Може ли малко помощ? Става дума за внос на автомобил...
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
Може ли малко помощ? Става дума за внос на автомобил...
Извинете, ме за тъпия въпрос но, има ли някой, който се занимава със внос по поръчка на конкретна кола .. не на конкретен модел, за който Вие знаете ?
Например, харесвам си кола от немското Мобиле, показвам му я, да кажем давам му някакво капаро или отивам с него, и я вземам.
Става въпрос за това, че с немския никак не се оправям, а до колкото разбрах, там също трябва да се ходи да се прехвърля колата, да се оправят документи, след това трябва да се закара примерно да се качи на ферибот/шлеп, незнам какво точно и така....
Та затова ми трябва, човек, който го е правил преди, и който знае как става.
Всякаква информация, ще ми бъде полезна!
Благодаря, Ви, предварително!
Например, харесвам си кола от немското Мобиле, показвам му я, да кажем давам му някакво капаро или отивам с него, и я вземам.
Става въпрос за това, че с немския никак не се оправям, а до колкото разбрах, там също трябва да се ходи да се прехвърля колата, да се оправят документи, след това трябва да се закара примерно да се качи на ферибот/шлеп, незнам какво точно и така....
Та затова ми трябва, човек, който го е правил преди, и който знае как става.
Всякаква информация, ще ми бъде полезна!
Благодаря, Ви, предварително!
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- Napalmcho
- Потребител
-
- Кара: E30 320i и Seat Toledo TDI AFN :))
CheGevara, Благодаря за отзивчивостта!
Все пак, колата е далеко, от Мюнхен, затова който има идеи, предложения, познати и така нататък .. Моля, всички са добре дошли :-)
Все пак, колата е далеко, от Мюнхен, затова който има идеи, предложения, познати и така нататък .. Моля, всички са добре дошли :-)
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Телефона ми е в подписа, ако си сериозен обади се...
Няма смисъл иначе да си чешаме езиците...
http://www.
Няма смисъл иначе да си чешаме езиците...

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Гост
-
Имам момче,което ползвам почти всеки 2 месеца от 10г за докарване на коли от германия!
ше ти струва към 350-380лв доставката + всички разходи -- някъде излиза около 1100-1400лв с всичко до тук в зависимост от кой край на германия е и дали е малка-голяма/ за разхода на гориво/ !
ако те интересува -пиши ЛС!
ако пък искаш само инфо по някоя обява-прати линк и ше ти кажа какво пише и кви врътки евентуално има ,щото много от "гиздавите" обяви - т.е. по-евтините са менте и миришат !!! трябва да се звънне до там и да се чуят хората ,щото иначе си няма смисъл!
тия последните неща са без пари-ше направиме услуга за колега!
ше ти струва към 350-380лв доставката + всички разходи -- някъде излиза около 1100-1400лв с всичко до тук в зависимост от кой край на германия е и дали е малка-голяма/ за разхода на гориво/ !
ако те интересува -пиши ЛС!
ако пък искаш само инфо по някоя обява-прати линк и ше ти кажа какво пише и кви врътки евентуално има ,щото много от "гиздавите" обяви - т.е. по-евтините са менте и миришат !!! трябва да се звънне до там и да се чуят хората ,щото иначе си няма смисъл!
тия последните неща са без пари-ше направиме услуга за колега!

9 мнения
• Страница 1 от 1