Моля за мнение за едно Е-46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Моля за мнение за едно Е-46
Привет на всички колеги от форума. Винаги сте ми били много полезни и сега отново разчитам и се доверявам на вашето експертно мнение. Интересува ме мнението ви за тази кола. На въпроса защо е с фейслифт (1998 г.), продавачът отговори, че така е внесена
Благодаря ви предварително!
Дата на производство - юли 1998 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 118 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 105000 км
Цвят - Сребърен
Цена: 14 800
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Bay back
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Климатроник
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
фейслифт, сензор за дьжд, перфектно сьстояние!

Дата на производство - юли 1998 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 118 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 105000 км
Цвят - Сребърен
Цена: 14 800
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Bay back
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Климатроник
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
фейслифт, сензор за дьжд, перфектно сьстояние!
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
пич
пич преди 7-8 месеца и аз се чудех на тая красавица,тогава беше 16500 лв , така и не се обадих на тоя човек....
щото и аз си мислех че е бласкана....
иначе има вид,готина е,само задния спойлер малко я загрозава....
обаче на теб кво ти пука,аз мисля че ако си сериозен можеш да отидеш при човека и да е земеш един ден да я видят майстори да ти кажат удряна ли е,не е ли...леко или както казва колегата по горе зверски изтряскана....
по добре я виж...
щото за тея пари е добре а фейслифта много я отваря...
щото и аз си мислех че е бласкана....
иначе има вид,готина е,само задния спойлер малко я загрозава....
обаче на теб кво ти пука,аз мисля че ако си сериозен можеш да отидеш при човека и да е земеш един ден да я видят майстори да ти кажат удряна ли е,не е ли...леко или както казва колегата по горе зверски изтряскана....
по добре я виж...
щото за тея пари е добре а фейслифта много я отваря...
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Не е задълнително да е толкова зле. Въпрос на добър преглед преди да я купиш. МОйто е 2000 г. и също и е правен фейслифт, внесена е от Австрия, но няма проблеми. Гледаха ми я хора от сервиза на Булинс преди да я купя - имало е някакво ударче отпред, но както те казаха "не е бил зловещ". Доколкото знам по принцип повечето БМВ-та втора употреба са удряни, обикновенно отпред 

IRB написа:soreman написа:Доколкото знам по принцип повечето БМВ-та втора употреба са удряни, обикновенно отпред
Хах, боб ли хвърля че да го "узнаеш" това![]()
Според мен е гледал по метода на настъргания кашкавал

А по темата, отиваш гледаш на място караш в сервиз и т.н. Всичко което ще те посъветваме без да сме я видели ще е само предположение.
Огледай я ти самия много добре преди да я заведеш в сервиз за да си сигурен, че има смисъл да си даваш парите за преглед. Защото иначе можеш да похарчиш доста пари за прегледи по сервизи и да не купиш нищо.
А с тоя фейслифт сигурно е удряна и то лошо, след като на са могли да изчукат старите ламарини. "Така си дойде" е познато оправдание.
А с тоя фейслифт сигурно е удряна и то лошо, след като на са могли да изчукат старите ламарини. "Така си дойде" е познато оправдание.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
IRB написа:Хах, боб ли хвърля че да го "узнаеш" товаsoreman написа:Доколкото знам по принцип повечето БМВ-та втора употреба са удряни, обикновенно отпред![]()
Това е коментар, който съм чувал от хора, които продават коли, както и тенекеджий. Не съм хвърлял, а това са фактите - БМВ-тата по автокъщите повечето са удряни леко или не толкова леко...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2