Angel Eyes E34
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Angel Eyes E34
Тук четох доста теми за така наречените Ейнджъл Айс и искам да питам едно нещо.. Тъй като съм схванат в ръцете тоест не ми се заниамава сам да си паравя а искам да имам такова нещо може ли някой да ми каже къде мога да отида да ми направят такова нещо и да ми го монтират... Или да отивам да другия вариант в ebay.com има цели фарове дори има вариант със ксенон и мисля направо да си купя такива готови... В щатите не са скъпи дори са доста евтини гледах че цели фарове с ейнджъл айс и ксенон излизат 650лв с доставката..Говорим за чисто нови естествено.. И ксенона е Би-ксенон...Ако има ефтин вариант моля някой да каже нещо по въпроса....
Иначе това е варианта за купуване от САЩ... Очевидно по ефтини са от тука...
Предварително мерси на всички

Иначе това е варианта за купуване от САЩ... Очевидно по ефтини са от тука...
Предварително мерси на всички

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Stanchev написа:ма на колата са отврат....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Незнам аз веднъж засякох в камор едно комби зелено Е34 беше с подобни фарове ... Седяха яко ... Ама то си е въпрос на вкус
А и като за 650лв честно казано по добри не може да се намерят и да имат и биксенон
Малко оцъклени изглеждат Е34ките с ейнджъл айс ама въпреки всичко са яки... Като гледам и колко голфчета 3ка изкочиха с такива неща малко ми е тъпо ама кво да се прави всеки има право на лош вкус...

А и като за 650лв честно казано по добри не може да се намерят и да имат и биксенон
Малко оцъклени изглеждат Е34ките с ейнджъл айс ама въпреки всичко са яки... Като гледам и колко голфчета 3ка изкочиха с такива неща малко ми е тъпо ама кво да се прави всеки има право на лош вкус...
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
И аз бих си сложилSaSo написа:Незнам аз веднъж засякох в камор едно комби зелено Е34 беше с подобни фарове ... Седяха яко ... Ама то си е въпрос на вкус

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Angel Eyes E34
SaSo написа:В щатите не са скъпи дори са доста евтини гледах че цели фарове с ейнджъл айс и ксенон излизат 650лв с доставката..
Дай линк да гледаме и ние

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Crossblade
- кандидат ентусиаст
-
SaSo написа:Малко оцъклени изглеждат Е34ките с ейнджъл айс ама въпреки всичко са яки... Като гледам и колко голфчета 3ка изкочиха с такива неща малко ми е тъпо ама кво да се прави всеки има право на лош вкус...
УЖАС ! Аз видях рено клио таралясник 1.2 с "angel eyes" .... яко комплекси

Аз па ке си напиша M5 отзад

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Ами линк не мога да дам ама аз от www.ebay.com си мисля да си взема... Там са такива цените...Иначе това сивото... Нека колегата чиято е колата не се обижда ама лично на мене не ми допада... Незнам на някой може да му хареса ама не ми е по вкуса просто... А иначе тия просто дори и не сложени нямат нищо общо с това Е34 на събора.... Тия изглеждат доста по пипнати...
В ebay в щатите има и стопове за Е34 с LED мноооо са яки... супер им се изкефих...Мисля си и за едни такива... направо ще стане страшно...Бялото се затъмнява с фолио и така... Стават направо върха за Е34 черно... Само да дойдат де тука до месец 2 и ще кача снимки да видим коментари...
Значи като влезете в ebay пишете E34 Headlights или Е34 Tail lights респективно за фарове и стопове... Има лип спойлери и са адски ефтини... Просто сащ е рая за Е34...
Въпреки че 2003 година една Е34 91 набор там вървеше нещо от рода на 8000 - 10000 долара и с мотор 540 ама все пак това си е там ...
В ebay в щатите има и стопове за Е34 с LED мноооо са яки... супер им се изкефих...Мисля си и за едни такива... направо ще стане страшно...Бялото се затъмнява с фолио и така... Стават направо върха за Е34 черно... Само да дойдат де тука до месец 2 и ще кача снимки да видим коментари...

Значи като влезете в ebay пишете E34 Headlights или Е34 Tail lights респективно за фарове и стопове... Има лип спойлери и са адски ефтини... Просто сащ е рая за Е34...

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Между другото не искам да ви дразня ама вижте за какви огледала стана дума
а за цени не говорим щото са безбожно ниски....
Огледалата от първата снимка са М3 стайл някви се водят ама са много маняшки и са ел. стандартно инсталирващо се към нормалната стойка и букси и така нататък.
Огледалата от втората снимка са Диабло стайл някви се водят и те са много яки.И те са като първите.
Забравих да кажа... Са се дръжте... Цената на огледалата от първата снимка е 43 гущера с доставката на територията на САЩ.... На вторите е 39 гущера пак с доставката...
Незнам ама и двата типа ми харесват на мене... А за цената просто нямам думи...

Огледалата от първата снимка са М3 стайл някви се водят ама са много маняшки и са ел. стандартно инсталирващо се към нормалната стойка и букси и така нататък.
Огледалата от втората снимка са Диабло стайл някви се водят и те са много яки.И те са като първите.
Забравих да кажа... Са се дръжте... Цената на огледалата от първата снимка е 43 гущера с доставката на територията на САЩ.... На вторите е 39 гущера пак с доставката...
Незнам ама и двата типа ми харесват на мене... А за цената просто нямам думи...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Колегата 535 имаше такива на колата и я видях ония ден-Седят супер и светят супер 

ТДС - Турбо Див Селянин
купи си от ебай
купи си от ебай аз оттам си бях взел за колата и са супер оригинални слагаш и заспиват ...
нямат нищо общо с правените
само за едно си се заблудил за съжеление ксенона е отделно
(((
и не е биксенон а са си 4 крушки демек 2 комплекта
(( демек още повече
нямат нищо общо с правените
само за едно си се заблудил за съжеление ксенона е отделно

и не е биксенон а са си 4 крушки демек 2 комплекта

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2