Шестият национален събор - равносметка!
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Шестият национален събор - равносметка!
Искрено искам да благодаря на организаторите и на всички който бяха в помощ за осъществяването на събора както и цялата организация!
Вярвам нелека беше задачата но всичко се получи ИДЕАЛНО!
На писта Дракон обстановката беше маняшка което се дължи на Владо Маймуната ( и на него му благодаря за ШОУ-то) както и на всички фенове!
Мисля че постигнахме много заедно, надскочихме миналогодишния събор и по посещаемост и по организация и по кеф и удоволствие за всички присъстващи!
Надявам се екипа да се сплоти и догодина съборът да е още едно ниво нагоре!
Пожелавам УСПЕХ и нека всички да работим в един екип, без разделения и без караници! Виждате че всичко опира до едно единствено нещо - марката БМВ и удоволствията който ни носи тя! Нека това да са нещата който да ни събират тук както и на следващи събори! Всичко друго дръжте далеч, за да бъдем номер едно автомобилен клуб в България и да продължаваме да служим за пример!
Вярвам нелека беше задачата но всичко се получи ИДЕАЛНО!
На писта Дракон обстановката беше маняшка което се дължи на Владо Маймуната ( и на него му благодаря за ШОУ-то) както и на всички фенове!
Мисля че постигнахме много заедно, надскочихме миналогодишния събор и по посещаемост и по организация и по кеф и удоволствие за всички присъстващи!
Надявам се екипа да се сплоти и догодина съборът да е още едно ниво нагоре!
Пожелавам УСПЕХ и нека всички да работим в един екип, без разделения и без караници! Виждате че всичко опира до едно единствено нещо - марката БМВ и удоволствията който ни носи тя! Нека това да са нещата който да ни събират тук както и на следващи събори! Всичко друго дръжте далеч, за да бъдем номер едно автомобилен клуб в България и да продължаваме да служим за пример!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

На мен най-голямо впечатление ми направиха Мките или по-точно тяхното шоу. (Едно благодаря на собствениците им, че показаха какво могат). Колегата interlagos направи доста добро показно, единствено съжелявам, че не можах да направя хубави снимки на колата в действие.
Доста пъти никой не знаеше какво става на пистата, понеже по краищата, а и не само не се чуваше нищо.
Ей! И не слагайте шишетата от бира близо до гумите на хората
Имаше и бая капацитети, например изкараха, че Е60 М5 е би-турбо или пък, че първа серия е единственото БМВ с предно предаване.
Имаше и няколко които се въртяха на паркинга... там май сотаджиите трябваше да се намесят малко...
И като цяло - супер беше.
P.S. И тук да попитам, че не получих отговор никъде... На пистата имаше журналисти, от кои списания/предавания са?
Доста пъти никой не знаеше какво става на пистата, понеже по краищата, а и не само не се чуваше нищо.
Ей! И не слагайте шишетата от бира близо до гумите на хората

Имаше и бая капацитети, например изкараха, че Е60 М5 е би-турбо или пък, че първа серия е единственото БМВ с предно предаване.
Имаше и няколко които се въртяха на паркинга... там май сотаджиите трябваше да се намесят малко...
И като цяло - супер беше.
P.S. И тук да попитам, че не получих отговор никъде... На пистата имаше журналисти, от кои списания/предавания са?
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Купона беше уникален, нямам думи да го изразя просто.
Обаче някой хора получихме глобички и започнах да гледам всички знаци след това.Бе доста забавно как ни улепиха една групичка с фишове
Кой не е бил, той не се е смял
Обаче някой хора получихме глобички и започнах да гледам всички знаци след това.Бе доста забавно как ни улепиха една групичка с фишове

Кой не е бил, той не се е смял

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Беше много готино!!! И аз искам да благодаря на организаторите на всичко това!!! Не може да се опише с думи и снимки, накефихме се зверски! 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
това утрепано село-хисаря,кой го измисли?тея куки им свършиха актовете и химикалките,никой не ги е предупредил за събора.тая дискотека не успяхме да я напълним!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛА И БЛАГОДАРЯ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ на таз годишния събор останах учерован и удовлетворен от цялостната организация и представянето на пистата на почти всички учатници
може би единствения недостатък ако мога да кажа така беше че не се чуваше достатъчно по всички краища на пистата какво следва и предстои да видим по пистата . Дано следващата година да е поне два пъти по-посещаемо и да има поваче БМВ ентусиасти . А отностно медиите имаше със сигурност от 7дни поне този успях да позная
още веднъж благодаря за перфекната организация
може би единствения недостатък ако мога да кажа така беше че не се чуваше достатъчно по всички краища на пистата какво следва и предстои да видим по пистата . Дано следващата година да е поне два пъти по-посещаемо и да има поваче БМВ ентусиасти . А отностно медиите имаше със сигурност от 7дни поне този успях да позная

още веднъж благодаря за перфекната организация

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Аз пък се размазах от кеф при вида на толкова баварци, направо ми се напълни душицата още от сутринта когато на магистралата бяхме огромна колона бургаски, старозагорски, варненски и сливенски коли - уникална гледка беше, а като отидох на събора се разцепиииих, беше супер яко, евала на всички ентусиасти, догодина пак сме там
Благодаря на всички които допринесоха за осъществяването на този уникален събор
П.С
Имам един въпрос - освен тениска на клуба която имам, предлагат ли се други аксесари или дрехи, на събора видях доста хора да носят шапки на събора, но не успях да се сдобия
Благодаря на всички които допринесоха за осъществяването на този уникален събор

П.С
Имам един въпрос - освен тениска на клуба която имам, предлагат ли се други аксесари или дрехи, на събора видях доста хора да носят шапки на събора, но не успях да се сдобия
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Евала момчета беше страшно макар че дойдох само в неделя мога да кажа че си изкарах страхотно.
п.с. Най култовата реплика беше точно на входа когато влизах и един човек вика "Абе тука само БМВта има бе"
п.с. Най култовата реплика беше точно на входа когато влизах и един човек вика "Абе тука само БМВта има бе"

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
За да ми стане още по-гадно, че не бях на събора...искам да попитам някой има ли приблизителни наблюдения за броя автомобили присъствали?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Много Яко, много Истинско , много Фенско!!!! БРАВО!!!! Дано и занапред да продължи тази вече създала се традиция. Дано всеки събор да обединява всички истински фенове на марката, да има от първите до последните модели БМВ, и куп други неща които дори и за 1 ден на писта да ни пренасят в БМВ ленд!!!!
Последна промяна Burningparis на 01 Май 2007, 10:53, променена общо 1 път
- pepibmwe30
- младши ентусиаст
-
- Местоположение: софия в тих квартал,вчера убиха 2ма ,3 ма.Стрелбище
Събора беше ама Яката Работа
, просто всичко на 6.Цял ден по пистата дишам разтопен калчук или оглушах от прекъсвачи
дори съм изгорял малко от седене
Много яко шоу стана , едно ГОЛЯМО БРАВО на организаторите и на хората , който направиха събора ама адски як.Представленията ми напълниха душата особено свободният стил (дрифт , понички , желибон
козунак
)
Ама софийската група как си се бяха опънали на скара , бира.На тях не им дремеше какво става на пистата и дори не се състезаваха (поне докато аз бях там)Незнам дали изобщо поглеждаха към пистата
Смяха се и си поркаха ама някой хора пиеха фанта
а други бяха със Сомбреро 

Много яко шоу стана , едно ГОЛЯМО БРАВО на организаторите и на хората , който направиха събора ама адски як.Представленията ми напълниха душата особено свободният стил (дрифт , понички , желибон

Ама софийската група как си се бяха опънали на скара , бира.На тях не им дремеше какво става на пистата и дори не се състезаваха (поне докато аз бях там)Незнам дали изобщо поглеждаха към пистата

Абе като се качиш на БМВ после други коли не ти се карат нали!
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4