До колко часа работи КАТ ???
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
До колко часа работи КАТ ???
Здравейте колеги !!! Искам да попитам знае ли някой до колко часа работи КАТ ??? И евентуално ако си направа снимка утре към 1 часа , има ли процедура по която снимката да е готова до 2 ,3 часа ??? Тая вечер си взех документите от иструктура за издържана теория и практика и искам утре да си подам документите за книжка в КАТ . Имам БЧК , вчера си извадих медицинско и остана снимката да си направа утре !!! Само моля кажете коя е най - бързата процедура за проявяване на снимка !!! Мерка ми е час по скоро да си подам документите за това е това бързане !!!
Темата ако искате може да я махнете утре , само за инфо я пускам !!
Темата ако искате може да я махнете утре , само за инфо я пускам !!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
KAT работи до 17:00. Снимки - във всяко фото-студио срещу 15 лв те снимат и ти изкарват 4 снимки за 1 цигара време. Успех!

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Ааа колеги само да попитам и още нещо . Какви са процедурите за издаване на книжката. Разбрах , че има бърза и нормална . Какви са парите за едната , и какви за другата ????? И каква е разликата във времето ??? По бързата за колко време ще ми я направат , и нормалната за колко ??? Благодаря предварително !!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Нормалната е за 10 работни дни, което са точно 2 календарни седмици. Спомени за парите нямам - 22.50 май, ма не съм много сигурен дали не бъркам...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Вече няма 3 дневна...
Моята я изкарах за 17 часа срещу 50 и няколко лева...
По-добре дай 50 кинта и си я изкарай по-бързо. Усещането е яко. Всички висят по 10 дни, а ти отиваш преспиваш и на другия ден вече си легален...
Моята я изкарах за 17 часа срещу 50 и няколко лева...

По-добре дай 50 кинта и си я изкарай по-бързо. Усещането е яко. Всички висят по 10 дни, а ти отиваш преспиваш и на другия ден вече си легален...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Да, но дефактум (
) всички книжки се правят на веднъж и в повечето случай (особенно, ако попаднеш на точна жена на гишето) можеш да си я вземеш още на другия ден или най късно през един ден. 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
SlipKnoT написа:Да, но дефактум () всички книжки се правят на веднъж и в повечето случай (особенно, ако попаднеш на точна жена на гишето) можеш да си я вземеш още на другия ден или най късно през един ден.
Както направих аз.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
SlipKnoT написа:...
Когато отидох да си взимам моята,пред мен на опашката имаше един пич,който се опита да мине по този начин,но киселата лелка го върна

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
///MapTo написа:SlipKnoT написа:...
Когато отидох да си взимам моята,пред мен на опашката имаше един пич,който се опита да мине по този начин,но киселата лелка го върна![]()
То и аз минах с тоя номер, не платих експресно, след 2 дни отидох и казах, че ми се налага спешно да замина за морето

Те всички така казват!![]()

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега ясно !! Само доста мнения се изказаха и искам да знам бързата последно за 17 часа ли става или за 3 дни ????
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2