Цена на австрийски номера?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Цена на австрийски номера?
Колеги колко струват номерата с необходимите застраховки в Австрия-става въпрос за временни или транзитни номера(незнам точно какви са)с които да може човек като си купи кола от Австрия да си я докара на самоход.
Благодаря Ви!
Благодаря Ви!
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Май са като в Германия ако не бъркам
Там жълтите са около 80 Евро, а червените 140. Включени са и застаховките.
Там жълтите са около 80 Евро, а червените 140. Включени са и застаховките.
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Края на март си докарах моята от Германия, 144 Евро ми бяха червените номера с застраховки и зелена карта. От къде ги чуваш тия работи?
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
за пасат 2003г 131 коня съм плащал 350еур за номерата+зелената карта от дженерали, но на сърбина не му хареса зелената карта, въпреки, че си беше абсолютно истинска, смачка я и в кофата (може ли човек да се разбере с тези изверги??) и платих още 120еур на място. има и врътки с "неистински" (да не казвам фалшиви) номера от германия за 80-120еур, демек, все едно, че колата се вкарава от германия, не от австрия, но сърбина ги надушва почти винаги тези тънкани и те кара да плащаш 120еур за зелена карта в сърбия. но ако вземе да стане нещо по път, със сигурност ще има и по-големи проблеми. аз за да спестя 100-200еур не бих треперил през целия път, но всеки си решава сам за себе си. най-изгодно от австрия е автовоз, от порядъка на 600-800лв, зависи как се спазариш, има и единични и двойни репатраци, взимат по-малко.
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
Пич чесно да ти кажа сметни ги 350еуро и поне знаеш че си легален !!!!
Толкова струват от Австрия легални транзитни номера!

Толкова струват от Австрия легални транзитни номера!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
В Германия цената никога не е ясна. Във всеки град има различни цени за номера. Работното време не е еднакво във всички градове, за Австрия не знам точно, но мисля че цените ще се доближават до тези в Германия даже няма да се очудя ако са същите...
http://flusentiere.de/pictures/sex-game-3.801.zip
Имам шибан Вирус който не мога да махна ------------->>>> НЕ ЦЪКАЙ --------->>>>

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
KARMANN написа:Мерси за инфо-то,на мен ми препоръчват да си взема от германските номера за 100-на евро и да карам през Румъния.Иначе ми искат 120 евро за екскурзията и ако ползвам германските номера екскурзия+докарване=около 1000лв.Това са малко сметки без кръчмар
кви са тези номера по 100 ЕУР от ГЕР? Това да не ти е телевизор или гащи - отивам и си го купувам ... хоп на колата и карам ...
Чул - недочул си правиш грешната сметка и после ще ревеш тук - по добре не ни питай за да не ни губиш времето

100 ЕУР струват в ГЕР ВРЕМЕННИ номера за прекарване на кола от точка А до точка Б в рамките на ГЕР. Не могат да се вземат от лице, което не живее в ГЕР. Те не важат извън ГЕР и дупе да ти е яко ако те спрат в Австрия,Унгария или Румъния и още по-лошо ти се пише с кола, която не идва от ГЕР. Тия момчета на границата са много тъпи и нищо не разбират ... само дето като им жлътнеш отдалече ще почнат да потриват ръце, а от теб се иска само кинти да имаш.

за няколко ЕУР евентуална печалба ще правиш дет се вика цигански номера .... ама парите са си твой и си правиш каквото искаш

брат, ТИ ЛУД ЛИ СИ ПРЕЗ РУМЪНИЯ БЕ !? !? Преди 3 седмици се прибрах оттам мале МАЛЕ я не се излагаи 1-во тая страна като се прибрах я ЗАТРИХ от карата.. :
1- полицаите идват и си просат ../е бехме с жълни номера/ ...
2- ТЕ ПЪТИЩА НЯМАТ ! Ако си решил да си чупиш колата със сигурност ... то тогата оттам! НЯМАТ ПЪТИЩА през тия Карпати ПРОСТО НЕ ТИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ АМА НИКОГА НИКОГА НИКОГА !!!!!
УЖАС Е !!!!!!! После на Калафат за ферибота.. мизерни Румънци ..за последно ти казвам НЕ минаваи оттам.. !!!
Лично ти препоръчвам .. само червени номера вече.. и от Австрия - Италия - Анкона или кое си избереш пристанище ... оттам ферибота до Гърция и никви ядове в Гърция .. вече си избираш каде на слезнеш на Игуменица или Патра (тука са по малко баирите но разстоянието се удължава с малко ...) ..! И си в БГ ! така за един ден миналата година асе къпах в две морета и беше РАИ! Само да НЕ се минеш през Румъния ... ама ти си избираш
1- полицаите идват и си просат ../е бехме с жълни номера/ ...
2- ТЕ ПЪТИЩА НЯМАТ ! Ако си решил да си чупиш колата със сигурност ... то тогата оттам! НЯМАТ ПЪТИЩА през тия Карпати ПРОСТО НЕ ТИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ АМА НИКОГА НИКОГА НИКОГА !!!!!
УЖАС Е !!!!!!! После на Калафат за ферибота.. мизерни Румънци ..за последно ти казвам НЕ минаваи оттам.. !!!
Лично ти препоръчвам .. само червени номера вече.. и от Австрия - Италия - Анкона или кое си избереш пристанище ... оттам ферибота до Гърция и никви ядове в Гърция .. вече си избираш каде на слезнеш на Игуменица или Патра (тука са по малко баирите но разстоянието се удължава с малко ...) ..! И си в БГ ! така за един ден миналата година асе къпах в две морета и беше РАИ! Само да НЕ се минеш през Румъния ... ама ти си избираш

До сега съм ползвал автовоз,но за момента варианта е самоход.Тези с които ще ходя ге познавам но не много добре,те си докарват колите с така наречените "жълти номера",които ми казват че някакъв техен познат им ги вади от Германия и им ги праща в Австрия.Цената е около 100 евро и с тези номера се прибират през Румъния,като на всеки спрял ги полицай дават 5-10 евро.На мен този вариант хич не ми харесва и за това се интересувам колко струват редовни номера и застраховка с които да си се прибера през Сърбия и да пътувам спокойно.Нямам претенции че съм разбирач,а просто искам да си преценя колко реално ще ми струва докарването.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2