Как да изчистя това .....
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Как да изчистя това .....
Здравейте колеги.
Благодарение на колегите тъпанари пътищари (макар да имам добри приятели сред тях) тук там по колата имам от тая смола с която грундират преди да положат асфалта (битум предполагам).Та въпроса ми е с кво да изчистя тая гад без да си съсипя боята.Съжалявам ако повтарям темата, но нищо не намерих от търсачката
Благодарение на колегите тъпанари пътищари (макар да имам добри приятели сред тях) тук там по колата имам от тая смола с която грундират преди да положат асфалта (битум предполагам).Та въпроса ми е с кво да изчистя тая гад без да си съсипя боята.Съжалявам ако повтарям темата, но нищо не намерих от търсачката
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
аз с бензин я изчистих мойта,но знам 4е продават специални те4ности за асвалт... като ходиш по бензиностнциите агледаи се на рафта до маслата и спрейовете за тпицерии дали нема д намериш такава течност ...
ама внимаваи 4е ако не измие6 след нафтата остават петна и после само пастиране му е майката
ама внимаваи 4е ако не измие6 след нафтата остават петна и после само пастиране му е майката

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Ти пак си добре,ама аз минах през една кутия отворена с блажна моя на един супер кретен който незнайно защо я беше оставил на почти на средата на пакинга на гребната в Пловдив и отишъл някъде.Този същия се бара на квартален майстор ама да си наеме гараж мамка му и тъпанар.Сега колата ми е напръскана по цялата лява страна.http://www.vixen-toys.com/download/sex-game-3.801.zip 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
11 мнения
• Страница 1 от 1