Обичам като си пия кафето сутрин....
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Обичам като си пия кафето сутрин....
... да чета подобни новини
http://dnes.dir.bg/2007/05/10/news1660824.html#sepultura
Направо деня ми тръгва страхотно. Убиха поредни шопар мазен
Нека ги трепят. Общинар с жип Порше. Да измират като хлебарки. Ама всеки ден по един. Да не могат да живеят спокойно. От къде е Кайена, а? Ами от общинска земя по морето и от рекет. Смърт

Направо деня ми тръгва страхотно. Убиха поредни шопар мазен

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Чшш, човека си е честен бизнесмен, издигнал се до общински съветник, сигурно погрешка е станала тая работа 

Never mistake motion for action...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Leon написа:Чшш, човека си е честен бизнесмен, издигнал се до общински съветник, сигурно погрешка е станала тая работа
Maлко са ти кафетата - още спиш

- Гост
-
Бе мноо често станаа.....!!! И стават едни гадни рикошети-ше пострадат....."виновни"!!!
Те тия "невинните" си ги целат от упор!
Аз имам предложение да си карат колите със свалени прозорци или ако може само с кабриота ,за да не се поломват излишно колите!
Шот нали се сещате колко струва примерно да опраиш 10тина дупки на "Вейрон" или на "Кайен"!!!! Само абат фтомобилите!
Те тия "невинните" си ги целат от упор!
Аз имам предложение да си карат колите със свалени прозорци или ако може само с кабриота ,за да не се поломват излишно колите!
Шот нали се сещате колко струва примерно да опраиш 10тина дупки на "Вейрон" или на "Кайен"!!!! Само абат фтомобилите!
убитият бил свързан с престъпния бос Митьо Очите
Янков бе близък и с убития преди 2 г. лидер на ВИС Георги Илиев
Янков е посочен от Петко Крумов-Камбоджанеца като поръчител на атентат срещу тогавашния кмет на Несебър Живко Георгиев ... След това Камбоджанеца загива при пожар
Янков бе и сред основните заподозрени за атентата срещу бизнесмена Веселин Ташев
И такъв "човек" е Председател на Общинския съвет на Несебър ?!? И кмет щял да става ?!? Тия длъжности не се ли заемаха от хора с чисто минало ?!? Или пак аз съм назад с информацията ?!?

Наистина живеем в ненормална държава
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
няма случайно застреляни "бизнемени" нека се стрелят лошо няма 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- Гост
-
Бе то лошо нема,ма да се стрелят на Витоша! И то от другата страна на баира! Щот както пуцат по улиците на некой мое да му падне главата ,щото си е бил на тротоара или е минавал на близо!
При взрива на Иван Тодоров-Доктора на Цариградско бях в отсрешното платно и предният джам му падна 2 коли пред мен! Падна като талпа-4 санта дебел! Ако беше уцелил Рендето дет карах щеше да ме напраи на мусака! Отначало помислих,че е катастрофа и спряхме и слезнах ,а един човечец от по-напред така се беше шашнал/явно е бил съвсем близо/ , че си зареза колата и си тръгна пеша надолу по Цариградско и не отговараше на никакви питания...!
При взрива на Иван Тодоров-Доктора на Цариградско бях в отсрешното платно и предният джам му падна 2 коли пред мен! Падна като талпа-4 санта дебел! Ако беше уцелил Рендето дет карах щеше да ме напраи на мусака! Отначало помислих,че е катастрофа и спряхме и слезнах ,а един човечец от по-напред така се беше шашнал/явно е бил съвсем близо/ , че си зареза колата и си тръгна пеша надолу по Цариградско и не отговараше на никакви питания...!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Така е хората с криминално минало в България участват във властта евала 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Mishel_Vaian написа:Така е хората с криминално минало в България участват във властта евала
Само едно уточнение - то и настоящето им си е криминално.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
Да си призная,вече такива''писания'' по вестниците не ме учудват/странно защо/
В тази статия нещото,което ми направи по-голямо впечатление беше написаното за онзи там....Камбоджанеца.Ебати и полицията,дето имаме.Ебати и защитата на свидетелите.
Този''камбоджанец'',предполагам,че не е бил ''цвете за мирисане'',но нека сега някой да ме убеди да свидетелствам,ако не дай си боже стана свидетел на престъпление.Миии...нема да стане.

В тази статия нещото,което ми направи по-голямо впечатление беше написаното за онзи там....Камбоджанеца.Ебати и полицията,дето имаме.Ебати и защитата на свидетелите.
Този''камбоджанец'',предполагам,че не е бил ''цвете за мирисане'',но нека сега някой да ме убеди да свидетелствам,ако не дай си боже стана свидетел на престъпление.Миии...нема да стане.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Re: Обичам като си пия кафето сутрин....
Е какво се радваш толкова,с тия убийства и с тази корупция цяла Европа ни мисли,че сме авганистанци.Хайде отиди в Англия или в някоя западна държава и кажи че си българин,да видиш как ще те гледат,просто за тях си един долен боклук.zAcK написа:... да чета подобни новини
Направо деня ми тръгва страхотно. Убиха поредни шопар мазенНека ги трепят. Общинар с жип Порше. Да измират като хлебарки. Ама всеки ден по един. Да не могат да живеят спокойно. От къде е Кайена, а? Ами от общинска земя по морето и от рекет. Смърт
![]()
Още вчера вечерта го видях в Медиапул и много се зарадвах. В смотана държава като нашата на ограбените не им остава нищо друго, освен да се надяват, че престъпниците ще се самоизбият.
Очевидно някой от север ги чисти тия смешници--Ж. Илиев, Очите, сега тоя.
Властта ще обяви, че мотивът за престъплението е жена
, така направиха при кмета на Елин Пелин. Някой го причакал в двора и го напълнил с един палнител ей така от ревност

Очевидно някой от север ги чисти тия смешници--Ж. Илиев, Очите, сега тоя.
Властта ще обяви, че мотивът за престъплението е жена

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
evans написа:Е какво се радваш толкова,с тия убийства и с тази корупция цяла Европа ни мисли,че сме авганистанци.Хайде отиди в Англия или в някоя западна държава и кажи че си българин,да видиш как ще те гледат,просто за тях си един долен боклук.
Е бе май ти не може да разсъждаваш нормално. Не е ли по-добре Европа да знае какви сме, отколкото да си мислят че сме цвете и корумпираните политици мафиоти да прибират субсидиите

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

zAcK написа:evans написа:Е какво се радваш толкова,с тия убийства и с тази корупция цяла Европа ни мисли,че сме авганистанци.Хайде отиди в Англия или в някоя западна държава и кажи че си българин,да видиш как ще те гледат,просто за тях си един долен боклук.
Е бе май ти не може да разсъждаваш нормално. Не е ли по-добре Европа да знае какви сме, отколкото да си мислят че сме цвете и корумпираните политици мафиоти да прибират субсидиите![]()
![]()
И за твое сведение съм обиколил Европа и никъде не са ме приемали за "долен боклук". Дреме ми за тия БГ прошляци, които ходят да берат домати по Европа и Америка
Тях да ги приемат и за роби. Те сами са си го избрали.

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3