-ра е с рамка или не: от 20лв.-60лв. На Е34 трябва да е с рамка- по добре ляга! Добър такъв вариант е на BOSCH-25-30лв.! За дебитомера: ако е BOSCH , има вариант да се замени за нов на 1/2 от цената му ( 200-250лв. демек) УСПЕХ!shankylov написа:здравейте!
а тези ел.клапани къде се намират не знаех за такива![]()
8 мнения
• Страница 1 от 1