Софийските радари...
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Софийските радари...
реших да пусна една тема, в която да може да си помагаме с това кой и къде е видял радар по София, защото ми писна:( тази вечер си префърчах по моста Чавдар посока Хаджи Димитър и отнесох палката в подножието му :(((( минавам от там почти всеки ден и до сега не бях виждал радар на това място:(((( вероятно той е последствие от дивотиите на Любо ЕКСа по моста Чавдар преди 10тина дни, но все пак... :( споделете горчивия си опит от радарите за общото благо:)

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Re: Софийските радари...
Engi написа:реших да пусна една тема, в която да може да си помагаме с това кой и къде е видял радар по София, защото ми писна:( тази вечер си префърчах по моста Чавдар посока Хаджи Димитър и отнесох палката в подножието му((( минавам от там почти всеки ден и до сега не бях виждал радар на това място:(((( вероятно той е последствие от дивотиите на Любо ЕКСа по моста Чавдар преди 10тина дни, но все пак...
споделете горчивия си опит от радарите за общото благо:)
според мен всеки от нас трябва да си купи станцийка и като бак6и6ите да си казаваме къде какво има

бтв: не знаех 4е и там има радар мерси

Последна промяна ludiagsm на 18 Яну 2004, 0:35, променена общо 1 път
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Софийските радари...
Engi написа: вероятно той е последствие от дивотиите на Любо ЕКСа по моста Чавдар преди 10тина дни, но все пак...![]()
Все пак бях само пътник в колата, не съм шофирал

Иначе да споделя и аз за места на които съм забелязал:
По "Цариградско" по което всеки ден минавам

1. Нощно време точно преди "Плиска" пред гостилница "Българка"(посока "Младост")
2."Цариградско" посока към магистралата след сфетофара на Горубляне(крият се около 150м след първия завой)
3."Цариградско" на входа за "Врана" и от двете страни
4."Цариградско" посока центъра, пред "Горублянско Ханче"
Успех и не забравяйте, че ако карате леко няма да ви хванат

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Един от най-дразнещите е на Сименовско посока към Симеоново след хотел-ресторант Св Валентин(точно след завоя,преди А2) има ограничение 40 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Ето малко и в моя район:
По целия бул. Бългрия съм виждал, но най-вече:
* на 500 м. след светофара на Била - там ме заковаха едно време 3 часа след като взех книжка
* под моста на Околовръстното
* малко преди Чепишев
* малко след Хилтън
На всички те места - и в двете посоки.
Едно време много стояха на Вапцаров - сега - много рядко са там - опорито се твърди, че там има камери. Не съм сигурен, но се съобразявам
На Околовръстното - В двата края на Оширението на Бояна - съответно пред McDonalds и пред бетоновия възел.
По целия бул. Бългрия съм виждал, но най-вече:
* на 500 м. след светофара на Била - там ме заковаха едно време 3 часа след като взех книжка

* под моста на Околовръстното
* малко преди Чепишев
* малко след Хилтън
На всички те места - и в двете посоки.
Едно време много стояха на Вапцаров - сега - много рядко са там - опорито се твърди, че там има камери. Не съм сигурен, но се съобразявам

На Околовръстното - В двата края на Оширението на Бояна - съответно пред McDonalds и пред бетоновия възел.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Две вечери подред се прибирам след 12:00 и -
* малко преди гостилница Българака (малко преди Плиска)
* и малко след Плиска пак с радар (вчера ми се случи)
* Отдавна не са седяли преди Окръжна Болница но и там са ме спирали
* Спускането от Цариградско за Дружба 1/2
* Бул. България малко след Мк Доналдса, малко след светофара на кръстовището с Димитър Несторов (на завоя)
* Проф. Цветан Лазаров - посока Дескирим -> Дружба 2 - малко преди свтофара(преди пътя за летището)
А ето какво казавт и от КАТ относно контрола с Радари
Kонтрол на пътното движение за скорост с радар,
в съотвествие със ЗДП ще се ивършва по:
от 07:00 до 13:00 ч.
1. бул. "Цариградско шосе" - Враня
2. ул. "Г.M.Димитров"
3. ул. 202-ра
4. бул. "Сливница" - бул. "Опълченска"
5. бул. "Сливница" - бензиностанция Шел
6. бул. "Ботевградско шосе" - изход
7. Черният кос
8. Околовръстен път - бетонен Център Бояна
9. Околовръсен път - резиденция Бояна
10. бул. "Ботевградско шосе" - вход
11. бул. "Ботевградско шосе - с Долни Богоров
от 15:00 до 20:00 ч.
2. ул. "Г.M.Димитров"
3. ул. 202-ра
7. Черният кос
А относно идеята на Енджи, аз се чудех не може ли да се направи по някакъв начин, с СМС цялата работа. Така хем ще е най-сигурно , хем ще е най-достоверно. Карам си например по цариградско , подминавам радара и пиша СМС, къде се е случило и този СМС някак си да се разпространява до всчки абонирани за СМС-Радар например.
Има такъф софтуер, но трябва да се поразровя малко. Нещо като маилинг-лист но смс-лист.
СМС=SMS
Източник = http://www.kat.mvr.bg/kontrol.htm
* малко преди гостилница Българака (малко преди Плиска)
* и малко след Плиска пак с радар (вчера ми се случи)
* Отдавна не са седяли преди Окръжна Болница но и там са ме спирали
* Спускането от Цариградско за Дружба 1/2
* Бул. България малко след Мк Доналдса, малко след светофара на кръстовището с Димитър Несторов (на завоя)
* Проф. Цветан Лазаров - посока Дескирим -> Дружба 2 - малко преди свтофара(преди пътя за летището)
А ето какво казавт и от КАТ относно контрола с Радари

Kонтрол на пътното движение за скорост с радар,
в съотвествие със ЗДП ще се ивършва по:
от 07:00 до 13:00 ч.
2. ул. "Г.M.Димитров"
3. ул. 202-ра
7. Черният кос
от 15:00 до 20:00 ч.
2. ул. "Г.M.Димитров"
3. ул. 202-ра
7. Черният кос
А относно идеята на Енджи, аз се чудех не може ли да се направи по някакъв начин, с СМС цялата работа. Така хем ще е най-сигурно , хем ще е най-достоверно. Карам си например по цариградско , подминавам радара и пиша СМС, къде се е случило и този СМС някак си да се разпространява до всчки абонирани за СМС-Радар например.
Има такъф софтуер, но трябва да се поразровя малко. Нещо като маилинг-лист но смс-лист.
СМС=SMS
Източник = http://www.kat.mvr.bg/kontrol.htm
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Engi
-
Нощния ездач
-
хареса ми идеята на Гьорцето:)
батенце разрови се малко плс и виж кво може да се направи по въпроса:)
батенце разрови се малко плс и виж кво може да се направи по въпроса:)

мойте впечатления:
1.Ботевградско шосе и от двете страни чак до караулката. след нея фрее райд
2.Цариградско след отбивката за младост 3 и 4 та до караулката, пак и от двете страни има и на най-различни места съм срещал...
3.Булевард България до околоврастното и от двете страни
4.околовръстното около и след Бояна.
5.Околовръстното над младост 3и4
6.На захарна фабрика мнопго често има куки.
7 околоврастното след горна баня.
8 а и на изхода за перник доста има...
1.Ботевградско шосе и от двете страни чак до караулката. след нея фрее райд

2.Цариградско след отбивката за младост 3 и 4 та до караулката, пак и от двете страни има и на най-различни места съм срещал...
3.Булевард България до околоврастното и от двете страни
4.околовръстното около и след Бояна.
5.Околовръстното над младост 3и4
6.На захарна фабрика мнопго често има куки.
7 околоврастното след горна баня.
8 а и на изхода за перник доста има...
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Engi
-
Нощния ездач
-
е да де ама трябва всички да сме към един оператор, а ние не сме, за това не е оферта
освен това там не се ли изискваше нещо от типа на едно СМС на час иначе те дропи?
освен това там не се ли изискваше нещо от типа на едно СМС на час иначе те дропи?

На Глобул поне не е така, въпреки че един приятел все го изхварля от чата...
За местата където има радари, погледнета една по стара тема там са написани повечето места където седят...въпреки че куките вече трябва да седят не само с радари ами и с калашници, като мине някой хубавец с 160км/ч по България или някой друг булевард направо да го гърмят
За местата където има радари, погледнета една по стара тема там са написани повечето места където седят...въпреки че куките вече трябва да седят не само с радари ами и с калашници, като мине някой хубавец с 160км/ч по България или някой друг булевард направо да го гърмят

- Engi
-
Нощния ездач
-
бате, цаката е да можем да се ориентираме едни други на мометна. ако може да се измисли някъква такава програма, дето като пратиш един СМС той да се распространява сред определен брой хора, би било добре, но на мен ми звучи малко нереално...

То си има такава "програмка" - специално за Мтел абонатите. Но какъв е смисълът? Колко от нас карат денонощно по цяла София? Органите
не седят по цяла седмица, където са били - ти като пратиш СМС-а, след 10 мин. те може да си тръгнат
На градско няма голям смисъл - така или иначе изписахме повечето места, където стоят.
Искам само да добавя - Долу на пробива на Димитър Нестеров срещу ОМВ, както и малко по-натам, след светофара, на К.Величнков.
Според мен, като знаем всички тези обичайни места, нямаме никакви проблеми. Лично мен не са ме спирали а превишена скорост най-малко от една година!

Искам само да добавя - Долу на пробива на Димитър Нестеров срещу ОМВ, както и малко по-натам, след светофара, на К.Величнков.
Според мен, като знаем всички тези обичайни места, нямаме никакви проблеми. Лично мен не са ме спирали а превишена скорост най-малко от една година!

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2