Поправка на джанти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Поправка на джанти
Здравейте преди месец ми се случи така че при смяна на гума в Радиал при развъртане на болта който държи капачката на джантата резбата на дупката се прецака и сега болта неможе да влезе вътре и съответно капачката неможе да се сложи.
След което пичовете (от радиал под моста чавдар)ме пратиха в съседния радиал който е там наблизо някъде беше не се сещам името на улицата и казаха че там имат необходимите инструменти да ми оправят резбата на дупката за болта.Да ама момчето се мъчи един час и накрая ми каза че инструментчето му за правене на резба в дупката било късо и неможело да го направи и така вече 1 месец се лутам и немога да го оправя това проблемче а ме дразни страшно.В сервизите като чуят че е нещо такова повечето казват ела утре и утре ела в други ден и накрая направо аз ще ти звънна
...........
Моля колеги дайте някакъв съвет или информация къде да отида точно и да го отстраня този проблем.
След което пичовете (от радиал под моста чавдар)ме пратиха в съседния радиал който е там наблизо някъде беше не се сещам името на улицата и казаха че там имат необходимите инструменти да ми оправят резбата на дупката за болта.Да ама момчето се мъчи един час и накрая ми каза че инструментчето му за правене на резба в дупката било късо и неможело да го направи и така вече 1 месец се лутам и немога да го оправя това проблемче а ме дразни страшно.В сервизите като чуят че е нещо такова повечето казват ела утре и утре ела в други ден и накрая направо аз ще ти звънна

Моля колеги дайте някакъв съвет или информация къде да отида точно и да го отстраня този проблем.
- DroW
- младши ентусиаст
-
Дай някво инфо къде е тоя цех ако може.Става въпрос за дупката в която влиза болта на капачката.При мен капачката на джантата покрива 5тте болта.Няма общо с болтовете който държат джантата.Тя е отделен болт който я закрепва за самата джанта отгоре върху другите болтове така че да ги закрие тотално.Както и да е само тоя стругарски цех кажи къде е и дали ще им се занимава за такова нещо.
Естествено заплащането не е проблем.
Естествено заплащането не е проблем.
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Оправянето е просто стига на самата джанта да има място за нова резба:
- замазаната резба се рапробива с по-широко свредло (6,4 мм)
- с метчик се нарязва нова резба ( М8 )
- завива се новият болт ( 8 мм )
- DroW
- младши ентусиаст
-
Мерси за инфото колега.Перфектно технологията горе долу се изясни само дето тия инструменти като гледам не всеки ги има,въпроса остава т.е. къде мога да отида и да ми го оправят това.
laary написа:Оправянето е просто стига на самата джанта да има място за нова резба:
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
laary написа:Оправянето е просто стига на самата джанта да има място за нова резба:
Педполагам това се е опитал да направи и момчето от Радиал ....те не може да нямат някакви такива инструменти ...а и принципно те трябва да ти платят тоя ремонт по джантата понеже е по тяхна вина
DroW, аз имах подобен проблем с предишната кола. Някой идеот беше скъсал главата на болта и немаше вадене. Проблема се реши в мотоексперт на симеоновско шосе. Там едното от момчетата си донесе медчик от вкъщи дори, и го направиха. Вярвам, че и на теб ще ти решат проблема доста бързо.
Успех
П.П. Стъпките са точно така както laary ги описа.
Успех
П.П. Стъпките са точно така както laary ги описа.
- DroW
- младши ентусиаст
-
Мерси за помоща колеги.Джанатата я оправих в Дунев Мотор Спорт на червено знаме на ъгъла се намира точно.Странното беше че същия ден видях още 7 БМВ-та в същия севиз 

8 мнения
• Страница 1 от 1