Ако ви "дрънкат" пластмасите!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ако ви "дрънкат" пластмасите!
Колеги имах доста не приятен дрънкащ звук под капака! Как ли не го изследвах от къде идва но до момента беше безрезултатно! При вдигнат капак с работещ мотор лека-полека взе да ми се избистря от къде идва въпросното "дрънкане" - много неприятно особено на ниски обороти! Значи оказа се че идва от пластмасовата кора около виското!
Тя е хваната горе с нещо като дюбелчета, които пък от своя страна са хванати за едни щипки към купето! Сложих гумени уплътнения м/у кората и радиатора, сложих и под щипките (хванати за купето), Самата кора някъде по средата има място където се хваща за пластмасата на радиатора - но и от там се оказа че дрънка - не уплътнява добре и сложих и там гумички! Кората в долната си част имаши една пластмаса (до половината на радиатора) и от вибрациите се удряше в него - Не знам за какво е но с резачките и видях сметката!!!
Всичко стана перфектно!
Тя е хваната горе с нещо като дюбелчета, които пък от своя страна са хванати за едни щипки към купето! Сложих гумени уплътнения м/у кората и радиатора, сложих и под щипките (хванати за купето), Самата кора някъде по средата има място където се хваща за пластмасата на радиатора - но и от там се оказа че дрънка - не уплътнява добре и сложих и там гумички! Кората в долната си част имаши една пластмаса (до половината на радиатора) и от вибрациите се удряше в него - Не знам за какво е но с резачките и видях сметката!!!

Всичко стана перфектно!

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
3 мнения
• Страница 1 от 1