325тд
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
325тд
Здравеите всички дизелджии;Пускал съм това въпросче,но не към всички.Пишете ми ако знаете нещо за решаването на този проблем.Та значи колата ми е 325тд и когато върви до 2500об или точно до 120км нема ядове,но от 2500 до 3000 започва да пресецва се едно я гасиш и палиш в движение.След 3000об се оправя.Ходих в сервиз а пък там не можаха да влязат в компа и сега не знам кво да правя.така пресецва все едно спира нафтата обаче после след 3000об е пушка
не
Не...Пали си няма студена няма топла работи много добре,но доиде ли2500почва и я карам,5скорос 2500веднага 4та и отива 3000. За КАтест нещо ми викат механичен проблем ама нищо друго не ми обясниха
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не е съвсем дребно според мене ,може да е и бая едро от към пари затова направи една диагностика може и две на различни места та да си сигурен
Имал съм подобен проблем и беше от това че е карана продължително с "хубава" нафта.Няколко резервоара с добавка за почистване на на дюзи и само нафта от ОМВ и Лулойл решиха проблема трайно
Може да е от уестгейта на турбото,може да е от плочката на помпата,може и компа да се ебава.

Имал съм подобен проблем и беше от това че е карана продължително с "хубава" нафта.Няколко резервоара с добавка за почистване на на дюзи и само нафта от ОМВ и Лулойл решиха проблема трайно

Може да е от уестгейта на турбото,може да е от плочката на помпата,може и компа да се ебава.

7 мнения
• Страница 1 от 1