busines CD + subwofer
Модератор: Icco
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
busines CD + subwofer
Здравейте....искам да ви попитам понеже преди 2 седмици си купих БМВ е46 купе с busines cd обаче имам и един subwofer на който е вързан и усилвател...Та въпроса ми е мога ли да го свържа към оригиналното CD ?
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Facheff
- младши ентусиаст
-
Re: ***
Mario Pankov написа:Трябва да го извадиш и да видиш дали има изводи за усилвател. Ако не, може на задните колони ама не е много добре.Ако е към задните колони са свързва към High Level Input жака на усилвателя ( стига да има такъв ). А и имай в предвид че БМВ-тата са с много уплътнени багажници и едва ли ще постигнеш нещо.
Демек е по-добре просто да си сложа хубави колони

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
определено ..
нали помниш как беше в е36цата ми ... повече се чуваше отвънка ...
освен ако не го сложиш баса както съм го сложил сега де ...

нали помниш как беше в е36цата ми ... повече се чуваше отвънка ...
освен ако не го сложиш баса както съм го сложил сега де ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Facheff
- младши ентусиаст
-
Re: **
Mario Pankov написа:Е36 не знам как е. Потърси все пак дали нямаш някакъв отвор към купето. При Е39 се ползва ски сака и се монтира един субуфер. Ако имаш такъв отвор - там слагаш бас рефлекса и го вкарваш в купето. Иначе, по добре да сложиш хубави елипси с усилвател на тях. Не знам какъв ти е бюджета, но ако е малък - Хертц DCX690. Тия свирят като малък субуфер, ще си много доволен. Само провери какви са дупките в ламарината под кората да не се наложи да правиш подложки.
Финансите не са проблем...ще измислим нещо мерси...
Шаро ти кога се връщаш да направим нещо с тая музика...ти поне имаш опита

- Sharo
- старши ентусиаст
-
на 16ти юни кацам ...
ще го измислим тва с музиката
но знаеш, че според мене първо траа сложиш хубави колони и полсе бас ...., че няма смисъл иначе
лично мнение!!!!!!
но знаеш, че според мене първо траа сложиш хубави колони и полсе бас ...., че няма смисъл иначе
лично мнение!!!!!!
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Facheff
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:на 16ти юни кацам ...
лично мнение!!!!!!
Е да шаро ама аз не търся музиката ми да е баш като твойта

А искам да питам ако го вкарам баса от ски сака той ще е без кутията тогава...няма ли да му се намали звука или?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Facheff написа:Sharo написа:на 16ти юни кацам ...
лично мнение!!!!!!
Е да шаро ама аз не търся музиката ми да е баш като твойтаНо мисля че оригиналните колони и суба ще се получи достатъчно добре....
А искам да питам ако го вкарам баса от ски сака той ще е без кутията тогава...няма ли да му се намали звука или?
няма да му махаш кутията ... пак си остава в бокса присто така направен та да седи говорителя към отвора ...
както е при мене бре ..
- Facheff
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:Facheff написа:Sharo написа:на 16ти юни кацам ...
лично мнение!!!!!!
Е да шаро ама аз не търся музиката ми да е баш като твойтаНо мисля че оригиналните колони и суба ще се получи достатъчно добре....
няма да му махаш кутията ... пак си остава в бокса присто така направен та да седи говорителя към отвора ...
както е при мене бре ..
Добре,а на теб ти седеше точно като свалиш задната облегалка и идва колоната...е аз така не мога ли да си закрепа мойта колона ии да си бачка....или другото е да се вижда самата колона като сваля подлакатника на задните седалки....което мн не ме кефи....?
- Facheff
- младши ентусиаст
-
Re: **
Mario Pankov написа:Sharo написа:на 16ти юни кацам ...
лично мнение!!!!!!
Оригиналната ти е или Harmann, или Nokia,или BMW. От трите случая Хармана е най-добър като вариант, но е далеч от това, което ще се получи с едни компоненти Focal или Helix Precision. До колкото си спомням Е46 е за 13-ки като са затворен обем, имат чашки отдолу. Слагаш един Фокал или Хеликс и сам ще разбереш колко добра ти е била заводската система![]()
А за това, че е по-добре да сложиш първо хубави колони и после бас - напълно съм съгласен. Аз дори бих казал, че трябва да започнеш от source-a т.е. първо си купи едно хубаво СД и замести оригиналното. След това едни компоненти отпред във вратите, след това аз лично препоръчвам елипси отзад и точка. При Е46 ние обмисляхме вариант да поставиме субуфер между двете предни седалки. С малко демонтиране един малък суб може и да влезе, ако не те мързи, пробвай и кажи резултата какъв е.
В това е въпроса че не искам да си махам оригиналния касетефон щото ми е малко селско с друг на таблото....оригнала си седи най-хубаво....
- Sharo
- старши ентусиаст
-
криеш го някъде като моя и го оправляеаш само с кормилото ...
даже моя не е много скрит-ама нямам чейнджър към него и да сменям дисковете
а за буфера не е нуйно да се вижда говорителя .. при мен не се вижда ако не махнеш подлакътника демек има и една межичка на него която не спира звука а пък пречи да се види кво има там ...
даже моя не е много скрит-ама нямам чейнджър към него и да сменям дисковете

а за буфера не е нуйно да се вижда говорителя .. при мен не се вижда ако не махнеш подлакътника демек има и една межичка на него която не спира звука а пък пречи да се види кво има там ...
- Facheff
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:криеш го някъде като моя и го оправляеаш само с кормилото ...
даже моя не е много скрит-ама нямам чейнджър към него и да сменям дисковете![]()
Не..не ме разбираш не искам друг касетофон....тоя си ми е добре и ми харесва така...искам просто да му вържа субуфера ии тва е....

12 мнения
• Страница 1 от 1