задни стопове за мъгла при е36 - един или два ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
задни стопове за мъгла при е36 - един или два ?
значи на моята ('95) само левия стоп за мъгла свети като ги пусна, като в десния пак е двойна крушка, и не е изгоряла (пробвах), но до нея не стига ток (21w, габарита си свети)
на лок-тара му светят и двете тозад за мъгла ('93), гледахме и други и е смесено.
въпросът е, дали нарочно са прекъснали нещо за да свети само ляв, след еди-коя си година / за еди-кой си пазар, или е често срещан дефект примерно ?
на лок-тара му светят и двете тозад за мъгла ('93), гледахме и други и е смесено.
въпросът е, дали нарочно са прекъснали нещо за да свети само ляв, след еди-коя си година / за еди-кой си пазар, или е често срещан дефект примерно ?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И на мойта само у лево свети тва за мъглата, и на форда е така. Иначе имаше една темичка доста дълга, и там имаше доста мнения че и двата требва да светат
Но като гледам по-пътищата не съм виждал на някой да му светат и двата. Масово свети само левия

Но като гледам по-пътищата не съм виждал на някой да му светат и двата. Масово свети само левия

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Според мен е до година на производство, модел и за коя страна е правена.... при някои светят само единия, при други и двата..... голема работа дали светят и двата, ако питаш мен 

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
е нали се сещате че ако беше до зачистване, масово щеше да свети по един ама 50/50 ляв/десен.
а в момента става дума за масово светене само на ляв, без нито един случай (!!) да свети само десен.
tsurata - ела да ти покажа веднага 2-3 коли след 95 как свети само ляв, и то просто защото няма ток на десния
а в момента става дума за масово светене само на ляв, без нито един случай (!!) да свети само десен.
tsurata - ела да ти покажа веднага 2-3 коли след 95 как свети само ляв, и то просто защото няма ток на десния
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Kris написа:
Ми голема е, като го има требе да свети всичко бре, и то непрекъснато. Па дали тоя отзад му е комфортно - нема значение, да се кьорави. Като карането на дълги през дена - "Мато нали е ден колко може да те заслепят едни дълги ? ".
Нещо не ти хващам логиката, ма айде..... според мен и единият стига....

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
t0sh,не го мисли и при мен свети само левия и по дефолт си е така...мерих тоци,сменях крушки и само левия свети...явно за някои страни така е правено,въпреки че синята ми беше германка а бялата италианка..това в старата тема "сменете си крушките с двойна и ще светнат и двата" са бошлафчета,карай си така и не го мисли 

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3