Тениски на Клуба ...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Тениски на Клуба ...
Понеже съм се наточил и може да мина в четвъртък на ЕКО нещо да се видиме, че не се познаваме дали мога и някоя тениска на клуба да си купя а и колко са цените на тениските в София 

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Ще си позволя да ти използвам темата за което се извинявам, но дали са останали още от ключардажателите (бати сложната дума)?
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
И аз да ти ползвам темата - Изкам да знам как мога да получа тениска на клуба след като сам от Търново
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Ще си позволя да ти използвам темата за което се извинявам, но дали са останали още от ключардажателите (бати сложната дума)?
Извинявай за корекцията, не е ключОдЪржателите, а не ключардажателите...
Аз пък ще използвам темата за да помогна ако може по някакъв начин.
Мога да договоря много прилични цени за печат върху тениски, шапки, ключодържатели, химикалки, карти за игра и каквото се сетите свързано с петачна реклама. за по-конкретни въпроси ЛС
имам на предвид при евентуално печатане на тениски за клуба да предложа моята цена за еди колко си бройки.
Мога да договоря много прилични цени за печат върху тениски, шапки, ключодържатели, химикалки, карти за игра и каквото се сетите свързано с петачна реклама. за по-конкретни въпроси ЛС

Addict to Jameson `n` Jenna Jameson
Adrenalinka написа:BMWALPINA написа:Ще си позволя да ти използвам темата за което се извинявам, но дали са останали още от ключардажателите (бати сложната дума)?
Извинявай за корекцията, не е ключОдЪржателите, а не ключардажателите...

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
..
kiko написа:нещо лаксус на лаксуса се получи
ХА-ха-ха-ха........или пък лаПсус на лаПсуса.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
Не знам какво мислите, но за мен тениските излязоха пълен шит!С първото пране се спра (в прералнята на 30 С) и от номер L стана по-малка и от S .Синята тениска от миналогодишния събор не е мръднала, а тази бахти и болука и то за 20лв
Моля, сменете си доставчика следващия път и не взимайтe боклуци 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
sikar написа:Не знам какво мислите, но за мен тениските излязоха пълен шит!С първото пране се спра (в прералнята на 30 С) и от номер L стана по-малка и от S .Синята тениска от миналогодишния събор не е мръднала, а тази бахти и болука и то за 20лвМоля, сменете си доставчика следващия път и не взимайтe боклуци
Колега , аз мойта я прах вече два пъти в пералнята на 40 градуса с друго пране и почти няма промяна

Памук се пере на максимум 40 градуса,всички много добре го знаем

До сега никога не са правени блузи на клуба от естествени материали.
Това беше първата крачка, за лятото няма нищо по-хубаво от памучната тъкан

За доставчика няколко думи - това е фирма ,която основно работи на ишлеме за Диадора и Рийбок.Продукцията им бе проверена още преди да се нахванем с първата партида.
Скоро време ще има тема в "масови покупки" ,откъдето освен белите блузи тип "лакост" ще може да си поръчате останалите аксесоари,които се разпродадоха на събора

В момента има наличности на блузи с размери М , L и XL

Ако има сериозен интерес от вас, в четвъртълк на ЕКО мога да взема някаква бройка а за хората от цялата страна по куриер,като трябва да говоря с някой от останалите колеги в управата на клуба да поемат тази дейност,защото аз нямам физическата възможност да се занимавам с разпращания в този момент

До няколко дни ще имате информация как да си получите тениските без оглед на местоположението ви

Георги Пенчев
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2