книга за похвали и критики от събор 2007

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Май 2007, 12:58

аз ще замълча за сега :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 03 Май 2007, 13:03

Явор написа:... видяхме те , създателю :mhihi:

Там е работата, че нищо не сте видяли :winky:
А и стига сте гледали в паницата на другия... ;)
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 03 Май 2007, 13:09

Стига ,бе хора!!! ......Всички сме едно! Що се делите на драгстери и преследвачи ,и ...секви!!! Който може.. и ИСКА - кара както може ! Важното е ,че всички сме фенове -не се дърляйте за глупости!!! Да си запазим силите и думите за други .....фенове.... :mhihi: на едни Народни и Орлови марки! ;)
При всички положения сигурно е имало грешки в организацията на събора ,но организаторите съм сигурен са дали всичко от себе си и каквото е било ... криво - не е било нарочно! Нервите и усилията , които са хвърлили са кански! Нека им засвидетелстваме уважение за свършената работа-догодина - по-добре да стане!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Май 2007, 13:14

A и сега на всичкото отгоре станахте много обидчиви :?:
Надухте главите на хората от цяла България ,че и отвъд с простотии :!:

На никой не дължа извинение, който иска събор с ядене ,пиене и простеене да си ходи на с.Курково конаре,да слезе от БМВ-то и да се качи на ЛАДА Спорт :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Смотаняци

Георги Пенчев
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 03 Май 2007, 13:15

:shock: Какво става тук бе хора? Какви са тези грозни изказвания?
Георги, много неприятен пост пусна.. :confused:

Едно голямо браво на Албена Босева :clap:
Като за първи мой събор ще кажа, че всичко беше идеално с малки изключения..
Радвам се, че отново бях с весели и хубави хора както на пистата, така и през останалото време.

п.п. Пенчев, ще си ям кИбапчето без да се обаждам... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Май 2007, 13:16

организаторите наистина хвърлиха голямо усилие, но ние сме си за ебане.....ето още няколко примера:
при нареждането за влизане в пистата за италянското колите се бяха наредили още от паркинга, въпреки че Босев им обясняваше буквално по 2-3 пъти на ВСЕКИ един по отделно, ма то си рупа ли рупа :shock: абсолютно наглярски се нареждаха даже и пред изхода от пистата. някой други решиха пък, че като излезнат от пистата трябва да си оставят колата на 5 метра след изхода паркирана като в пустиня :shock: трети пък на излизане от пистата (опознавателната обиколка/и)се нареждаха най-нагло по 2-3 пъти, въпреки, че Пенчев съобщи на маймуната и той го обяви по уретбата, наглостите продължиха :shock:
това е то - български манталитет. никой не оценява труда на другия.
и на тях щеше да им е по-лесно да ядат скара+бира....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Evo 99 » 03 Май 2007, 13:18

Penchev написа:
Явор написа:
Дилян Пенчев написа:
Явор написа:а аз догодина,ще закарам ДЯДО да мине 6 опонента :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: нищо,че пика и сере у торбичка :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти може би си се метнал на дядо ти в карането и той както и ти най-вероятно няма да успеете и 6-ма да минете :mhihi: :mhihi: :mhihi:
видяхме те , създателю :mhihi:

А ти къде беше бе шкембе мухахахахахаха
Скоро време ще ти трябва май седалка ,специално изпълнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Яжте си кебапчетата там на тревата и незнайте много :mhihi: :mhihi:
Пистата за вас там зад оградата , с много малки изключения е като непалски език ;) освен да правите разни интриги и да бръщолевите друго не можете и незнаете :!:
Смотаняци :ahah:

Георги Пенчев

Ами като мислиш така кво праиш тука
направи си един форум на СЪЗДАТЕЛИТЕ и си джиткай там :mhihi: :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 03 Май 2007, 13:19

Stanchev написа:организаторите наистина хвърлиха голямо усилие, но ние сме си за ебане.....ето още няколко примера:
при нареждането за влизане в пистата за италянското колите се бяха наредили още от паркинга, въпреки че Босев им обясняваше буквално по 2-3 пъти на ВСЕКИ един по отделно, ма то си рупа ли рупа :shock: абсолютно наглярски се нареждаха даже и пред изхода от пистата. някой други решиха пък, че като излезнат от пистата трябва да си оставят колата на 5 метра след изхода паркирана като в пустиня :shock: трети пък на излизане от пистата (опознавателната обиколка/и)се нареждаха най-нагло по 2-3 пъти, въпреки, че Пенчев съобщи на маймуната и той го обяви по уретбата, наглостите продължиха :shock:

затва никой не ги е упреквал мисля :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 03 Май 2007, 13:19

Всички сте готини, всеки по своему. Криво ми става, като чета такива словесни престрелки. Трябва ли да ми е криво и на сбирките, че подавам ръка на всички хора и уважавам всички?
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 03 Май 2007, 13:20

Иво написа:
Stanchev написа:организаторите наистина хвърлиха голямо усилие, но ние сме си за ебане.....ето още няколко примера:

затва никой не ги е упреквал мисля :roll:

аз си пиша похвали и критики в темата. не ме интересува кой кой упреква ;)
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 03 Май 2007, 13:21

logout написа:Всички сте готини, всеки по своему. Криво ми става, като чета такива словесни престрелки. Трябва ли да ми е криво и на сбирките, че подавам ръка на всички хора и уважавам всички?

разбира се, че не :) просто идва едно време, когато спираш да уважаваш всички и спираш да подаваш ръка на някои :P
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 03 Май 2007, 15:02

Иво написа:
logout написа:Всички сте готини, всеки по своему. Криво ми става, като чета такива словесни престрелки. Трябва ли да ми е криво и на сбирките, че подавам ръка на всички хора и уважавам всички?

разбира се, че не :) просто идва едно време, когато спираш да уважаваш всички и спираш да подаваш ръка на някои :P

За мое огромно съжаление, аз цял живот съм някъде там, по средата. Затова и обикновено ям средния ;) Но това е съвсем друга тема...
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 03 Май 2007, 15:03

то са като гледам е решено ве4е догодина ако сме пак там тия дето изкат се лъзгат 4е си киби4ат цел ден другите дето изкаме драг ще ходим на пи4ка си ленина на раходка и следобед 4е се върнеме иделаен сабор за си4ки

ентусиязма замина на маикаси у путката ,и сабора ще е ве4ер като седнеме се видиме на по пиене и ядене а през другото време ще си ебаваме капаците кои каде намери :evil:
ИзображениеИзображение
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 03 Май 2007, 15:11

Аз честно казано ако е на същото място ще се гръмна... Освен, че на хората от Пловдив май им писна тая писта е едно гадно поле, където само пече, а отвреме навреме вземе, че духне някой ураган и издуха всичко... Признавам, че май по-идеално място няма, което да ни сбере всички, но пък не може и да няма някаква алтернатива. Жалко, че Казанлък вече не може да ни побере...
Изображение
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 03 Май 2007, 15:59

Аз предлагам догодина тези които тази година не са доволни да ни направят събор пък дано да е по-добър...Ще има скара,бира на корем ще привлечем Сачи и Каменица за спонсори и ще оставим колите в гаражите пък ще се качим на няколко автобуса ще отидем на санаториум и готово...нема зяпане на безсмислени майсторлъци и чакане на интересното,нема гадна миризма на гума,масло и бензин,нема жега...Е това ако не е BMW ентусиазъм здраве му кажи...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата