Вярвате или не ...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Вярвате или не ...
Скоро имаше тема за застраховките и че трябва малко преди да ти изтече застраховката по един списък да ти се обаждат и да ти припомнят ...
Е днес получих смс, че каското ми приключва скоро ...
брех брех ... запад бате
п.с.
към БулИнс ми е застраховката
Е днес получих смс, че каското ми приключва скоро ...
брех брех ... запад бате
п.с.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз след месец пък требва се застраховам
ама добре 4е съм към УНИКА и не подсказват разни ...... 4е требва се застраховам

ама добре 4е съм към УНИКА и не подсказват разни ...... 4е требва се застраховам

Re: Вярвате или не ...
Sharo написа:...
брех брех ... запад бате
п.с.
И на един приятел така му звъняли от там и чак го питали къде седи колата така без застрховка.
Не запад, мутри бе бате, мутри.
Последна промяна ivan1979g на 07 Май 2007, 19:37, променена общо 1 път
В конкретния случай му се обадили и той им казал, че заминава командировка в чужбина и няма точно сега да се занимава с това. Те почнали много настоятелно да го питат как така ще си остави колата без застраховка и къде ще я държи?!? Нито тона, нито въпросите са били удачни. Човекът работи в "една институция" и им казал да са спокойни, докато е в чужбина колата ще стой на паркинга на "институцията" и "застрахователите" бързо-бързо му пожелали приятен ден.
Иначе подобни напомняния правят всички застрахователи и застраховтелни брокери.
Иначе подобни напомняния правят всички застрахователи и застраховтелни брокери.
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
absix написа:Поне предупреджават преди да сложат колата в "черния списък"![]()
![]()

Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Мирезници,тия в Бул Инс неща да чувам за тях,деебиш копелетата гадни,имах една щета там къде ремонта ми стъпи на 220лв,а си правих колата при приятел и не сам му плащал за работа,че сме гъсти,а тия педераси ми платиха некви си 90лв
И един ден преди края на каското званят-"ние сме ви изготвили оферта,ако искате да ви я кажем..."Викам да се маанете от тука ше ви заеба(ама вече я бех ъпгреиднал в Армеец
)
Междудругото,ако някои му предстои правене на Каско или ГО,да свирка да го пращам при моя човек,че дава мн добри и тънки оферти

И един ден преди края на каското званят-"ние сме ви изготвили оферта,ако искате да ви я кажем..."Викам да се маанете от тука ше ви заеба(ама вече я бех ъпгреиднал в Армеец

Междудругото,ако някои му предстои правене на Каско или ГО,да свирка да го пращам при моя човек,че дава мн добри и тънки оферти

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Армеец бате ..би куул и. Дозастраховай всеки път след щета, че ядец, не ходи в сервиз Транс Интеркар освн ако не желаеш колата ти да е 2-3 цвята и да ти кажат "тая кола никой нема да я гледа" и цялата да е напрашена отватре и вън щото селските майстори са ти гъзили музиката на отворени прозорци докато си бачкат с шлайф машината и да пастираш, че цялата боя е като модерните вече - мат понеже ги мързи да си сменят филтрите на "камерите"!!!
meha написа:Мирезници,тия в Бул Инс неща да чувам за тях,деебиш копелетата гадни.........
На мен 2 щети са ми плащали почти двойно... На практика зависи какво ти описват като щета... Ако не им изрецетираш че тоя от зад като те е чукнал и са ти изкокнали мигачите и съответно са се счупили, а крушката в тях е била Осрам и е струвала 3 лева и 86 стотинки и ей такива ми ти глупости, ще напишат много повърхностно и ще вземеш пари колкото да не си тръгваш без нещо.
12 мнения
• Страница 1 от 1