Помощ загрява
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Помощ загрява
Едно е36 днес ми загря на 2 пъти, първия път като загря инстинктивно я загасих, но я запалих и температурата се оправи, след това я загасих отворихме я и сипвахме вода, сипахме 4 литра вода, в единия маркуч нямаше вода, за другия не знам. после си тръгнахме и чак след 30 минути работа като спряхме на едно място и пак загря, и я изгасих и край, не съм отварял капачката, маркуча единия се беше надул, другия не съм го пипал
и я изтеглихме до един паркинг и те това е
И двата пъти загря до чертата след средната. Утре някой навит ли е да я погледне колата, тя е в Младост 2
Двигателя е 1.6

- Kristopher
-
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
4 литра вода доливане си е сериозно!
ако не е некой спукан маркучч или радиатор направо си за гарнитура!
ако не е некой спукан маркучч или радиатор направо си за гарнитура!

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Kristopher написа:много ще съм благодарен ако някой ми помогне
Със един колега точно на двигател на 316 го загряхме 4-5 пъти за 1 4ас. Губеше яко вода и ние му доливахме постоянно - когато стигнахме до сервиз и при по-обстоен поглед видяхме че на единият маркуч му липсва пар4е колкото орех от долна страна

Погледни обстойно точно от каде се губи тая вода, виж и с щеката маслото , да не ходи там(щото е много лошо) , ама 4 литра ми се струва че не могат да идат в картера

Успех
ПП : май темата е за подфорум Е36

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Kristopher
-
-
но аз току що я купих и не си спомням дали я гледах дали има вода, може и да е нямало вода. а темата я написах тук защото моля някой да дойде да я види, а не за друго
- Kristopher
-
-
- Kristopher
-
-
- Kristopher
-
-
Уж и смениха в Д&Н вискосъединителя и казаха че сичко е наред, но днес пак загря, след 3 дни каране,
Отведох я на майстор на друго място, обясних му какво са правили и той започна да гледа
пак и доля 2 литра вода
и чакахме да загрее, загря и не мърда от средата, отвори капачката избълбука вода, затвори я дава яко газ, вика не надува маркучите, мириса водата- не мирише на бензин, вика не е била обезвъздушена
като са я правили като са слагали съединителя и може да е загряла защото е имало въздух и не се е отворил термостата, защото при него е имало въздух
Каза че съединителя дето са га сменили с нов е хубав като го погледна. Аз мисля да не заяжда тоя термостат или не е възможно, като загря си имаше вода и след това изчезна водата като отворихме капачката с майстора. Някой да сподели нещо по въпроса
Майстора ми каза и защо си пукат главите тдс-те, ама после ще го напиша че бързам, за пръв път я чувам тази причина 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
отиди при читав майстор за преглед и обезвъздушаване, да не се вкараш в приключения.
ако нямаш никаква идея къде ми пусни ЛС ще ти дам телефон
ако нямаш никаква идея къде ми пусни ЛС ще ти дам телефон
9 мнения
• Страница 1 от 1