Проблем с борд компютъра
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с борд компютъра
Днес като запалих колата радиото и показанията на бордкомпютъра ги няма. Какъв може да е проблема?
- miropleshiviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91 320Д
- Мечтае да кара: Маруся
Бягай да ти го закачат на компютъра и ще се оправи.
от модераторския екип:
Ако обичаш пиши грамотно (да не се налага да ти превеждам поста пак), така че всички да могат да го прочетат и разберат!
Благодаря за вниманието!
от модераторския екип:
Ако обичаш пиши грамотно (да не се налага да ти превеждам поста пак), така че всички да могат да го прочетат и разберат!
Благодаря за вниманието!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Когато я закачите ще разбереш къде е проблемчето и тогава ще си направиш изводите дали е плъх или е просто проблем в следствие на нормалната употреба на автомобила!

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Знам само, че бушони има в жабката и при акумулатора, т.е. отзад в багажното! За радиото не мога да кажа. 

Здравей колега, при мене се получи така, но след едно пране на салона ( на предната ми кола 520i ). Бая време ставаше тоя номер. В началото няма показания нито радио, но след 5-10 мин. работеха нормално. Оказа се, че имало остатъчна влага, щото като свалих и двата панела са с големи и множество отвори. Та да не би да си прал салона наскоро.......
Успех.
Успех.

направих компютърен тест и нищо!!!Радиото има ли отзад бушон
Колега ако правиш компютърен тест в неофициални сервизи, не само че нищо няма да покаже, но може и по зле да стане. Софтуера на много от сервизите е пиратски. 

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Бах мааму, аз още като видях iPOD-a и се замислих, че не му е мястото в тая кола, ама откаде да знае човек, че така ще стане...
11 мнения
• Страница 1 от 1