Бързо минаване през каналите... ?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
10-ти Ице стара ти е информацията

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
шефът ти е нормално да не се трогне, но можеш да си вземеш отпускаAGD написа:...

за експресен канал -

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Nucl3arDru1D написа:шефът ти е нормално да не се трогне, но можеш да си вземеш отпускаAGD написа:...а за гаража, баце, аз като нямам ку-у-упър също ми е гадно, ама какво да се прави - няма пълно щастие
![]()
за експресен канал -
Вярно че има варианти колега и че е лесно да се намери оправдание да се мине по тънката лайстна, и че няма пълно щастие - ама да си спя в колата няколко дена не само, че не е пълно ами изобщо не е щастие.
Не съм я докарал до там да не ме е грижа за парите , но все пак времето ми е по-кът в момента.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Абсолютно никакъв не е проблема да си направиш каско със стар талон/бриф или каквото там имаш + договор за покупко-проджба или фактура.Единствено ако колата няма номера или се налага да ги сменяш (по твой избор или защото не са от твоя град) те няма да бъдат вписани в полицата т.е. имаш още едно разхождане до застрахователя за да му занесеш копие на талона след КАТ. Това последното и да не го направиш не е фатално специално за Бул Инс - за другите не съм сигурен
alextbg написа:Абсолютно никакъв не е проблема да си направиш каско със стар талон/бриф или каквото там имаш + договор за покупко-проджба или фактура.Единствено ако колата няма номера или се налага да ги сменяш (по твой избор или защото не са от твоя град) те няма да бъдат вписани в полицата т.е. имаш още едно разхождане до застрахователя за да му занесеш копие на талона след КАТ. Това последното и да не го направиш не е фатално специално за Бул Инс - за другите не съм сигурен
Питах в БулИнс и ми казаха същото, но че със старите талони каското ще е все едно на стария собственик. Ако ми тайфат каручката той може да си вземе парите ... или бъркам нещо?
По принцип моето каско е във Булстрад, но не съм го правил аз. Но аз каско си имах още с транзитните номера и след като минах КАТ отидох до офиса на Булстрад и ми въведаха новия номер.
Но договора си беше сключен поне няколко дена преди да мина през КАТ, а колата беше с транзитни номера. Но май това не е редовна практика.
Но договора си беше сключен поне няколко дена преди да мина през КАТ, а колата беше с транзитни номера. Но май това не е редовна практика.
- нино
- младши ентусиаст
-
- Кара: 89 BMW 320i
- Мечтае да кара: E 30 M3 EVO ///
Re: Бързо минаване през каналите... ?
[Georgi] написа:Другата седмица ще се кача на E36 320![]()
Проблематиката е, че до момента колата не е имала каско (човека си има доста гаражи). А аз преди да направя каско трябва да сменя талона. Като гледам опашките пред КАТ не виждам това как ще стане обаче.
Излиза че трябва да мина през каналите и застраховател в един и също ден (понеже нямам сигурен паркинг/гараж).
Може ли някой да ме "насочи" към хора които могат да ми свършат тая работа?
Имаш л.с. Обади му се.
INTERSCAN RALLY TEAM
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Мене не ми е ясно защо не си направиш застраховка по стария талон и после просто ти пишат добавък че колата е със сменен собственик...
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2