Аudi ни настъпват здраво !
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Добре че е имало случаи да се повозя на такива коли, че иначе като ви слушам щях да се откажа от автомобилостроенето...
С класата нямала спортен дух - е как ще искате от лимузина спортен дух бе хора?!
Аудито дрънчало - да не е от жабката бе? Тя не се ли отваря по дупките, не обичало дупки?! Специално в новото А8 не съм усетил нито една дупка, 4х4-то пречело, милата кола, все едно не е с 330+ к.с. а е с 33+... пречи и, таратанци!
Седмата серия на БМВ какъв спорт излъчва не ми е ясно, та тази кола има скоростен лост подобен да лостчето за чистачките (а и там си седи)...а менюто на комютъра е по-забутано като разположение на функциите от това на първите телефони на Моторола които се появиха в БГ в края на 90-те!
Докато караме Е30, Е34, Е36, Б3, Б4 и С4 е добре да си траем,а когато коментираме тези коли не е добре да изказваме толкова компетентно мнение, защото иначе ставаме смешни!
С класата нямала спортен дух - е как ще искате от лимузина спортен дух бе хора?!
Аудито дрънчало - да не е от жабката бе? Тя не се ли отваря по дупките, не обичало дупки?! Специално в новото А8 не съм усетил нито една дупка, 4х4-то пречело, милата кола, все едно не е с 330+ к.с. а е с 33+... пречи и, таратанци!
Седмата серия на БМВ какъв спорт излъчва не ми е ясно, та тази кола има скоростен лост подобен да лостчето за чистачките (а и там си седи)...а менюто на комютъра е по-забутано като разположение на функциите от това на първите телефони на Моторола които се появиха в БГ в края на 90-те!
Докато караме Е30, Е34, Е36, Б3, Б4 и С4 е добре да си траем,а когато коментираме тези коли не е добре да изказваме толкова компетентно мнение, защото иначе ставаме смешни!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Напълно съгласен

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- sonic
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се с повече от 525 hp
- Мечтае да кара: ама честно: ONE1
- Детайли за колата: важи
мда. ще се опитам да обясня... манталитета на измисляне, строене и експлоатация на този тип коли е много по-различен от този за останалите затова правилата на играта са други...
говориме за коли които са на върха на автомобилостроенето. те са измислени и създадени да задоволяват много специфични интереси на хора които са изключително разглезени по отношение на комфорт, качество, дизайн и характеристики. поради тази причина не можеш да ги сравняваш със никои други коли от другите класове. от а8, с класата и 7ма серия се очаква да са над а6, е класата и 5та серия- които сами по себе си са много качествени коли със малко недостатъци. но нали все пак ги дели средно по $20,000 от тяхните по-големи събратя. разликата идва от детайлите. малко нещо скръцнало във купето на а8 като скочила в някоя голяма дупка или нищо не скръцнало ма имало вторична вибрация като минало през дупката? ми значи скърца или има слабо купе. ако беше а6 никои нямаше да каже нищо- там може. мерцедеса не си го усещал със 140 какво му правят гумите? ми значи е мъртъв. не е задължително да е окачен като за автокрос ма все пак някакво усещае трябва да има. бмв-то малко нещо не било доизкусурено в багажника като форма? ми начи е грозно. във този клас всеки си го отнася за дребни неща
не забравяй че всичко е относително а в случая на тези коли- много относително. на аудито му пречи 4х4-то. ми пречи. големия централен диференцял едно че почва тихо да вие след 120 (сравнено с бмв-то и мерцедеса) друго че е лаком и краде коне. лоста за скоростите не знам да е критерии за спортност- особено когато и 3те коли са манюматични
а това което съм написал като "слабости" на тези коли не е само мое мнение. новото а8 се продава изключително слабо в америка поради недостатъчна твърдост на рамата, бмв-то е грозно и събират паяжини по автокъщите а мерцедеса е мек, тих и се приема като кола за стари хора. разбира се аудито е по-твърдо от 99% от колите на пазара, бмв-то е красиво по своему а мерцедеса се усеща на пътя доста добре и ако и да е "За стари хора" настъпен ще нагъзи 99% от колите на пътя включително бмв-то и аудито.
просто във тази компания малко да изостанеш и ще се чуе- играта е много перфекционизирана и затова "недостатъци" са обикновено характеристи които при други условия дори няма да забележиш
такива ми ти работи
говориме за коли които са на върха на автомобилостроенето. те са измислени и създадени да задоволяват много специфични интереси на хора които са изключително разглезени по отношение на комфорт, качество, дизайн и характеристики. поради тази причина не можеш да ги сравняваш със никои други коли от другите класове. от а8, с класата и 7ма серия се очаква да са над а6, е класата и 5та серия- които сами по себе си са много качествени коли със малко недостатъци. но нали все пак ги дели средно по $20,000 от тяхните по-големи събратя. разликата идва от детайлите. малко нещо скръцнало във купето на а8 като скочила в някоя голяма дупка или нищо не скръцнало ма имало вторична вибрация като минало през дупката? ми значи скърца или има слабо купе. ако беше а6 никои нямаше да каже нищо- там може. мерцедеса не си го усещал със 140 какво му правят гумите? ми значи е мъртъв. не е задължително да е окачен като за автокрос ма все пак някакво усещае трябва да има. бмв-то малко нещо не било доизкусурено в багажника като форма? ми начи е грозно. във този клас всеки си го отнася за дребни неща

не забравяй че всичко е относително а в случая на тези коли- много относително. на аудито му пречи 4х4-то. ми пречи. големия централен диференцял едно че почва тихо да вие след 120 (сравнено с бмв-то и мерцедеса) друго че е лаком и краде коне. лоста за скоростите не знам да е критерии за спортност- особено когато и 3те коли са манюматични

а това което съм написал като "слабости" на тези коли не е само мое мнение. новото а8 се продава изключително слабо в америка поради недостатъчна твърдост на рамата, бмв-то е грозно и събират паяжини по автокъщите а мерцедеса е мек, тих и се приема като кола за стари хора. разбира се аудито е по-твърдо от 99% от колите на пазара, бмв-то е красиво по своему а мерцедеса се усеща на пътя доста добре и ако и да е "За стари хора" настъпен ще нагъзи 99% от колите на пътя включително бмв-то и аудито.
просто във тази компания малко да изостанеш и ще се чуе- играта е много перфекционизирана и затова "недостатъци" са обикновено характеристи които при други условия дори няма да забележиш

такива ми ти работи

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Аз на тия три коли не им намирам слабости, ти като си толкова претенциозен си карай трабанта

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Nasti написа:... ти като си толкова претенциозен си карай трабанта ...
:mha: :mha: :mha: ROTFLMAO
иначе чесно казано тази тема взе да се изчерпва. (с други думи взе да ми писва да чета за ауди). всеки си има право на мнение, и моето е че ауди макар и да правят хубави коли не са ни точно конкуренция, защото като идеи и филосифия тяхните возила са нещо съвсем различно. Така че респект на Ауди, за всичките им постижения!
Иначе ако трябва да бъда съвсем откровен, моето си мнението (гледайки само външния вид) е че последното хубаво Ауди е онова ръбатото от 80-те години, от яйцата насам като дизайн различните модели ми попадат в рамките между грозновато до безлично в най-добрия случай. Но това си е мое мнение де, ся няма защо да ми скачете. Не смятам че имам вина за това че не ми допадат.
И така, предлагам да се върнем към Баварците.
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Андро е абсолютно прав
и аз харесвам ауди V8 и COUPE QUATRO , както и старите Мецедеси ''пури''. Новата седмица наистина е по различна и уникална ,но на мен лично и тя не ми харесва, няма агресивността на'' акулата''
А темата наистина е малко бесмислена, нито ние ще си купим ауди-та нито вие БМВ-та.

А темата наистина е малко бесмислена, нито ние ще си купим ауди-та нито вие БМВ-та.

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Да прав си ако някой ми предложи RS2 на бартер за БМВ-то веднага съм готов особено така ,както е без двигател :mha: :mha: :mha:
Ами и жигула да е щом цената е добра пак ще я взема това прави ,ли ме фен на жигула.
Ами и жигула да е щом цената е добра пак ще я взема това прави ,ли ме фен на жигула.

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Господа ауди-сти, ще ме извинявате, ама тая сапунерка с уста на току що уловен шаран нема да я взема и за 2лв, ако трябва аз да я карам. Ако ще и WWR514 да и сложат, пак ще е една идея зад БМВ, не за друго, щото когато БМВ са правили супер лимузини и спорни купета ауди са ходили под масата прави. Демек БМВ има традиция и в купетата и в лимузините, а ауди - в куатрото. Какво излиза - дай да преправим една УАЗ-ка на лимузина и да я сравним със 7-ма серия :mha: :mha: :mha: :mha: СМЯХ
Така, сега идва въпроса, защо написах всичко това:
ами защото вие сте в БМВ форума, а не в ауди и се дърляте с всички - не били прави
:mha:
ГЛУПОСТИ - ПРАВИ СА, АМА МНОГО СА ПРАВИ. БМВ Е СУПЕР ЛИМУЗИНА. А8 НЕ СТАВА ЗА НИЩО (ЩОТО ФОРУМА Е ЗА БМВ
, във Вашия форум със сигуност пак ще е супер, ама тука не е там)
Това е от мене. Без лоши чувства, ама се отвратих да ви чета писаниците.
Така, сега идва въпроса, защо написах всичко това:
ами защото вие сте в БМВ форума, а не в ауди и се дърляте с всички - не били прави

ГЛУПОСТИ - ПРАВИ СА, АМА МНОГО СА ПРАВИ. БМВ Е СУПЕР ЛИМУЗИНА. А8 НЕ СТАВА ЗА НИЩО (ЩОТО ФОРУМА Е ЗА БМВ

Това е от мене. Без лоши чувства, ама се отвратих да ви чета писаниците.
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5