Задно ляво колело
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Задно ляво колело
Мисля че ми задържа задно ляво колело!Като потегля поява да скърца,все едно накладките задържат в диска,кат погледна диска забелязах че е изтрит само в средната зона,а във външния край има оклоло 10мм.ражда,а накладките са нови.Свалих гумата и го тръкнах с фина шкурка беше се образувал налеп около 2мм.Но не се промени като дръпа ръчната звука се променя,но понякога се чува и леко изпукване!Знаете ли от какво може да е! Мерси предварително!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: Задно ляво колело
ТУРБО написа:Мисля че ми задържа задно ляво колело!Като потегля поява да скърца,все едно накладките задържат в диска,кат погледна диска забелязах че е изтрит само в средната зона,а във външния край има оклоло 10мм.ражда,а накладките са нови.Свалих гумата и го тръкнах с фина шкурка беше се образувал налеп около 2мм.Но не се промени като дръпа ръчната звука се променя,но понякога се чува и леко изпукване!Знаете ли от какво може да е! Мерси предварително!
При нови накладки трябва време (километри) за напасване на повърхностите.Доколкото разбирам отзад си със дискове,провери състоянието на челюстите на ръчната.Днес приятел ми разказа как си купува Брава и две от феродата на челюстите се отлепили и барабана се превърнал на феродомелка

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
2 мнения
• Страница 1 от 1