климатик
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
JANI написа:аааааааааааааа аз съм първи пък и девойката е 85-и набор тамън за мен, мом4ета друг вупрос имам доста 4есто ми се случва първо да ми вклю4и ел перката на втора степен преди още виското да се е развило , а то работи чудно какъв може да е проблема
Стига с тия въпроси, кажи за МОМАТА!
ПС Споко модовете са заети със събора

Аз няколко пъти я засичам с един пич от сервиза така че не се точете много

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ква е таа мома ве....а ве вие искате да ме унищожите ве.....ей цял живот мъъъкккаа...пак няма да се спи таа вечерTod написа:JANI написа:аааааааааааааа аз съм първи пък и девойката е 85-и набор тамън за мен, мом4ета друг вупрос имам доста 4есто ми се случва първо да ми вклю4и ел перката на втора степен преди още виското да се е развило , а то работи чудно какъв може да е проблема
ПС Споко модовете са заети със събора![]()

bmwfena написа:ква е таа мома ве....а ве вие искате да ме унищожите ве.....ей цял живот мъъъкккаа...пак няма да се спи таа вечерTod написа:JANI написа:аааааааааааааа аз съм първи пък и девойката е 85-и набор тамън за мен, мом4ета друг вупрос имам доста 4есто ми се случва първо да ми вклю4и ел перката на втора степен преди още виското да се е развило , а то работи чудно какъв може да е проблема
Аз няколко пъти я засичам с един пич от сервиза така че не се точете много![]()
![]()

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Re: климатик
JANI написа:колеги имам следния проблем,- климата не ми работи, бях на сервиз и ми замериха налягането на фреона -няма такова, и без нищо друго да гледат оня ми казва колата е от австрия радиятора-300лв е за смяна -сигурен съм, обаче аз не съм сигурен защото всичките радиатори светят като нови, дайте съвет какво да правя ,според мен не нормално веднага да се хвърля на покупка от 300лв.
на мен ми сложиха някъв оцветител в системата след като я заредих струваше 5 лв. и след пробег 300-400 км. пича освети с някаква лампа и видя от къде изпуска фреон после запояване и готово
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Tod написа:JANI написа:аааааааааааааа аз съм първи пък и девойката е 85-и набор тамън за мен, мом4ета друг вупрос имам доста 4есто ми се случва първо да ми вклю4и ел перката на втора степен преди още виското да се е развило , а то работи чудно какъв може да е проблема
Ей дърт пергиш де се бъркаш дет не ти е работата

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
dinozab написа:Tod написа:JANI написа:аааааааааааааа аз съм първи пък и девойката е 85-и набор тамън за мен, мом4ета друг вупрос имам доста 4есто ми се случва първо да ми вклю4и ел перката на втора степен преди още виското да се е развило , а то работи чудно какъв може да е проблема
Ей дърт пергиш де се бъркаш дет не ти е работата![]()
![]()
е само лаете бе

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2