Тъпанарите от М-тел...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Тъпанарите от М-тел...

Мнение от Гост » 30 Апр 2007, 21:25

Начи тия направо ме вбесиха последните дни!! Минали са там некви дни за плащане на сметката и почнаха всяка сутрин в 8 да ми пускат СМСи да съм си плател сметката ,щото на 3ти щели да ми спрат тела!!Аз съм почивка-спа си като къпан и те...хоп... добро утро!!!
Тва некой корифей на мисълта от отдел -Връзки с клиентите- ше да го е измислил след като е завършил с 8ца Датския колеж...!!! :evil: Чуствам се като тия ,дет имат да връщат на банка кредит!!! Нема да се учудя ако отличника на випуска земе да измисли да се обаждат на най-набираните от теб номера и да им казват: ...Аааа -вижте къв приятел имате...лош!! Ми той не си плаща!Помеслете си дали нема и с вас така да постъпи!!!
Като се има впредвид ,че съм сигурно 20тия-30тия собственик на Джиесем в БГ( купих го на Пловдивския панаир и имаше близо 3мес. връзка само в Пловдив :evil: ) и никога за тия .... не знам вече ...сигурно 10-11 години не съм закъснявал....!!! Не че сега не искам да я платя ,ма те не работят(или поне Мтела до нас) ,а и ме нямаше в София от петък и в гората нещо не приемат плащане с карти .
Па да беха се малко потрудили да видят от кога съм техен клиент,имам ли некви други просрочвания,....!!! Такава простотия пъ не бех виждал. И тормозят освен мен още 2ма човека,щот сме в група!!! Единственото,което ме задържа още при тия е ,че номера ми е важен-като ги накарат вече д асе запазва номера и при друг оператор ше ги питам кво ше става с бесния им монопол....!!!
Изроди нещастни! :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 30 Апр 2007, 21:31

горепосочените ме вбесиха и мен по повод на това че от събота не мога да получавам смс-и..... :evil:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 30 Апр 2007, 21:39

И трите операторa са боклуци,мен ако ме питаш хич не ми трябва телефон,ама все изниква нещо и трябва да го нося :roll: -писнал ми е

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 30 Апр 2007, 21:41

абе и аз имам оплаквания от тях ама от глобул съм имал 10 пъти повече оплаквания за тва вече ми е писнало ако се унесът ще мина на домашен телефон само:twisted:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Апр 2007, 21:56

Е имат си трески за дялане от Мтел,ама и аз съм на мнение че са доста по напред другите два мобилни оператора ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 30 Апр 2007, 22:18

sambeto написа:Е имат си трески за дялане от Мтел,ама и аз съм на мнение че са доста по напред другите два мобилни оператора ;)

:yes:
Все едно М-тел са БМВ, а вивател и глобул са АЗЛК :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Апр 2007, 22:20

Е убао де-БМВ! Ма като са най-добрите и най-големите нема смисъл да правят глупости и да си дразнят клиентите!Естествено ,че трябва да си събират кинтите ,ама не по тоя селски начин....
А па и от време на време прават некакви бесни примоции ,дето да се чуди човек как да се откаже от тях-като оная с пощенската кутия!! Ми не искам да ми дават нещо,което не съм искал....

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 30 Апр 2007, 23:50

М-тел са пълни нещастници и "услугата" им не струва. Лошото е че другите са по-зле и от тях :(

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 01 Май 2007, 13:18

Все пак са най добри за момента,макар че са и най скъпи.А пък като чуя вече някой да казва от кога имал моби и ми става смешно някак.И аз имах БЕНЕФОН ДЕЛТА от началото на 1995 година за скромните 2900лева барабар с антената за колата и второто зарядно.Антената за колата и м струваше 220 лева.Бях най напред защото другите около мен бяха с МОТОРОЛА АСОЦИАТ НОКИА 150 НОКИА 250 НОКИА 350 и особено МАКСОН първия другите бяха с ЦИТРОН-и СИМЕНС С3 ЕРИКСОН 388.
Хората са ти дали 15 дни за плащане.Прави си сметката.Аз лично не се занимавам.Секретарката си плаща по банка и нямам такива дертове

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 01 Май 2007, 14:21

Бе не знам в кво са най-добри ама определено ги бива да надписват сметки :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 01 Май 2007, 14:30

и трите оператора са под всяква критика....надписване лъгане и още кво ли не ....иначе промоции колкото щеш ама договорчетата са на линия----никой не мисли за обикновенния клиент-всеки гледа да си пълни джобчето и хич не му пука---спират ти тел -добре ама като решиш да си платиш-няяяяммааа...е как така като спирате тел. на клиентите поне трябвада има на момента да има къде да си платят...аве немам думи :( :( :( :( ама няма как--ще си плащаме кат попове на тия обирници и тва е :!: :!:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Май 2007, 16:04

body написа:Все пак са най добри за момента,макар че са и най скъпи.А пък като чуя вече някой да казва от кога имал моби и ми става смешно някак.И аз имах БЕНЕФОН ДЕЛТА от началото на 1995 година за скромните 2900лева барабар с антената за колата и второто зарядно.Антената за колата и м струваше 220 лева.Бях най напред защото другите около мен бяха с МОТОРОЛА АСОЦИАТ НОКИА 150 НОКИА 250 НОКИА 350 и особено МАКСОН първия другите бяха с ЦИТРОН-и СИМЕНС С3 ЕРИКСОН 388.
Хората са ти дали 15 дни за плащане.Прави си сметката.Аз лично не се занимавам.Секретарката си плаща по банка и нямам такива дертове

Аз не се хваля от кога имам-имал съм и Нокия със слушалка дет се носеше в куфарче!Говоря ,че като на стар и редовен клиент може да не ме праат на маймуна!И не са го спряли,щото не е изтекъл срока ,а те си ме натискат предварително .... да си знам! :evil: Мноо хубаво-само че не в 8 сутринта!Щот на мен като ми дължи пари некой -парво не му звъня преди да е изтекъл срока,второ-ако съм видял ,че е читав и изчаквам малко и трето-не му звъня сутрин рано или вечер късно!
Тъпотията е ,че няма реална конкуренция,щото където има и на където сме се запътили няма месечни такси и други глупости и като ти направят такъв номер да те дразнят-следващия месеце си при друг оператор!!! А тука сме като крепостни селяни....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 01 Май 2007, 16:06

SKISA написа:....

Не че нещо, ама защо като си на почивка не си изключиш телефона, поне докато спиш :?: :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 01 Май 2007, 17:28

или наи малкото ако не искаш да те обезпокояват :arrow: silent пък нека си пращат смс-и колко си искат което си е добре според мен

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 01 Май 2007, 18:09

body написа:Все пак са най добри за момента....

Най-малко лоши са, а не най-добри.
Между другото, точно М-тел не искат да подпишат споразумението за запазване на номерата при смяна на оператора. Когато това стане и цените, и качеството на услугите ще се промени.
Аз също съм с М-тел, даже с два

Следваща

Назад към Извън Темата