Обичам като си пия кафето сутрин....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Обичам като си пия кафето сутрин....

Мнение от zAcK » 10 Май 2007, 10:35

... да чета подобни новини
http://dnes.dir.bg/2007/05/10/news1660824.html#sepultura
Направо деня ми тръгва страхотно. Убиха поредни шопар мазен :D Нека ги трепят. Общинар с жип Порше. Да измират като хлебарки. Ама всеки ден по един. Да не могат да живеят спокойно. От къде е Кайена, а? Ами от общинска земя по морето и от рекет. Смърт :twisted: :twisted:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Май 2007, 10:55

Чшш, човека си е честен бизнесмен, издигнал се до общински съветник, сигурно погрешка е станала тая работа ;)
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 10 Май 2007, 11:00

а кметицата - "шашната" :lol:
Изображение
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 10 Май 2007, 11:04

Leon написа:Чшш, човека си е честен бизнесмен, издигнал се до общински съветник, сигурно погрешка е станала тая работа ;)

Maлко са ти кафетата - още спиш :winky:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Май 2007, 11:21

Бе мноо често станаа.....!!! И стават едни гадни рикошети-ше пострадат....."виновни"!!!
Те тия "невинните" си ги целат от упор!
Аз имам предложение да си карат колите със свалени прозорци или ако може само с кабриота ,за да не се поломват излишно колите!
Шот нали се сещате колко струва примерно да опраиш 10тина дупки на "Вейрон" или на "Кайен"!!!! Само абат фтомобилите!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 10 Май 2007, 11:26

убитият бил свързан с престъпния бос Митьо Очите

Янков бе близък и с убития преди 2 г. лидер на ВИС Георги Илиев

Янков е посочен от Петко Крумов-Камбоджанеца като поръчител на атентат срещу тогавашния кмет на Несебър Живко Георгиев ... След това Камбоджанеца загива при пожар

Янков бе и сред основните заподозрени за атентата срещу бизнесмена Веселин Ташев

И такъв "човек" е Председател на Общинския съвет на Несебър ?!? И кмет щял да става ?!? Тия длъжности не се ли заемаха от хора с чисто минало ?!? Или пак аз съм назад с информацията ?!? :evil:

Наистина живеем в ненормална държава

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 10 Май 2007, 11:44

няма случайно застреляни "бизнемени" нека се стрелят лошо няма :twisted:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Май 2007, 11:49

Бе то лошо нема,ма да се стрелят на Витоша! И то от другата страна на баира! Щот както пуцат по улиците на некой мое да му падне главата ,щото си е бил на тротоара или е минавал на близо!
При взрива на Иван Тодоров-Доктора на Цариградско бях в отсрешното платно и предният джам му падна 2 коли пред мен! Падна като талпа-4 санта дебел! Ако беше уцелил Рендето дет карах щеше да ме напраи на мусака! Отначало помислих,че е катастрофа и спряхме и слезнах ,а един човечец от по-напред така се беше шашнал/явно е бил съвсем близо/ , че си зареза колата и си тръгна пеша надолу по Цариградско и не отговараше на никакви питания...!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Май 2007, 12:27

Така е хората с криминално минало в България участват във властта евала :bowdown:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 10 Май 2007, 12:44

Mishel_Vaian написа:Така е хората с криминално минало в България участват във властта евала :bowdown:

Само едно уточнение - то и настоящето им си е криминално.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

..

Мнение от Is. » 10 Май 2007, 13:09

Да си призная,вече такива''писания'' по вестниците не ме учудват/странно защо/ :kuku:
В тази статия нещото,което ми направи по-голямо впечатление беше написаното за онзи там....Камбоджанеца.Ебати и полицията,дето имаме.Ебати и защитата на свидетелите.
Този''камбоджанец'',предполагам,че не е бил ''цвете за мирисане'',но нека сега някой да ме убеди да свидетелствам,ако не дай си боже стана свидетел на престъпление.Миии...нема да стане. :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Обичам като си пия кафето сутрин....

Мнение от evans » 10 Май 2007, 13:11

zAcK написа:... да чета подобни новини
http://dnes.dir.bg/2007/05/10/news1660824.html#sepultura
Направо деня ми тръгва страхотно. Убиха поредни шопар мазен :D Нека ги трепят. Общинар с жип Порше. Да измират като хлебарки. Ама всеки ден по един. Да не могат да живеят спокойно. От къде е Кайена, а? Ами от общинска земя по морето и от рекет. Смърт :twisted: :twisted:
Е какво се радваш толкова,с тия убийства и с тази корупция цяла Европа ни мисли,че сме авганистанци.Хайде отиди в Англия или в някоя западна държава и кажи че си българин,да видиш как ще те гледат,просто за тях си един долен боклук.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 10 Май 2007, 13:22

Още вчера вечерта го видях в Медиапул и много се зарадвах. В смотана държава като нашата на ограбените не им остава нищо друго, освен да се надяват, че престъпниците ще се самоизбият.
Очевидно някой от север ги чисти тия смешници--Ж. Илиев, Очите, сега тоя.
Властта ще обяви, че мотивът за престъплението е жена :mhihi: , така направиха при кмета на Елин Пелин. Някой го причакал в двора и го напълнил с един палнител ей така от ревност :mhihi: :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Май 2007, 13:51

evans написа:Е какво се радваш толкова,с тия убийства и с тази корупция цяла Европа ни мисли,че сме авганистанци.Хайде отиди в Англия или в някоя западна държава и кажи че си българин,да видиш как ще те гледат,просто за тях си един долен боклук.

Е бе май ти не може да разсъждаваш нормално. Не е ли по-добре Европа да знае какви сме, отколкото да си мислят че сме цвете и корумпираните политици мафиоти да прибират субсидиите :evil: :evil: :evil: И за твое сведение съм обиколил Европа и никъде не са ме приемали за "долен боклук". Дреме ми за тия БГ прошляци, които ходят да берат домати по Европа и Америка 8) Тях да ги приемат и за роби. Те сами са си го избрали.
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 10 Май 2007, 13:59

zAcK написа:
evans написа:Е какво се радваш толкова,с тия убийства и с тази корупция цяла Европа ни мисли,че сме авганистанци.Хайде отиди в Англия или в някоя западна държава и кажи че си българин,да видиш как ще те гледат,просто за тях си един долен боклук.

Е бе май ти не може да разсъждаваш нормално. Не е ли по-добре Европа да знае какви сме, отколкото да си мислят че сме цвете и корумпираните политици мафиоти да прибират субсидиите :evil: :evil: :evil: И за твое сведение съм обиколил Европа и никъде не са ме приемали за "долен боклук". Дреме ми за тия БГ прошляци, които ходят да берат домати по Европа и Америка 8) Тях да ги приемат и за роби. Те сами са си го избрали.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: не се нерви,извинявай че ти развалих сутришното настроение

Следваща

Назад към Извън Темата