Шестият национален събор - равносметка!
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
520i написа:Евалата и от мен.За мен беше първия събор и вече чакам да дпйде следващия.На магистралата по едно време бях отпред във високата част и като погледнах назад колко БМВ-та има във всички ленти дори и в аварийната и всички със запалени фарове направо ми се насълзиха очите.Евалата и на пича с ML-a,който си беше написал Х5 отзад. Относно фишовете имам 4 за по 20лв всеки и то все в Хисаря
Пича с ML-а, може и да сте му се смяли, ама той чака 335d купе и щеше да е с него, ако не му бяха преебали лизинга зарди почивните дни.
С 2 думи - БМВ фен с мерц

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
absix написа:520i написа:Евалата и от мен.За мен беше първия събор и вече чакам да дпйде следващия.На магистралата по едно време бях отпред във високата част и като погледнах назад колко БМВ-та има във всички ленти дори и в аварийната и всички със запалени фарове направо ми се насълзиха очите.Евалата и на пича с ML-a,който си беше написал Х5 отзад. Относно фишовете имам 4 за по 20лв всеки и то все в Хисаря
Пича с ML-а, може и да сте му се смяли, ама той чака 335d купе и щеше да е с него, ако не му бяха преебали лизинга зарди почивните дни.
С 2 думи - БМВ фен с мерцЗатова и го налепихме с Х5
Да не забравите кой ви даде перманент-маркер да доизкусурите емблемите!!!!

PNR написа:...
Накояй знае ли кога и куде ще излезнат резултатите от класиранията за кар аудио за тунинг за италианското преследване
абе калсиранияата от всички кръгове и всички състезания миналата година ги побликуваха а тази ???
Понеже миналата година "на шефа щерката" си игра два дена да набира класирането и вечерта, като свърши и гръмна дъното на лаптопа, тази година се закани да не прави нищо за класациите. Надявам се, че я разбирате. И за това пак аз ще го отнеса. Утре ще се опитам да сканирам и прекарам през "файнрайдър", но да знаете няма да превеждам имената, ще си ги четете на инглински.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
absix написа:520i написа:Евалата и от мен.За мен беше първия събор и вече чакам да дпйде следващия.На магистралата по едно време бях отпред във високата част и като погледнах назад колко БМВ-та има във всички ленти дори и в аварийната и всички със запалени фарове направо ми се насълзиха очите.Евалата и на пича с ML-a,който си беше написал Х5 отзад. Относно фишовете имам 4 за по 20лв всеки и то все в Хисаря
С 2 думи - БМВ фен с мерцЗатова и го налепихме с Х5
За това му се покланям!!!

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите, на учасниците, на всички
Атмосферата беше неверотна - и на пистата, и в Хисаря, навсякъде...
Това малко,китно градче пълно с машините, които всички ние обожаваме
рай на БМВ-тата
Чувствах се като на друга планета
Пожелавам на всички много здраве и успехи и чакаме с нетърпение следващия национален събор, още по-добър, още-по красив

Атмосферата беше неверотна - и на пистата, и в Хисаря, навсякъде...

Това малко,китно градче пълно с машините, които всички ние обожаваме

Пожелавам на всички много здраве и успехи и чакаме с нетърпение следващия национален събор, още по-добър, още-по красив

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, тази вечер чакам мейл с всички времена от база данните на Ицо Стоилов за драг-а и Италиянското преследване.Като ги получа и Босев не ги е качил все още аз ще го сторя
За драг класацията,нека всеки един участвал си каже името/ника и състезателния номер за да разберем кой какво време е дал
Георги Пенчев

За драг класацията,нека всеки един участвал си каже името/ника и състезателния номер за да разберем кой какво време е дал

Георги Пенчев
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
На мен ще ми е интересно да го коригираме с имената и модела на автомобила защото не всеки знае кой кой е и какво кара...Ако искате аз ще свърша тази работа само ми трябват данните...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
С риск да повторим казаното до тук,искам да благодаря на всички,които бяха част от това страхотно мероприятие,на организаторите,на участниците и на приятелите с които се веселихме през цялото време!
Беше уникално
Това беше първият ми събор,незнаех какво да очаквам,но наистина ми хареса страшно много,ще ми остане един незабравим спомен....тези 3 дни трябваше да се видят,защото нищо не може да се сравни с Баварската колона просто!Цялата тази еуфория,навсякъде БМВета....сега когато сме в София вече ми липсва на всяка крачка да има БМВ и идеята за "БМВ град" много ми допада!
Ще чакам с нетърпение следващия събор!;)
P.S Изживяването беше 100% cool,благодарско момчета!

P.S Изживяването беше 100% cool,благодарско момчета!

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
Имаше и бая капацитети, например изкараха, че Е60 М5 е би-турбо или пък, че първа серия е единственото БМВ с предно предаване.
ех де да беше. ина4е организацията беше много добра. поздрави на организаторите.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
http://photo-cult.com/showpic.php?aut=aviator&id=191149
Фотографа от нашите ли е ???
Иначе аз не разбрах нищо от колоната от София, само в началото... може би съм карал прекалено бавно
Там където успях да отида беше супер, догодина пак ще се включа , дай боже и в някой конкурс 
Фотографа от нашите ли е ???
Иначе аз не разбрах нищо от колоната от София, само в началото... може би съм карал прекалено бавно

stay tuned

- TheBoss
- Полковника
-
Това е онзи човек с мото-делта-планера. Тези снимки, но с много по-добро качество ги имаме на ЦД и вероятно ще ги качим в ДВДто.

- TheBoss
- Полковника
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
interlagos написа:Имаше и бая капацитети, например изкараха, че Е60 М5 е би-турбо или пък, че първа серия е единственото БМВ с предно предаване.
ех де да беше. ина4е организацията беше много добра. поздрави на организаторите.
Поздрави и на човека със "синята стрела"

Георги Пенчев
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Благодаря на всички за готиното посрещане и поздравленията,на 29.04.07г.вечерта в р-т Извора
Благодаря на Юбчо за музикалните поздрави,за подаръка и за страхотното изкарване,благодаря на всички приятели,с които се поздравихме и напихме...
Живи и здрави и все в същия дух-без кавги и препирни 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4