книга за похвали и критики от събор 2007
Модератор: Общи модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Явор написа:... видяхме те , създателю
Там е работата, че нищо не сте видяли

А и стига сте гледали в паницата на другия...

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Гост
-
Стига ,бе хора!!! ......Всички сме едно! Що се делите на драгстери и преследвачи ,и ...секви!!! Който може.. и ИСКА - кара както може ! Важното е ,че всички сме фенове -не се дърляйте за глупости!!! Да си запазим силите и думите за други .....фенове....
на едни Народни и Орлови марки!
При всички положения сигурно е имало грешки в организацията на събора ,но организаторите съм сигурен са дали всичко от себе си и каквото е било ... криво - не е било нарочно! Нервите и усилията , които са хвърлили са кански! Нека им засвидетелстваме уважение за свършената работа-догодина - по-добре да стане!

При всички положения сигурно е имало грешки в организацията на събора ,но организаторите съм сигурен са дали всичко от себе си и каквото е било ... криво - не е било нарочно! Нервите и усилията , които са хвърлили са кански! Нека им засвидетелстваме уважение за свършената работа-догодина - по-добре да стане!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
A и сега на всичкото отгоре станахте много обидчиви
Надухте главите на хората от цяла България ,че и отвъд с простотии
На никой не дължа извинение, който иска събор с ядене ,пиене и простеене да си ходи на с.Курково конаре,да слезе от БМВ-то и да се качи на ЛАДА Спорт
Смотаняци
Георги Пенчев

Надухте главите на хората от цяла България ,че и отвъд с простотии

На никой не дължа извинение, който иска събор с ядене ,пиене и простеене да си ходи на с.Курково конаре,да слезе от БМВ-то и да се качи на ЛАДА Спорт

Смотаняци
Георги Пенчев
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio

Георги, много неприятен пост пусна..

Едно голямо браво на Албена Босева

Като за първи мой събор ще кажа, че всичко беше идеално с малки изключения..
Радвам се, че отново бях с весели и хубави хора както на пистата, така и през останалото време.
п.п. Пенчев, ще си ям кИбапчето без да се обаждам...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
организаторите наистина хвърлиха голямо усилие, но ние сме си за ебане.....ето още няколко примера:
при нареждането за влизане в пистата за италянското колите се бяха наредили още от паркинга, въпреки че Босев им обясняваше буквално по 2-3 пъти на ВСЕКИ един по отделно, ма то си рупа ли рупа
абсолютно наглярски се нареждаха даже и пред изхода от пистата. някой други решиха пък, че като излезнат от пистата трябва да си оставят колата на 5 метра след изхода паркирана като в пустиня
трети пък на излизане от пистата (опознавателната обиколка/и)се нареждаха най-нагло по 2-3 пъти, въпреки, че Пенчев съобщи на маймуната и той го обяви по уретбата, наглостите продължиха
това е то - български манталитет. никой не оценява труда на другия.
и на тях щеше да им е по-лесно да ядат скара+бира....
при нареждането за влизане в пистата за италянското колите се бяха наредили още от паркинга, въпреки че Босев им обясняваше буквално по 2-3 пъти на ВСЕКИ един по отделно, ма то си рупа ли рупа

Penchev написа:Явор написа:видяхме те , създателюДилян Пенчев написа:Явор написа:а аз догодина,ще закарам ДЯДО да мине 6 опонента![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо,че пика и сере у торбичка
![]()
![]()
![]()
Ти може би си се метнал на дядо ти в карането и той както и ти най-вероятно няма да успеете и 6-ма да минете![]()
![]()
А ти къде беше бе шкембе мухахахахахаха
Скоро време ще ти трябва май седалка ,специално изпълнение![]()
![]()
![]()
Яжте си кебапчетата там на тревата и незнайте много![]()
![]()
Пистата за вас там зад оградата , с много малки изключения е като непалски езикосвен да правите разни интриги и да бръщолевите друго не можете и незнаете
![]()
Смотаняци![]()
Георги Пенчев
Ами като мислиш така кво праиш тука
направи си един форум на СЪЗДАТЕЛИТЕ и си джиткай там

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Stanchev написа:организаторите наистина хвърлиха голямо усилие, но ние сме си за ебане.....ето още няколко примера:
при нареждането за влизане в пистата за италянското колите се бяха наредили още от паркинга, въпреки че Босев им обясняваше буквално по 2-3 пъти на ВСЕКИ един по отделно, ма то си рупа ли рупаабсолютно наглярски се нареждаха даже и пред изхода от пистата. някой други решиха пък, че като излезнат от пистата трябва да си оставят колата на 5 метра след изхода паркирана като в пустиня
трети пък на излизане от пистата (опознавателната обиколка/и)се нареждаха най-нагло по 2-3 пъти, въпреки, че Пенчев съобщи на маймуната и той го обяви по уретбата, наглостите продължиха
![]()
затва никой не ги е упреквал мисля

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Всички сте готини, всеки по своему. Криво ми става, като чета такива словесни престрелки. Трябва ли да ми е криво и на сбирките, че подавам ръка на всички хора и уважавам всички?
It's not who You are, it's who You know...
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Иво написа:Stanchev написа:организаторите наистина хвърлиха голямо усилие, но ние сме си за ебане.....ето още няколко примера:
при нареждането за влизане в пистата за италянското колите се бяха наредили още от паркинга, въпреки че Босев им обясняваше буквално по 2-3 пъти на ВСЕКИ един по отделно, ма то си рупа ли рупаабсолютно наглярски се нареждаха даже и пред изхода от пистата. някой други решиха пък, че като излезнат от пистата трябва да си оставят колата на 5 метра след изхода паркирана като в пустиня
![]()
затва никой не ги е упреквал мисля
аз си пиша похвали и критики в темата. не ме интересува кой кой упреква

- Иво
- шПерко
-
logout написа:Всички сте готини, всеки по своему. Криво ми става, като чета такива словесни престрелки. Трябва ли да ми е криво и на сбирките, че подавам ръка на всички хора и уважавам всички?
разбира се, че не

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Иво написа:logout написа:Всички сте готини, всеки по своему. Криво ми става, като чета такива словесни престрелки. Трябва ли да ми е криво и на сбирките, че подавам ръка на всички хора и уважавам всички?
разбира се, че непросто идва едно време, когато спираш да уважаваш всички и спираш да подаваш ръка на някои
За мое огромно съжаление, аз цял живот съм някъде там, по средата. Затова и обикновено ям средния

It's not who You are, it's who You know...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
то са като гледам е решено ве4е догодина ако сме пак там тия дето изкат се лъзгат 4е си киби4ат цел ден другите дето изкаме драг ще ходим на пи4ка си ленина на раходка и следобед 4е се върнеме иделаен сабор за си4ки
ентусиязма замина на маикаси у путката ,и сабора ще е ве4ер като седнеме се видиме на по пиене и ядене а през другото време ще си ебаваме капаците кои каде намери
ентусиязма замина на маикаси у путката ,и сабора ще е ве4ер като седнеме се видиме на по пиене и ядене а през другото време ще си ебаваме капаците кои каде намери

- Иво
- шПерко
-
Аз честно казано ако е на същото място ще се гръмна... Освен, че на хората от Пловдив май им писна тая писта е едно гадно поле, където само пече, а отвреме навреме вземе, че духне някой ураган и издуха всичко... Признавам, че май по-идеално място няма, което да ни сбере всички, но пък не може и да няма някаква алтернатива. Жалко, че Казанлък вече не може да ни побере...

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Аз предлагам догодина тези които тази година не са доволни да ни направят събор пък дано да е по-добър...Ще има скара,бира на корем ще привлечем Сачи и Каменица за спонсори и ще оставим колите в гаражите пък ще се качим на няколко автобуса ще отидем на санаториум и готово...нема зяпане на безсмислени майсторлъци и чакане на интересното,нема гадна миризма на гума,масло и бензин,нема жега...Е това ако не е BMW ентусиазъм здраве му кажи...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.