Въпрос за 316i 97г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за 316i 97г.
Здравейте,
Скоро си купих 316i 97 година. Засега съм много доволен. Имам само един (може би не много важен) въпрос - когато светнат индикациите на тъблото, лампи4ката за въздушната възглавница свети доста по - слабо от останалите. Бих искал да споделите вашето мнение по въпроса. Проблем ли е и къде (аз съм от Пловдив) и как мога да разбера дали всичко е наред. Благодаря предварително.
Скоро си купих 316i 97 година. Засега съм много доволен. Имам само един (може би не много важен) въпрос - когато светнат индикациите на тъблото, лампи4ката за въздушната възглавница свети доста по - слабо от останалите. Бих искал да споделите вашето мнение по въпроса. Проблем ли е и къде (аз съм от Пловдив) и как мога да разбера дали всичко е наред. Благодаря предварително.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
1-во ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!
2-ро, техническите въпроси се задават в съответните подфоруми (Е36 при тебе), а не в основния.
3-то, намали си аватара
2-ро, техническите въпроси се задават в съответните подфоруми (Е36 при тебе), а не в основния.
3-то, намали си аватара

It's not who You are, it's who You know...
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Лаппичката(иконката) е двойно осветена, ако развъртиш отзад крушката с фасунката пак ще свети ама доста по-слабо почети незбележимо през деня.
т.е. най-вероятно е изгоряла лампичката с фасунката.
т.е. най-вероятно е изгоряла лампичката с фасунката.
4 мнения
• Страница 1 от 1