Как и какъв CD-чейнджър да монтирам към Business RDS?
Модератор: Icco
10 мнения
• Страница 1 от 1
Как и какъв CD-чейнджър да монтирам към Business RDS?
Здравейте!
Наскоро се сдобих с една 520i 97 г. и веднага се сблъсках с не безизвестния проблем от липсата на CD.
Касетофона е BMW Business RDS, което доколкото разбрах има възможност за управляване на CD-чейнджър.
Може ли някой да ме информира от къде мога да се сдобия с подходящ чейнджър и как става монтажа и прекарването на кабелите?
Варианта с поръчка на нов оригинален BMW чейнджър го изключвам, тъй-като, доколкото разбрах излиза безсмислено скъпо.
Благодаря предварително!

Наскоро се сдобих с една 520i 97 г. и веднага се сблъсках с не безизвестния проблем от липсата на CD.
Касетофона е BMW Business RDS, което доколкото разбрах има възможност за управляване на CD-чейнджър.
Може ли някой да ме информира от къде мога да се сдобия с подходящ чейнджър и как става монтажа и прекарването на кабелите?
Варианта с поръчка на нов оригинален BMW чейнджър го изключвам, тъй-като, доколкото разбрах излиза безсмислено скъпо.
Благодаря предварително!
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
СД чейнджара може да бъде какъв искаш
А кабелите си ги прекарваш до там кадето мислиш да сложиш чейджара и същото той се свързва много лесно към касетофона
Отзад е със чинчове

- БаЯн
- ентусиаст
-
Еми нали на касетофона би трябвало да пише някаде Сд и да си сменяш дисковете и т.н. а ще го разпознае като му вклучиш кабелите към него 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ако няма копче сd и касетофона наистина подържа чейндър става през копчето моdе..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- БаЯн
- ентусиаст
-
Значи всички модели чейднжари стават няма значение какъв е аз бих ти препоръчал Пайнер а буксата т.е. въпросните чинчовете се намират на касетофона от задната страна в дясно , поне на повечето са там 

- БаЯн
- ентусиаст
-
Незнам нека някой от колегите да кажат... Ама според мене върви с всеки но както и да е , не съм профисионалист но мисля че става с всеки 

10 мнения
• Страница 1 от 1