каране на 2 колела с кола
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
каране на 2 колела с кола
Преди да кажа каквото и да било пояснявам карам кола от 5 клас и мотор от 3-ти,имах известен опит с колите,с Хондата(ендуро) само скачам по гората и обичам да катеря с ендурото
Ето една историика,която се случи преди 3 год,точно бях изкарал книжка и имахме едно пикапче рено рапид(бмв-то беше мечта още) ,пътническо,но отзад нямаше седалки,понеже имаше газова уредба
качихме се 5 човека в него една вечер,къде ще ходим,ами в елешница да пием,добре,отиваме
аз естествено не пия,щото съм шофера(пак ме преебаха аз да не пия)
и аз раздразнен
пихме колко пихме,цела вечер ми криво,че ги гледам тея кютуци как пият пък аз нема щот карам
Та стана един бои между нас и местните там фърлихме и по некоя тупалка и се качихме да си ходим,ама какво стана и онез се качиха в неква лада и неква друга кола(2-рата не я видях щото остана по-назад,виждах само ладата ЗАД МЕН)тя с 4 човека сигурно е 1.6 или повече,моето пикапче беше 1.1 и то на газ
,но важното е кой кара и как взима завоите
аз бях около 80 кг,зад мен имаше само едно момче около 70 кг
а от дясната страна имаше 3-ма човека
1-вия около 90 кг
2-рия колкото мен 80
3-тия беше най-отзад 115 кг
та това означаваше ,че на левите завой трябваше да внимавам,щото от дясната страна беше тежка 300 кг , лявата 150 и центробежните сили щяха да обърнат колата с по-голяма скорост
Та на път за Белица,на един ляв завой със 120 км в час(то пикапчето учудващо че и толкова вдигна) газ съм дал до ламарините,че онея отзад са повече и ще ядем бой
завоя не беше мн остър,беше ляв завой,точно от тези дето трябваше да внимавам на тях,карам в моето платно обаче ладата,таа барака тръгна в лявото платно да ме изпреварва,ИМАШЕ ВИДИМОСТ,но нямах намерението да и позволявам да ме изпревари,изнесох се по във дясно за да мога да засека завоя,със 120 км в час на върховата точка на завоя направих по рязко движение на волана вляво и усетих как колата вече е на 2 колелета и всички крещяха,незнам защо
не че не се стреснах,но видях ,че оня не предприе изпреварване и си върна зад мен,тогава бях още в завоя,но дадох рязко десен ,щот щяхме да се обърнем,момчето дето беше зад мен вече беше отишло от другата страна,дадох рязко десен и след като паднах пак на 4 гуми сложих леко спирачка,щот щях да изправя завоя
е вече бях на мой терен и другите не познаваха пътя така,както аз.Възползвах се от това и те се отказаха да ни гонят понеже вече наближихме Белица
Важното е,че приятелите ми имат доверие в шофиорлъка
и така,това беше моята история
Ето една историика,която се случи преди 3 год,точно бях изкарал книжка и имахме едно пикапче рено рапид(бмв-то беше мечта още) ,пътническо,но отзад нямаше седалки,понеже имаше газова уредба
качихме се 5 човека в него една вечер,къде ще ходим,ами в елешница да пием,добре,отиваме
аз естествено не пия,щото съм шофера(пак ме преебаха аз да не пия)
и аз раздразнен

пихме колко пихме,цела вечер ми криво,че ги гледам тея кютуци как пият пък аз нема щот карам
Та стана един бои между нас и местните там фърлихме и по некоя тупалка и се качихме да си ходим,ама какво стана и онез се качиха в неква лада и неква друга кола(2-рата не я видях щото остана по-назад,виждах само ладата ЗАД МЕН)тя с 4 човека сигурно е 1.6 или повече,моето пикапче беше 1.1 и то на газ

аз бях около 80 кг,зад мен имаше само едно момче около 70 кг
а от дясната страна имаше 3-ма човека
1-вия около 90 кг
2-рия колкото мен 80
3-тия беше най-отзад 115 кг
та това означаваше ,че на левите завой трябваше да внимавам,щото от дясната страна беше тежка 300 кг , лявата 150 и центробежните сили щяха да обърнат колата с по-голяма скорост
Та на път за Белица,на един ляв завой със 120 км в час(то пикапчето учудващо че и толкова вдигна) газ съм дал до ламарините,че онея отзад са повече и ще ядем бой
завоя не беше мн остър,беше ляв завой,точно от тези дето трябваше да внимавам на тях,карам в моето платно обаче ладата,таа барака тръгна в лявото платно да ме изпреварва,ИМАШЕ ВИДИМОСТ,но нямах намерението да и позволявам да ме изпревари,изнесох се по във дясно за да мога да засека завоя,със 120 км в час на върховата точка на завоя направих по рязко движение на волана вляво и усетих как колата вече е на 2 колелета и всички крещяха,незнам защо

Важното е,че приятелите ми имат доверие в шофиорлъка
и така,това беше моята история
- thewolf
- младши ентусиаст
-
ззз
добре,а ти тогава стой да те бият 10 човека,а аз ще си карам става ли?
не е важното да караш бавно,а дори и бързо , но преценено !съмнявам се,че ти като си бил на 18 мислиш така както сега,щото аз съм на 22,а това се случи ,когато бях на 18,нямам нито едно произшествие дори и акт и имам 4 год стаж на микробус ,снабдявах магазини имал съм много ситуации и не от моя страна ,а другите виновни,при товя знаех,че ако бутна микробуса и вината е моя сещай се ти ........
Аз не се изтъквам ,че съм голям шофьор,щото има и по-големи,просто отгоре пише "Страхотни истории" всеки споделя какво му се е случвало сещаш ли се колега?
не е важното да караш бавно,а дори и бързо , но преценено !съмнявам се,че ти като си бил на 18 мислиш така както сега,щото аз съм на 22,а това се случи ,когато бях на 18,нямам нито едно произшествие дори и акт и имам 4 год стаж на микробус ,снабдявах магазини имал съм много ситуации и не от моя страна ,а другите виновни,при товя знаех,че ако бутна микробуса и вината е моя сещай се ти ........
Аз не се изтъквам ,че съм голям шофьор,щото има и по-големи,просто отгоре пише "Страхотни истории" всеки споделя какво му се е случвало сещаш ли се колега?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Абе тука се напълни с моралисти
Все ще се намери някой дето да се изсере на метеното
Българина е всепризнат с качеството си да намира кусури във всичко дето се случва и всичко дето се произвежда
Иначе сме велика нация................пред самите себе си обаче 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- thewolf
- младши ентусиаст
-
ее
AGT написа:Абе тука се напълни с моралисти![]()
![]()
Българина е всепризнат с качеството си да намира кусури във всичко дето се случва и всичко дето се произвежда
Изборите бяха 2 или да ни бият или да карам колата
В боя съм сигурен ,че щяха да ни спукат щото сме 5 човека а те 2 коли около 10-няма шанс макар и аз и едно приятелче да сме учили бойни изкуства,срещу бухалка няма защита
В карането на колата бях повече сигурен ,че щяхме да се измъкнем и успяхме,макар и на 2 колела

AGT написа:Абе тука се напълни с моралисти![]()
![]()
100%

П.С Може да са някакви катаджии под прикритие, какво да ги правиш съдбааааа.....

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
то остава да кажете че вие "моралистите" като сте били на 18-20 не сте правили такива щуротии ли? нормално е на човек на 20 да му ври и кипи
важното е сичко да минава чисто...е, може и с малко късмет но все пак на 2 гуми и здрав отколкото на 4 набит нали 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
тук мноо моралисти имало ве
да земем да раздадем по някои медал за честно каране ... само не знам дали има такъв шофер в БГ или като треа да плюем некои за такива грешки винаги да е другия а не нас самите

да земем да раздадем по някои медал за честно каране ... само не знам дали има такъв шофер в БГ или като треа да плюем некои за такива грешки винаги да е другия а не нас самите

9 мнения
• Страница 1 от 1