Колко ще платят
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Колко ще платят
Вчера ме удари един камион. Не е много, но е видимо.Отиде ми лявото огледало и лявата страна е ожулена.Човека имаше застраховка във "Витоша". Катаджията ми даде протокола и го занесох във компанията. Там една п**** писа, че огледалото е за смяна и че педен и заден ляв калник и предна и задна лява врата са средно деформирани.Някой има ли представа колко ще платят и ще покрият ли поне щетите?
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Нали се сещаш, че има разлика дали е КАСКО или гражданска отговорност. Ако е гражданска няма да е много, ако въобще ти платят нещо. 

- ivopicha
- ентусиаст
-
Не е КАСКО
Колата ми е на месец и не бях и направил КАСКО още.По мои исчисления щетите са за към 300 лв. Огледалото към 100-150 лв и ламарините към 150

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз съм забелязъл, че гражданската отговорност плащат ДОСТА добре. според мен ще ти дадът повече от 300 лв., но ще видим като излезе оценката

- ivopicha
- ентусиаст
-
Абе да ви кажа,калника и предната враща чертите ситупно ще излязат със паста.Там ме е одраскал с нещо пластмасово и то се е наслоила по боята.Повредата е само във задния калник, точно издатината над гумата.И огледалото, разбира се.Ще пиша какво е станола, но ще е чак след 15 дни
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Ами ако не снимат колата е можело да почерпиш мацката и да съчетаеш полезното с приятното. А ако я снимат повтаряш огънатото с чука
Но всичко е приключило . Знам ,че не е коректно, но те не са за оплакване.
Пазете си старите и потрошени части, че може някой ден да ви се наложи да ги монтирате.

Пазете си старите и потрошени части, че може някой ден да ви се наложи да ги монтирате.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Според мен си извадил късмет ,един камион можеше големи щети да ти направи!Пожелавам ти бързо оправяне!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ivopicha
- ентусиаст
-
Направо можеше да ме размаже
Че и в дясно от мен имаше парапет на мост.По точно идваше парапета.Щях да се рацепя на две. Но всичко е добре сега.

Мен ме удари един камион по подобен начин преди няколко месеца - само дето избяга
Булинс платиха за подобна щета, без огледалото, 133 лв.
Което, вервай ми, доникъде нямаше да стигне! Така стана, че в това състояние я продадох колата! Но ако трябваше да я правя като за мен си, трябваше поне още 200 лв. да добавя 

Engi написа:аз съм забелязъл, че гражданската отговорност плащат ДОСТА добре. според мен ще ти дадът повече от 300 лв., но ще видим като излезе оценката
Правилно!
На мой колега възстановиха сумата за нова броня на неговия форд. Разбира се при ПТП-то той не беше виновен.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
12 мнения
• Страница 1 от 1