Обичам като си пия кафето сутрин....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: Обичам като си пия кафето сутрин....

Мнение от WilliamsF1Team » 10 Май 2007, 14:04

zAcK написа:.........

Е да, но не всички имат възможност да ходят на екскурзийки. Някои отиват да вършат работа за да изкарат пари. И за това, че живеят като прошляци не са виновни те. Просто това предлагата шиб@ната ни държава. А не ти ли е приятно като отидеш в чужбина, някой от тези прошляци да ти каже "Здрасти" на родния ти език. Не говорете така за хората които търсят развитие в чужбина, просто понякога се налага... :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BlackAdder » 10 Май 2007, 14:34

WilliamsF1Team написа:

Е да, но не всички имат възможност да ходят на екскурзийки. Някои отиват да вършат работа за да изкарат пари. И за това, че живеят като прошляци не са виновни те. Просто това предлагата шиб@ната ни държава. А не ти ли е приятно като отидеш в чужбина, някой от тези прошляци да ти каже "Здрасти" на родния ти език. Не говорете така за хората които търсят развитие в чужбина, просто понякога се налага... :idea:

Точно от такива където ми кажат "здрасти" гледам да стоя на далече, защото досега винаги само разправии и главоболия са ставали.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Май 2007, 14:40

WilliamsF1Team написа:

Ама аз не съм ходил на екскурзийки ами в командировка по работа :confused: А тия българи в чужбина гледам да ги избягвам щото повечето са някви мошенници, к**ва, трафиканти, прошляци и т.н. "Сиромах човек, жив дявол" май важи в пълна сила за тях, щото там като нямат пари даже и за ядене и глей кво става далавера брат ми :help: Та заради същите тия прошляци хората по Европа имат негативно мнение за нас, а не заради това че някой го застреляли. Все едно при тях не се стрелят ;)
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 10 Май 2007, 16:22

Не ме разбирайте погрешно, не ги защитавам, просто има и честни хора които работят. Леля ми живее в Германия от 22 години близо но манталитета и е като на германка. За мен това е простотия, но те са с различни разбирания вече...

А иначе не отричам че 1/2 са моженници и измамници, които са прекарали повечето си време по тамошните затвори... :idea:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 10 Май 2007, 16:43

Ха, поредната пионка цъфнала...нема баце тия червени пари кво направиха...
Аман.... те повечето си изпраха парите ве... банките спонсорират яко, който работи в системката знае ..нема един читав с кредит над ЕУР 1 000 000....
Ше ги бият, ше ги трепат ма тва е кат змей с мноо глави..една режат за да сложат друга на нейно място.
А за политиката няма кво да говорим ..те парите и политиците са на едни и същи хора...да не говорим, че влияние има и отвън.
Ето един човек как стана милиционер после кмет и сега партия направи дето няма вътре един дето да не е в пачка...па сички го знаем в зората на демокрацията, че си беше чиляк на Пашата...
нема опраия Пич, тва само спасение по единично зад океана или хич, креташ тука колко да не умреш от глад и ако се оредиш покраи некои да капе повече нещио по-тка мое да закачиш....

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 10 Май 2007, 17:43

Аз не виждам какво лошо има да отидеш в чужбина и да си изкараш някой кинт,били сме роби и прошляци,това са пълни глупости.Тука не си ли роб,средната работна заплата е 200евро,работиш по десет часа на ден и плащаш луди сметки за парно,ток и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 10 Май 2007, 17:51

evans написа:Аз не виждам какво лошо има да отидеш в чужбина и да си изкараш някой кинт,били сме роби и прошляци,това са пълни глупости.Тука не си ли роб,средната работна заплата е 200евро,работиш по десет часа на ден и плащаш луди сметки за парно,ток и т.н.

Повечето хора си мечтаят за 400лв. заплата, а 400лв на човек на месец не виждам как може да стигнат на някой. Това може да стигне само за бензин, а може и да не стигне...

Да търсиш варианти извън страната не е нещо което търпи критика. Просто всеки избира сам начина си на оцеляване... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 10 Май 2007, 17:56

Добре ги трепат мамицата им мръсна. Аз още чакам това копеленце Маджо да го очистат и него. Замисляли ли сте че може би тия "прошсляци" са се махнали от БГ заради изродщината на такива боклуци и корупцията която вилнее на най високо ниво? И не знам къде си бил на командировка ама до сега не съм видял никой булгарин в чужбина да умира от глад ( а съм живял и в Италия и в Щатите). Албанци и румънци, да, само по затвори лежат и гледат как да преебат някой и как нещо да краднат. Ходи в Италия и им кажи че си Албанец, да видиш как си строшат краката да бегат. Кажи им че си Българин и ше почнат да ти говорат за футбол и тн.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Май 2007, 18:00

тоя е боклук и правеше квото си искаше щото имаше политически чадър.
явно това е рецептата за да се оправим.
ред е на р.овч. и още някои :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 10 Май 2007, 18:07

WilliamsF1Team написа:
evans написа:Аз не виждам какво лошо има да отидеш в чужбина и да си изкараш някой кинт,били сме роби и прошляци,това са пълни глупости.Тука не си ли роб,средната работна заплата е 200евро,работиш по десет часа на ден и плащаш луди сметки за парно,ток и т.н.

Повечето хора си мечтаят за 400лв. заплата, а 400лв на човек на месец не виждам как може да стигнат на някой. Това може да стигне само за бензин, а може и да не стигне...

Да търсиш варианти извън страната не е нещо което търпи критика. Просто всеки избира сам начина си на оцеляване... :idea:
Щом почнахме да се хвалим,че сме си купили хубава кола на старо,май още има да се оправяме.Мен например би хванало срам,да кажа че днес съм си купил кола на старо,това на запад е нещо нормално,хайде ако е нова по може.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 10 Май 2007, 21:20

Ей,леле това е самоубииство бе.Само 7 коршума.Много го е боляло,но е стиснал зъби и се е самоубил. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 10 Май 2007, 23:09

ами и нашият кмет чат-пат го гърмят,ама е много хубав пред медиите!само дето мазния мустак е адски корумпиран боклук,мизерник дето нищо не прави за скапания ни град.....
мамицата им,ама ние сме виновни че търпим!
няма кой да поведе народа както -97г и да става ако ще гражданска война,Сидеров и той си показа рогцата-вкара Бинев в играта...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.........

Мнение от Тоо Cool » 10 Май 2007, 23:28

Yeahaaaaaaa-Death from Above!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
ЕВАЛАРКА на стрелеца-тия мазни свине така трябва да се третират!
ма ако всичките ги отстреляме нема да ни стигнат куршумите май-щото на всеки такъв лайновоз трябва мимнимум по 7 пълнителя, да ги еба!!!!!!
И не се чудете що такава торба с лайна заема такъв пост-щото това подобие на държава е един огромен КЕНЕФ и всички политически и държавни постове се заемат от подобна сган! Ай сега пак се похвалете некъде, че сте българи...... :puke:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 10 Май 2007, 23:36

Абе 2 куул кво евала на стрелеца той да не го е застрелял в името на България :) Иначе и аз не бих се разстроил ако сгънат чадърите всички. А на запад колко са заблудени горките, сега като ни приемаха в ЕУ всичките ми съученици викат вие се оправихте, вече е бяла държава България няма мафия :) Викам им да, точно така е :mhihi:
In Ban We Trust!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

........

Мнение от Тоо Cool » 10 Май 2007, 23:41

Бе аз да не казвам, че е в името на бг бе пичага-боли ме от чие име е-най-вероятно от на некой още по-гнусен и от мрътвеца, ма кво от това...факт е, че един лайнар по-малко-затова-ЕВАЛА на стрелеца!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата