фарове SONAR????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
фарове SONAR????
колеги някой купувал ли е такива фарове или знае ли нещо за тая тайванска фирма че неща да ги купя и да се разтекат от топлината или да се разпаднат
http://redline-tuning.com/cat/1_69/view/658/[url][/url]

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Мое мнение! - това са еб@си гнусните имитации, дето дори не трябва да се продават.... 150лв отгоре са In-Pro-то, което може да се нарече няква добра имитация на оригиналните на Hella... и наистина да предлагат Angel Eyes... а не тия мънички кръгчета на Sonar...
- bostana
- Потребител
-
- Кара: E36 328TU E39 528i
Ако ме питаш мене вобще не са боклуци,аз карам с такива над 1 година и не са мръднали,а съм с осрам силвърстар които са +50 процента.Верно е че в 12 на обяд ангелските очи не си личат дали светят ама за 300лв. толкова.И другото което е че през ноща светят десет пъти по добре от оригиналните фарове(поне от моите оригинални фарове).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Mollov
- Мародератор
-
Сложи на оригиналните същите кружки и пак ше говориме
Мен мисълта ми е, че като цяло са грозни.... и т'ва ако е АЕ..... аз съм трамвай.... толкова са по-различни и като визия и като всичко спрямо разработката на BMW и варианта на HELLA... дори едни CCFL рингове е по-добре....

Мен мисълта ми е, че като цяло са грозни.... и т'ва ако е АЕ..... аз съм трамвай.... толкова са по-различни и като визия и като всичко спрямо разработката на BMW и варианта на HELLA... дори едни CCFL рингове е по-добре....
- bostana
- Потребител
-
1.крушките бяха на оригиналните фарове първо,аз затова си ги купих
2.кажи само кои номер си защото ако тва не е АЕ незнам кое е
3.спестяваш пари за кристални мигачи които трябва да си купиш за да имаш завършен вид отпред,мигача и фара са едно цяло
2.кажи само кои номер си защото ако тва не е АЕ незнам кое е

3.спестяваш пари за кристални мигачи които трябва да си купиш за да имаш завършен вид отпред,мигача и фара са едно цяло
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Бих ти препоръчал Тези а не някои Тайвански измишльотини, разбирасе ако ти е по джоба 

- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
моите пък са само рингове ии в 12 на обяд светят като слънце
е не като през вечерта ноо пак се виждат доста добре и са само 150 бонбона 

Клякам с 200 стаам с 300 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Лично мнение,най-грозните фарове,правени някога...ако човек няма пари да си позволи хелла или ин про да си направи самоделни рингове с пръчки за щори,по-естетически вид ще има колата.С тези грозни тайвански боклуци предницата добива вид на японска кола,да не коментираме лампичките между ринговете..за къв к*р са сложени там незнам,но на голф повече щяха да отиват тези фарове
- Mollov
- Мародератор
-
///MapTo написа:Лично мнение,най-грозните фарове,правени някога...ако човек няма пари да си позволи хелла или ин про да си направи самоделни рингове с пръчки за щори
... или както казах за 150лв да си купи CCFL рингове.... ше станат като истински

P.S. bostana - това, че имитират АЕ не значи, че е истинско АЕ... виж как изглеждат оригиналните и репликите и виж твоите.... и ще ме разбереш (надявам се)

Последна промяна Mollov на 01 Май 2007, 19:21, променена общо 1 път
- cHaKRa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
- Мечтае да кара: M
да и аз съм на тва мнение че прецакеат малко предницата Или рингове или оригиналдъ някоя 

Клякам с 200 стаам с 300 

- bostana
- Потребител
-
М да всеки има право на избор.Наистина и на мен не ми харесваха тези лампички и поради същата причина вече не светят.Човека попита за впечатления от фаровете и аз му отговорих.На мен ми харесват как седят и затова съм ги сложил
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
bostana написа:М да всеки има право на избор.Наистина и на мен не ми харесваха тези лампички и поради същата причина вече не светят.Човека попита за впечатления от фаровете и аз му отговорих.На мен ми харесват как седят и затова съм ги сложил
Не мисля, че някой би му дал мнение за фаровете тъй като никой намя да се прецака да си вземе такива при положение, че има и по добър вариант.
- bostana
- Потребител
-
Kendjiro от последното ти мнение се разбира че не ти се отдава много да мислиш,както съм написал по горе се вижда че съм му дал мнение ами мани другото ми и съм си ги сложил на колата.Така че Kendjiro бегаи да не те умокрим.Бmw_dreamer пак ще повторя ако ти харесват и не плащаш данък обществено мнение не се притесняваи да си ги вземеш - няма да се разпаднат или стопят
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: фарове SONAR????
BMW_dreamer написа:колеги някой купувал ли е такива фарове или знае ли нещо за тая тайванска фирма че неща да ги купя и да се разтекат от топлината или да се разпаднатhttp://redline-tuning.com/cat/1_69/view/658/[url][/url]
в ebay.de май излизат с доставката под 300лв

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bostana написа:Бmw_dreamer пак ще повторя ако ти харесват и не плащаш данък обществено мнение не се притесняваи да си ги вземеш - няма да се разпаднат или стопят
прав си...най-много да го класират в тази тема
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=39503

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2