Монтаж на свирка?!?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Монтаж на свирка?!?!

Мнение от Гост » 03 Май 2007, 16:41

Хааа.... глей кви сте начи! Веднага си помислихте .... свирка!?!? ;)
Всъшност искам да питам да ме насочи някой от опит къде могат да ми монтират музиката на колата!? Естествено хем да е качествено,хем да е поносима цената! Става въпрос за монтаж на усилвател,две баяти колони и една здрава туба! Като казвам монтаж-имам впредвид свързване,кабеляци,филтри,захранване и ако може да се върже на оригиналната музика на колата и вградените колони! Колата е Е39-комби..нация!
Резултата ще бъде показан на некоя следваща сбирка на Екото! :lol:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Май 2007, 17:28

Ако искаш ще те свържа с един пич в Банкя, адски добър а и не вервам да ти вземе много пара. Ако си заинтересуван ми драсни Л.С. ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 03 Май 2007, 20:26

Аз съм доволен от R&B Audio. Имаше добри мнения за тях във форума и верно се оказаха читави. Нямам база за сравнение с цените на други места.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Май 2007, 10:16

ivan1979g написа:Аз съм доволен от R&B Audio. Имаше добри мнения за тях във форума и верно се оказаха читави. Нямам база за сравнение с цените на други места.

Колко ти взеха за монтажа и ако можеш да обясниш къде са-снощи на екото казаха некъде към овча купел май....

Назад към Извън Темата