Брутално... (18+)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 07 Май 2007, 23:26

оооо тва беше грубо :shock: :paranoid: но мисля че трябва да има такива снимки за да се напомня какво може да се случи при една евентуална грешка :confused:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Май 2007, 23:30

speedmaster написа:ми принципно мога да ти пусна няколко линка с такива изпълнения в домашни условия на пикник и секви такива ако е идеята да гледаме мозъци по хуу да ходим в моргите

от там нататък мисля ч е е се тая от кво ше умреш дали ше те убият с пищов или з базука мисля че щи е се тая

най малкото нема ти дреме как изглеждаш после

вярно.... абсолютно вярно :shock:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: U.D.M.

Мнение от stilko » 07 Май 2007, 23:31

:shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Май 2007, 0:24

още не може да ми се оправи вкуса в устата... според мен, от такива снимки няма особена полза. за твърде скормния ми опит зад волана мисля, че научих нещо важно - който се мачкал, знае. който не се е мачкал, живее с чувстото за безнаказаност. общо взето като говорим за днешната реалност, поведението на пътя е по-скоро въпрос на култура от колкото липса на страх.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 08 Май 2007, 0:47

speedmaster написа:ми принципно мога да ти пусна няколко линка с такива изпълнения в домашни условия на пикник и секви такива ако е идеята да гледаме мозъци по хуу да ходим в моргите

от там нататък мисля ч е е се тая от кво ше умреш дали ше те убият с пищов или з базука мисля че щи е се тая

най малкото нема ти дреме как изглеждаш после

Да бе бате, така е, ама нужно ли е да си зимаме по некой с нас, без да има нужда. Имайки предвид, че некарам там където има други коли, просто защото неискам да си взема некой с мене. Повярвай ми, адреналина и формалина в кръвта ти, са способни да те подтикнат към много голями глупости. Важното е да умреш красиво, а не некои после да цъкат с език и да викат "Видехте ли как се размаза тоя, брей, нетребва да се кара така".
Аре успех.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 08 Май 2007, 0:57

[steeN] написа:за твърде скормния ми опит зад волана мисля, че научих нещо важно - който се мачкал, знае. който не се е мачкал, живее с чувстото за безнаказаност.

:!: :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 08 Май 2007, 1:02

bam-bam написа:брутално .. като по филмите ;)

за съжаление обаче доста голяма част от тази бруталност, всъщност е реалност........и наистина неща "като по филмите" започнаха все по-често да се разиграват по улиците..... :help:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 08 Май 2007, 2:24

На човек да му се отще да се вози и кара кола :(
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 08 Май 2007, 3:20

ivan1979g написа:Не се отваря линк-а

и по-добре, потресаващо е... мозък, кръв, отрязани глави на пътници... ама така е, като не се кара с ум, а с натиск на един педал - на газта. :uups: и у нас е така... ние пътища нямаме, но педала го натискаме, докато може да поеме, за съжаление.
Да караш Peugeot е страст!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 08 Май 2007, 7:05

Mishel_Vaian написа:Затова макс 100-120 км/ч

А да....ебал съм го,повече от 80 НЕ :!:
Кат си представа как съм летел с по 220 и после си викам,добре бе да се луба в тъпата глава,ми ако беше пъкнала гума?
Един път като ми изфракна пък една гума в движение :shock:
От тогава ръчка само на сфетофара на 1-ва и 2-ра :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 08 Май 2007, 8:22

А да....ебал съм го,повече от 80 НЕ

Айде моля ви се! По тази логика айде всички да караме на задна.

Как може в Германия да карат с 200+ и да не се убиват, а в Австралия (примерно) да се тепат с по 80км/ч?

То сакатлъка може да стане и с 40. Мене лично ме е бъскала кола с 40км/ч и вярвайте ми че няма НИЩО бавно или безопастно за тази скорост. Добре че се разминах само с строшен крак че има много хора дето не са имали такъв добър късмет.

Отговора е много прост:

Трябва хората да се пускат зад волана едва след като се научат да МИСЛЯТ. Така както не се дава оръжие на всеки, не трябва да се дава Автомобил на всеки.

П.П. Дори и тогава няма да спрат катастрофите. В самия корен на идеята да се придвижват много автомобили на един път е заложена някаква опасност, но това е риск които първо трябва да се приеме и второ да се намали максимално чрез разумно шофиране.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 08 Май 2007, 9:10

---Без коментар. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 08 Май 2007, 9:57

Интересно е от анатомична гледна точка :mhihi:

Чудя се какво ли точно е станало, че така са ги отрязали като с хирургически трион :shock:

Хъх, купете си Форд и си махнете главата :mhihi:

П.П. Останалото колегата от Австралия го е казал - скоростта няма никакво значение. И с 50 да карате, няма гаранция, че някой няма да се вреже с 200 във вратата ви... Като е писано да ви заколят, няма да ви обесят... Нали, тва не значи, че трябва да дърпаме дявола за опашката... Важното е разум да има, не ограничение в скоростта. Има коли, правени за 300, има и коли, правени за 120. Въпросът е да не ги объркате (както правят колегите с Голфчетата, например).
MORE BEER!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Май 2007, 13:24

SlipKnoT написа:
[steeN] написа:за твърде скормния ми опит зад волана мисля, че научих нещо важно - който се мачкал, знае. който не се е мачкал, живее с чувстото за безнаказаност.

:yes:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 08 Май 2007, 13:53

///MapTo написа:
SlipKnoT написа:

:yes:
дай тогава всички да се изпотрпем веднъж,та да се научим,що за логика.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата