Теч на нафта от помпата
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
Теч на нафта от помпата
На някой случвало ли му се е, някъде отгоре сълзи!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Мойта преди да я вкарат от Австрия е имала тоя проблем, а и на един мой познат също, явно не са единични случай.
Доколкото си спомням отстраняването на тоя проблем е около 450 лева, ако не се лъжа.
Доколкото си спомням отстраняването на тоя проблем е около 450 лева, ако не се лъжа.

- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Имах същият проблем. В началото започна да мирише на нафта около предния капак и едва се овлажняваше помпата, но след около месец започна видимо да сълзи. Точно преди два дена ми смениха две гарнитурки на капаците на помпата и всичко се оправи. Целият комплект (не само двете) гарнитури за помпата-24лв, работа и настройка на помпата с компютър 40лв.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Миналото лято сменях уплътнения. 60-70лв май беше с работата и настройка на помпата.
Оправиха ми я в супердизел
Оправиха ми я в супердизел
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
И аз като я взех колата имах същия проблем само че не сълзеше а направо си течеше - явно се е била разсъхнала като не се е карала колата , но като я метнах да я карам постоянно спря и сега няма никакъв проблем. Та на въпроса- много ефтини цени казвате за смяна на уплътнения и настройка. Аз във варна по-евтино от 150 лв не можах да намеря а в БМВ Варна ми казаха 350-400 лв.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Сега като се замисля май цената която писах горе май е доста пренамалена. Май беше нещо към 250лв. Не знам тия 60-70 къде съм ги измислил тогава. Явно съм бил слънчасал! 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
6 мнения
• Страница 1 от 1