Орел с ориз или новия роуд бог? :)
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Nightmare написа:Тука май никой не е чувал за на Генчо фАстрата...Аз макар и да не съм я виждал на живо съм чувал доста за нея....самата истина си е това
кое за совалката дискавъри ли
аре стига с тея мокри сънища
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Аз също съм чувал много неща за тая астра, но не си спомням да съм виждал времена от божура или видео на някоя гонка с гореспоменат звяр или дино...единствените неща дето се казват за тая астра и колко много върви и колко коня е ....от нейния собственик...
Казвали са ми, че човека е много в час с турбините, но нищо не съм виждал като метериал за тая астра...
Казвали са ми, че човека е много в час с турбините, но нищо не съм виждал като метериал за тая астра...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
Re: Орел с ориз или новия роуд бог? :)
evans написа:Някой казвал ли ти е,че си много зле,какво влизаш в други форуми и след това пускаш някакви глупави теми.
Някой да ти е опрял пищов в челото да четеш? Или искаш да ме спреш да не влизам в други форуми? И като видя нещо интересно/смешно/сериозно/важно/полезно да не го пускам в друг форум? По твоята логика темата FUN: вицове, картинки, линкове, текстове и т.н. трябва да се изтрие, защото съдържа линкове към други сайтове/форуми?
evans написа:Първо не всеки в България има пари да кара бмв
Прочети ми поста пак, ама буква по буква. За всеки път, когато намериш трите букви Б, М, и В една до друга, ще ти купя каса Дъмпъл, заклевам се. Какво намесваш тук БМВ-тата, като никъде, повтарям, никъде, потретвам, НИКЪДЕ не е станало дума за тях? Кой сега избива комплекси?
Ти изобщо чувал ли си думата хумор? Не, не е едно зелено с мъниста. Не, не се и яде.evans написа:ти избиваш някакви комплекси,щом се подиграваш на другите хора.
А това дали аз имам комплекси си е лично моя работа, не се бъркай.
kiko написа:Nightmare написа:Тука май никой не е чувал за на Генчо фАстрата...Аз макар и да не съм я виждал на живо съм чувал доста за нея....самата истина си е това
кое за совалката дискавъри ли
аре стига с тея мокри сънища
Ай да не се излагаме и да не пишем глупости а.Я се поразтърси малко и преди да пишеш помисли... за да не търсиш ще те олесня малко http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... c=3743&hl=
Поразгледай тука и попрочети малко.После пиши мокри ли сухи ли сънища

Не бе, че колата е добра, това спор няма. Аз лично не бих се пуснал с нея. Нищо чудно да къса разните му там мерджани и нам си кви. Писал е и М3, нищо чудно, евала на човека, мераклийски си гледа колата.
Обаче изказването за Хондата CBR 900RR признай, че звучи нереално. Не може да ме убеди, че опела вдига 100 за по-малко от 3.4 секунди.
Обаче изказването за Хондата CBR 900RR признай, че звучи нереално. Не може да ме убеди, че опела вдига 100 за по-малко от 3.4 секунди.
Виж ся аз не твърдя че астрата е много бърза(макар че си личи по темата)и не мога да твърдя колко дава 0-100 пък и в линка дето си дал не е пояснено...дали не са се пуснали от летящ старт...от място е ясно...нищо не мога да твърдя...но да за Хондата наистина си звучи малко нереално...ма както се казва-затова винаги има интрига в Стреетрацерс-а щото нищо не се знае предварително 

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2