Как стреснах едно S6
Модератори: mitaka7, Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Как стреснах едно S6
Предималко като пътувах от София за Варна някъде по средата на пътя се беше оформила колона от около десетина автомобила. Аз бях 3та кола, като тъкмо чаках някой удобен участък да ги "скокна" с моето бонбонче. Съвсем случайно забелязах как от края на колоната, лека полека, нещо черно, полегнало доста широчко на пътя ги "изяждаше" една по една. След известно време забелязах че е А6 (последното издание) в момента в който се кротна зад мен, дойде така учакваният прав участък и излетях напред. Видях го, че и той тръгна с мен. В момента в който се прибрах, скоростомера беше на 120, а бръмчилката още беше на 3та. Последва 4та, 5та ...190 Аудито беше на десетина метра зад мен, но не изоставаше. Дойдоха завои - трябваше да намаля, слязох на 100 - 110, при което задържах това темпо. Аудюхата отзад караше около 2-3 минути и изведнъж просто тотално изръмжа покрай мен. В този момент му видях задницата - четирите ауспуха + обозначението S6 .....Просто - аз не го знаех какво е (Тайничко се надявах да е 1.9 TDi ), но и той не знаеше аз какъв съм. Можеше да бъда с някое М3 и в момента в който тръгне да ме изпреварва, да си остане сам в лявата лента, а аз да дръпна с няколко метра
Таа..Така, нищо особенно небеше, но просто това че отзад на колата нямам обозначения (316, 318, 320...М3) за пореден път ми е от полза
Сигурен съм, че ако си пишеше отзад 318, нямаше въобще да се замисли когато бяхме на правата със 190 дали да не даде ляв мигач и да излети с неговите 300Км/ч.
Поздрави!
Карайте разумно и слагайте коланите!

Таа..Така, нищо особенно небеше, но просто това че отзад на колата нямам обозначения (316, 318, 320...М3) за пореден път ми е от полза

Сигурен съм, че ако си пишеше отзад 318, нямаше въобще да се замисли когато бяхме на правата със 190 дали да не даде ляв мигач и да излети с неговите 300Км/ч.
Поздрави!
Карайте разумно и слагайте коланите!

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
не ,те М3 и 318 нямат разлики отзад
достатъчно е да ти види тънкото като цигара ауспухче и ще се досети с какво си
то и с 328 да си пак същата работа срещу С6 де ..

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
То и аз така ги дърпам Поршета и тем подобни. Гледам пише я турбо, я Карера 4С и бам 3-та и газ, газ. Гледа ми пича задницата, ама там не пише че съм дизел, може да си помисли, че съм с Косфорд двигател.
Или ако в редките случай когато съм с Ладата, може да си помисли, че е състезателна.
.
Друг е въпроса, че в мойта кола имам чувстово, че ще се разпадне на основните си части от толкова газ, но важното е че се държа до Поршетата колкото се може повече.

Или ако в редките случай когато съм с Ладата, може да си помисли, че е състезателна.

Друг е въпроса, че в мойта кола имам чувстово, че ще се разпадне на основните си части от толкова газ, но важното е че се държа до Поршетата колкото се може повече.
- Гост
-
Аз па оня ден си карам....така ...леко с 210 и един СУ-39 минава така ...ма отдесно!! Викам си -я да му покаем на колегата и леко вкарах 3та !!! ....и оня го гледам се напъва и почна да дърпа здраво ,ма дойде тунела Траянова врата и се дигна ! И от татък тунела пак се събираме и аз вече се нервирах!! Вкарах четвърта....ма така вече на лютеницата и оня почна леееко да изостава!Верно ,че беше със сичките бомби там и снаряжение ,ма и аз бех с пищова у джоба!!! И като минах покрай куките на Калугерово им изпадна лепенката от Стандартизацията на радара....!!!!......
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Re: Как стреснах едно S6
IRB написа:отзад на колата нямам обозначения (316, 318, 320...М3) за пореден път ми е от полза
Така е

Та и ти така, М3 само по еблемата се различава

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
хаха щом без емблема ги плашиш така а представяш ли си ако верно сложиш едно М отзад за къв повер става на въпрос 

- Гост
-
Pin2 написа:Аз преди 5-6 години изпреварих самолет МиГ-19 на пистата на Граф Игнатиево. При това от дясно !
Е ми аз кат ти каам ,че на твойта 20ка са и умрели два-три коня!!!

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3