Датчик.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Датчик.

Мнение от Joro2004 » 19 Апр 2007, 8:18

Имам следният въпрос. За какво служи датчика, монтиран на кутията на въздушния филтър, от който излизат два маркуча??? Е при тунинга на мойта хубавица леко го счупих и сега търся такъв. Разбрах само, че когато е студено е отворен и обратно. Сигурно топли нещо? Някой да има такъв, че в момента съм го вързал директно? Честно казано и без него разлика няма.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Liceto''X'' » 19 Апр 2007, 8:28

Колега тва е някъкъв термостат и от там водата отива към дросела доколкото разбрах и аз го строших и са съм гонаставил с една тръбичка и не знам дали вообще ше намеря такова нещо
ако ти намериш пиши да го сменя и аз

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото запали

Re: Датчик.

Мнение от NAPSTERS » 19 Апр 2007, 8:29

Joro2004 написа:Имам следният въпрос. За какво служи датчика, монтиран на кутията на въздушния филтър, от който излизат два маркуча??? Е при тунинга на мойта хубавица леко го счупих и сега търся такъв. Разбрах само, че когато е студено е отворен и обратно. Сигурно топли нещо? Някой да има такъв, че в момента съм го вързал директно? Честно казано и без него разлика няма.

това е термостатан клапан които пуска охладителната течност към дроселовата клапа, за да я подгрява.
не е фатално че си го изолирал ;)
когато умен човек спори с глупак, спорят двама глупаци.
http://www.vbox7.com/play:a44cbadb
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Здравейте

Мнение от Joro2004 » 02 Май 2007, 20:57

И всe пак никой ли няма такова чудо?
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!

Назад към E34