9000лв. за купе 320 ванос ? Много ли са ? Къде да търсия ?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
9 бона за 95та година
дори няма кожа ... оттук нататък имаш ролки ремъци масла филтри накладки каско гражданска винетка и прехвърлянето ,ще ти дойде на малко над 12к и ще караш доста старичка кола ..помисли си пак .. най много 7 бих дал за такава машина

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Kris написа:Ебати цифрите.![]()
Кажи и ще ти дам мойто за толко че и малко по-надолу ако се договориме. + това е 325i ванос с вс. екстри и в почти перфектно състояние (има си малки забележки)
А и неговата е невероятна 325 ца просто уникална отвсякъде ....според мен твоя познат с 320ката е понадул доста цената независимо от фарове ,джанти и т.н ...провери просто нагоре надолу как вървят автомобилите от този клас,а и за тая цифра вървят с кожа
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
п.с. за тези пари от Германия можеш да си докараш много много читава '95/'96 320 купе с доста екстри, за Италия незнам колко им скочиха цените.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Alexi написа:9 бона за 95та годинадори няма кожа ... оттук нататък имаш ролки ремъци масла филтри накладки каско гражданска винетка и прехвърлянето ,ще ти дойде на малко над 12к и ще караш доста старичка кола ..помисли си пак .. най много 7 бих дал за такава машина
Сменено е всичко ролки, ремъци филтри и ще го карам да си плати каското, гражданската и винетка чак тогава ще му дам 9000. А ако е от Германия, пак ще се стигне тия пари. Въпроса е при здрава кола с тия характеристики дали си заслужава 9000лв?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Е ако ти купи и винетка си заслужава
Иначе за тия пари не трябва да има и една забележчица... пък и при по-старателно търсене можеш да си вземеш и по-яка за тези пари
[/u]

Иначе за тия пари не трябва да има и една забележчица... пък и при по-старателно търсене можеш да си вземеш и по-яка за тези пари

[/u]
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Manoff
- кандидат ентусиаст
-
Сега е момента маи да ви кажа че се отказвам от въпросната кола и предавам щафетата на Kendjiro, като продължавам да търся някакво купе. Брат ми , дано и на тебе ти мине мерака за тази кола и ДАНО намериш нещо по изгодно , ако не от страна на парите, то от страна на година , състояние и екстри. Айде пък утре по на кафе ще го обсъдим 

- Manoff
- кандидат ентусиаст
-
А и МОЛЯ ви , ако някой рабере , види или продава хубаво купе моля пишете ! Kris мерси за офертата ама 2.5 маи ще ми дойде в повечко разход, иначе кой не иска 325 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
http://www.mobile.de/SIDkZaESITg5txZc6i ... 253686148& ето и още една,значи миналия месец бях в германия и направи си глътнах джама като видях че колите(секанд хенд)са направо без пари а тука като дойдат си ебали майката малко паста и силикон за таблото и стават като нови само външно де та моята си я взех от германия за 1000 евро и е перфектна излезна ми всичко около 3200 лева смених и само филтри масло и ремъци мн. е запазена,прави си сметка
А ТАЗИ АКО СИ Я ДОКАРАШ САМ ЩЕ ТИ ИЗЛЕЗНЕ ОКОЛО 6К С ВСИЧКИТЕ МУ ТАМ ЩУРОТИИ http://www.mobile.de/SIDkZaESITg5txZc6i ... 245050872&
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
urugvaec много ти благодаря за офертите, но си търся нещо около 95-96 може и 97 година.
t0sh не ме притеснява разхода тъй като в момента карам кола която ми харчи над 10л бензин.
t0sh не ме притеснява разхода тъй като в момента карам кола която ми харчи над 10л бензин.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Мога да ти дам моята ама за 11к. Всичко си има колата, перфектна е 318ис М44 97 година. Няма толкова запазена, дори днес обикалях по горубляне и един продаваше една 95 318ис М42 дето според него е на 27000км за 12к и избесня понеже салона си изглеждаше много по стар от моя и се усъмних в пробега и:). Значи моята е регистрация 97 средата но е 96 по ВИН, 130000 реални по всякакви признаци, сменил съм ролки, ремъци, свещи - NGK, предни амортисьори - Bilstein ( в гаранция до догодина) задните са добре, акумулатор - Банер от Вари с гаранция още 3 години, стелки зимни + летни, гуми зимни чисто нови - Мишлен Алпин А3 за 650лв на 4к км, сменено масло скорости, антифриз - оригинален БМВ, термостат + радиаторна капачка, масло хидравлика, колата няма една забележка и една неработеща лампичка по нея. Сменени са абсолютно всички филтри и масло преди 3к км. Единствената забележка за която аз знам е една скорошна драскотина с ключ 10см на левия калник, но затова ще си заведа щета и ще дадат едни 100лв за боядисване. Колата си е напълно СТОК, няма нищо добавено спрямо както си е излязла от завода. А да и не почвайте с коментари и пазарлъци, не се натискам да я продавам. Просто казвам че за тия пари бих я дал и според мен си ги заслужава спрямо каквото виждам като цени и състояние.
- kraska
- ентусиаст
-
- Кара: -ше G20 320d
VitaminCPP от любопитство питам имаш ли снимки на стелки зимни, летни да видя разликата (за БМВ?). Интересувам защото моите велурените оригинални само да ги изпера и след това стъпя и веднага се отпечатват 

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4