Бял дим от аспуха!!! Помощ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
и като правиш тая операция си смени термостата задължително и виж водната помпа как е, на не направи беля после 

Stanchev написа:bobolink написа:Stanchev написа:и е хубаво да занесеш главата да видят как е и да е шлайфат малко.
като си купуващ гарнитура си вземи елринг, щото малко по-скъпото ще ти излезне евтино в последствие
Ако е пукната?(дано не е!) Колко кинти за заварката ще ме изръсят? Или по-добре друга?
и заварката върши работа, само да е при специалист, зависи колко е и къде е от 30 до 150 може да ти легне заварка!
жалко че не мога да те насоча в твоя град![]()
ама са на тоя етап нема си мислиш, че ти е пукната
Дано не е пукната...то сигурно и от това не можеше да дигне повече от 140....при тая скорост почва едно тресене..после пак изчезва...а тва сигурно е била от водата...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
CSS2 написа:55лв. гарнитура и 15лв ремонт.
Гарнитурата за глава е 110-130 лв. , целия комплек гарнитури е 220

А друга глава за 318тдс - за по-малко от 800лв. нема да намериш.... по-добре с заварка(дано да не се налага) и да минеш само с шлайфане

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

bobolink написа:Stanchev написа:и като правиш тая операция си смени термостата задължително и виж водната помпа как е, на не направи беля после
Дай някакви цени на термостат и водна...че и хабер си нямам!
Водна помпа -190 лева оригинална с металокерамични перки от ВАРИ-2000
110 лева не оригинална с метални перки пак от там.Гаранция ако се монтира в тения сервиз.Цени от преди 1месец.За термостат нямам идея друг да каже.

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
t0sh написа://offtopic: гарнитури менте.. заварки.. и компетентни мнения колко стрували е36 'читави' ...
За гарнитурите съм съгласен с тебе, но за заварка..... знаеш ли колко е скъпа главата на тдс-а, и колко трудно се намира....запазена

Заварката, направена къдърно е едно добро решение, пък и знам поне 10 бмв-та със заварени глави, които имат пробег от над 100000км. след ремонта, даже едното е служебно и въобще не е жалено, само се сещаш

Дано някой ден почнем да приемаме двигателя на колата като резервна част - като се прецака нов......но дотогава

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

kriso85 написа:t0sh написа://offtopic: гарнитури менте.. заварки.. и компетентни мнения колко стрували е36 'читави' ...
За гарнитурите съм съгласен с тебе, но за заварка..... знаеш ли колко е скъпа главата на тдс-а, и колко трудно се намира....запазена![]()
Заварката, направена къдърно е едно добро решение, пък и знам поне 10 бмв-та със заварени глави, които имат пробег от над 100000км. след ремонта, даже едното е служебно и въобще не е жалено, само се сещашпък за гарнитурите менте - то дори излиза по-скъпо, щото протичат през месец
![]()
![]()
докато оригиналната държи доста по-дълго
![]()
Дано някой ден почнем да приемаме двигателя на колата като резервна част - като се прецака нов......но дотогава
Дайте марка за гарнитура до 100-150к
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
stanchev ти каза най-добре за гарнитурата -> елринг.
Питай направо него к'ва цифра е всичко (гарнитура, помпа, термостат)
За главата няма да се плашиш, в повечето случай се заваряват и стават мнооого читаво
Никви грижи
Ма ся няма да я мислиш главата. Най-вероятно си се разминал ...
П.С. А, и виското вижте как е
Питай направо него к'ва цифра е всичко (гарнитура, помпа, термостат)

За главата няма да се плашиш, в повечето случай се заваряват и стават мнооого читаво

Ма ся няма да я мислиш главата. Най-вероятно си се разминал ...
П.С. А, и виското вижте как е
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
аз го имах това преживяване с главата.Целия ремонт да ти разглобят двигател, смених свещите с нови, само антифриз в радиатора, шлайфане на главата, напасване на клапани, диагностика,гарнитурите двете за главата и горния капак и гумички на клапани са към 80 кинта , всичко ми излезна 360 лв..Частите не са скъпи, дано само главата да не е пукната.успех

the project is ready....

- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
В петък оставих колата! Имахме уговорка за днес да носим главата на хладилника, звънкам му аз сутринта и оня ми вика: ...То аз още не съм свалил главата...все пак Гергьовден беше вчера!????
Бесен съм!!!! Ба-ааах ти и майсторите!??? Все на такива попадам!!!
В събота пред мен взе да я разглобява беше някъде към 4 следобяд, направихме уговорка за днес сутринта че нямал кола там....и!!!!!
Не бил свалил главата още!!!!!!!!!!
Кажете ми някой отговорен и съвестен майстор от района на Надежда, Свобода!?
Бесен съм!!!! Ба-ааах ти и майсторите!??? Все на такива попадам!!!
В събота пред мен взе да я разглобява беше някъде към 4 следобяд, направихме уговорка за днес сутринта че нямал кола там....и!!!!!
Не бил свалил главата още!!!!!!!!!!
Кажете ми някой отговорен и съвестен майстор от района на Надежда, Свобода!?
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4