Магистрални изпълнения
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Закони в България?
Правилник за движението по пътищата?
Само едно мога да направя
Та този правилник и от органите на реда не се спазват!

Та този правилник и от органите на реда не се спазват!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
georgy_v написа:viper написа:Toя правилник е писан за трабанти, жигули и москвичи 8-циНека някой да ме убеди, че има нещо общо с реалността в момента
Пич не знам кво точно искаш да кажеш с това, но за сравнение например в Америка ограниченията за скороста са 25мili/h в града, а на магистралата 65м/h.
А за Германия нещо да кажеш?

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- BMW_KINGSIZE
- кандидат ентусиаст
-
АЗ СПАЗВАН НЕПРАВИЛНИКА !!! МНОГО ПОЗДРАВИ НА БАВНИТЕ МОМЧЕТА С БЕЛИТЕ АСТРЕТА
п.с - аз не се правя на състезател аз сам просто тъп

п.с - аз не се правя на състезател аз сам просто тъп

i just wanna drift mister police officer don take away my license
exotique написа:пич,нищо чудно че са те гледали на кръв-не щото си ги минал,а си им се лепнал зад тях.се пак никой не обича да му карат за гъза,и то с висока скорост.Нема се плашиш ако си получиш призовка скоро-кат си ги изпреварил,нема начин да не са ти видели номера
Полицайте могат да си го набутат отзад в конкретния случай. Правилника е еднакъв за всички. Кви са тия та ще го нарушават с държавната кола и с държавния бензин?

Уважението към полицията е задължително за да има ред в държавата, но към такива боклуци като в случая, какво уважение

georgy_v написа:...Пич не знам кво точно искаш да кажеш с това, но за сравнение например в Америка ограниченията за скороста са 25мili/h в града, а на магистралата 65м/h. А там знаеш какви са колите - общо взето V6 минава за скромен двигател, така че не знам там за какво е правен правилника - сигурно за велосипеди...
В някой щати (Невада) е 75м/ч. Ограниченията са въведени през 1974г. Въведено е федерално (общодържавно) ограничение от 55м/ч заради петролната криза. Петролната криза свършва, но ограничението си остава. Чак 1995г. го отменят и всеки щат отново може сам да определя ограниченията на скоростта. Резултата е, че вече в Тексас има магистрали с ограничение 80м/ч

Освен това при каране в трафик се кара много над ограниченията--85-90м/ч е нещо нормално.
Така че, колега, в грешка си за speed limit-а у Щатско.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3