Е36 купе или Е36 седан?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Andronoff
- триногата
-
Е36 купе или Е36 седан?
Значи в момента карам Е36 320 купе, М50Б20ТУ, 94-та година, но преди час говорих с 1 приятел, който без да иска подхвърли за друг негов приятел, че продавал Е36 седан, 97-ма,с М52, закупен чисто нов от България, на 50-60к километри, изключително добре поддържан, че се зачудих... Все още незнам каква е цената, незнам каква е и колата, ама.. дали си струва? Моето купенце си е добре, трябва да се пипне малко ходова част, амортисьорите ми са за смяна, както и гумите, има няколко дребни ожулвания по броните, но като цяло е това. И понеже скоро ще ми кажат цена за онуй другото и евентуално ще го видя, искам да съм подготвен поне малко от малко, затуй кажете си мненията.
PS: Моля да ме извините за заблудата във въпроса на анкетата - М52Б20ТУ (двоен ванос) е направен през 1999-та година, през 97-ма има само М52Б20, който е с единичен ванос.
PS: Моля да ме извините за заблудата във въпроса на анкетата - М52Б20ТУ (двоен ванос) е направен през 1999-та година, през 97-ма има само М52Б20, който е с единичен ванос.
Последна промяна Andronoff на 07 Май 2007, 23:15, променена общо 1 път
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако '97 е верно на 50-60к трябва да е в уникално състояние и с още много ресурс в нея.... но преди да я видиш не се навивай, да не останеш разочарован после
Иначе ако е така, както би трябвало да е - '97 седан си е избора.... твойта сигура не е на нейното ниво 

- Andronoff
- триногата
-
Е, да ама седан бе бате, аз затуй.. ако беше купе нямаше да питам хич
Малко съм резервиран към седаните...

- Andronoff
- триногата
-
Човека е сигурен, няма да ме излъже, това, което е казал го приемам за 100% истина, а сега дали 50, дали 60, дали 100, пак не е като моята, дето я купих "уж" на 163к, а сигурно има към 360к...
- Andronoff
- триногата
-

извинявам се, не сметнах, че мястото на темата е в техническия форум...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Andronoff написа:Човека е сигурен, няма да ме излъже, това, което е казал го приемам за 100% истина, а сега дали 50, дали 60, дали 100, пак не е като моята, дето я купих "уж" на 163к, а сигурно има към 360к...
То така 50, 60... 100.... после ше стане 160, ама РЕАЛНИ!!!! Ако човека не ти е наистина голям приятел и си сигурен, че и него не са го метнали.... тогава може да вярваш, че е тия километри.... иначе.... ама и огледай добре колата, ако е на 60к трябва да е ама наистина много запазена.... освен ако не е карана от "прасе"....
А за твойта.... ае никога нищо не се знае, важното е как е поддържана...
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Чукнах за купето ама той тоя седна требе да е уникален просто, така че ти решаваш...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Andronoff
- триногата
-
чакам още обаждане, да ми кажат повече информация, а когато отида да го видя, ще го нашракам и ще го пусна тука
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
SKISA написа:Тоя ти е голем приятел щом ти казва ,че е на 50хил!!! 10 годишна кола!?!?!? Как стаат тия работи!! Провери убаво колата!!
на макс 5000 км е, а моята е на 3000
- Andronoff
- триногата
-
visipe написа:10 годишните коли са м/у 200 и 500 хил. км зависи каде са карани
Пич, не се прави на знаещ, понеще всички те разбрахме колко отбираш от коли:
visipe написа:Здравейте,
По-нагоре писах за мойто БМВ 320и от Италия имам още няколко въпроса за него:
1. Първата понякога когато не я вкарам хубаво излиза... Това серизно ли е или е въпрос на настройки?
2. Горния ред на Цифрите на километража на таблото понякога стават на ироглифи и като тупна по силно таблото се оправят , понякога от дупки се оправят или развалят , това някоя букса ли е ?
3. Преди да го зема потдържаше ~700 оборота на празен ход , след като го взех му сложих 95 от лукойл и почна да потдържа 500 оборот... предполагам е за настройка ?
4. Понякога ми пресветва червената лапича на маслото само за секунди . Това дали е от маслената помпа , неможе да качи масло или е от ниските обороти ? Маслото е 3-4 мм над максимума на пръчката.
5. Ключа на стартера превърта и докато зацепи ...... дали е за нова ключалка или някое палче?
6. Нормално ли е при вдигане на Прозорците да спират да се връщат сами ... може да се дигат само ако ги дигаш на малки интервали. Иначе свалянето е без проблем , а и алармата си ги дига без проблем.
7. Чух че Вдару или Камор може да прегледам колата детайлно , така ли е ?
Купил си най-голямата бангия, а на мен ще ми даваш експертни мнения..
На всички ли ви се струва толкова невъзможно да има 10 годишна кола, на 50-60к километри и да е в идеално състояние? На мен щото не ми се струва така. Ако щете ми вярвайте ама тука един си продава жигулата за 3500 лева, ама той е маниак, изкарва я само по празниците, иначе всеки ден я припалва, а преди да я прибере я мие, вади камъчетата от гумите с отвертката и я заключва в гаража... Така, че свят широк, хора всякакви, не се чудете толкоз..
Андроноф,
аз гласувах за купето, защото си е твое и му знаеш точно кво му има, освен това си е по-красиво.
За десет годишна кола според мен е възможно но малко вероятно да е на 50-60 хил.Щото това прави по около 5 хиляди километра на година, което е смешно.И все пак, може собственика да е бил манияк, може да е имал други коли за каране, не се знае.
Ще ти дам един пример.
Майка ми кара мазда 121, родена през 93 или 94.Колата в момента е на 160 000 + километра, като имаш предвид че е взета на около 130(като знаеш модела на колата сам се сещаш че е правена за градско каране и не е видяла много аутобани, затова и е взета на толквоа малко километри за възрасттаси).Това е за година и половина, като имаш предвид че майка ми я кара до работата и обратно и навърта по около 60 макс 85 км в работен ден.Между другото колицата е просто перфектна, за повече от 30к километра са сменени само консумативи + един преден фар, понеже го удариха
От другата страна БМВ шестцилиндрово определено не е правено само за градско каране.Баща ми има деветгодишно пежо(купено ново), което е на 570 000(че и повече май) киломнетра.
Та .. пак ти препоръвам да си запазиш колицата
аз гласувах за купето, защото си е твое и му знаеш точно кво му има, освен това си е по-красиво.
За десет годишна кола според мен е възможно но малко вероятно да е на 50-60 хил.Щото това прави по около 5 хиляди километра на година, което е смешно.И все пак, може собственика да е бил манияк, може да е имал други коли за каране, не се знае.
Ще ти дам един пример.
Майка ми кара мазда 121, родена през 93 или 94.Колата в момента е на 160 000 + километра, като имаш предвид че е взета на около 130(като знаеш модела на колата сам се сещаш че е правена за градско каране и не е видяла много аутобани, затова и е взета на толквоа малко километри за възрасттаси).Това е за година и половина, като имаш предвид че майка ми я кара до работата и обратно и навърта по около 60 макс 85 км в работен ден.Между другото колицата е просто перфектна, за повече от 30к километра са сменени само консумативи + един преден фар, понеже го удариха

От другата страна БМВ шестцилиндрово определено не е правено само за градско каране.Баща ми има деветгодишно пежо(купено ново), което е на 570 000(че и повече май) киломнетра.
Та .. пак ти препоръвам да си запазиш колицата

Последна промяна Kenslay на 09 Май 2007, 13:38, променена общо 1 път
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Мии... за километрите - баща ми си купи 1981г. Шкода 105(нова) и я продадохме 1994г. на 90 000км. Тогава си купи Опел Кадет на 130+хил.км, който сега е на 198 000км. Така, че май не е задължително да завърташ 10-20 000км. на година.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3