Някой свалял ли е тази част???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Някой свалял ли е тази част???
Някой свалял ли е тази част?
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=7201
Не мога да сваля тази решетка(тя е едно с двете врътки под нея и продължава 20 см навътре като пластмасова тръба!Ето какво опитах:
Свалих касетофона и отвих 3 винтчета които държат това нещо,започнах да дърпам и изглеждаше,че ще излезне,но запецна.Видях един кабел,който е свързан с решетката ,но влиза под таблото към волана,а не към жабката.Е те тоя кабел ме е страх да го натегна и да го издърпам
.На новата решетка която ще слагам също има кабел дълъг около 30 см който завършва с букса,предполагам че тази букса се свързва някъде под таблото!Мога ли да мина метър без да разглабям цялото табло,а ако се наложи как да го направя? 
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=7201
Не мога да сваля тази решетка(тя е едно с двете врътки под нея и продължава 20 см навътре като пластмасова тръба!Ето какво опитах:
Свалих касетофона и отвих 3 винтчета които държат това нещо,започнах да дърпам и изглеждаше,че ще излезне,но запецна.Видях един кабел,който е свързан с решетката ,но влиза под таблото към волана,а не към жабката.Е те тоя кабел ме е страх да го натегна и да го издърпам

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Да аз я свалях вчера,
Като извадиш касетофона,от долу има две рапидки от ляво и от дясно по една развиваш и го дърпаш напред
Кабела за който си писал сигурно е закачен за климатроника ако имаш такъв за да затваря клапата когато го пуснеш.
При мен няма такъв кабел,но аз нямам климатик.
Като извадиш касетофона,от долу има две рапидки от ляво и от дясно по една развиваш и го дърпаш напред

Кабела за който си писал сигурно е закачен за климатроника ако имаш такъв за да затваря клапата когато го пуснеш.
При мен няма такъв кабел,но аз нямам климатик.

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Кабела е дълък , но сигурно е вързан с някоя опашка някъде и отива на двете букси на парното/климатика!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
!
Ами да вързан е за лявото колелце (за топло и студено),а иначе влиза навътре зад километража.Как да свяля километража?Трябва ли да махна и волана(който е с аирбег),да не направя пакост?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Не разбирам ,за какъв кабел иде реч
Има жило,лявата врътка,чрез жило управлява една клапа(от парното) ,за да си избираш дали да ти духа топло или хладно през централните въздуховоди.Ако свалиш кората над педалите ще видиш края на жилото и лосчето което то премества.Мисля че жилото съм го откачал отгоре... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Има два модела едният е с жило другият е с кабели!
Кабелът влиза в врътката и е дълък около 25см и има букса!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
titikaka написа:Има два модела едният е с жило другият е с кабели!
Мерси...,а кабела означава ли че клапата е с моторче....
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
!
Не разбирам ,за какъв кабел иде реч Shocked Има жило,лявата врътка,чрез жило управлява една клапа(от парното) ,за да си избираш дали да ти духа топло или хладно през централните въздуховоди.Ако свалиш кората над педалите ще видиш края на жилото и лосчето което то премества.Мисля че жилото съм го откачал отгоре...
Точно така,с жило съм,обаче си купих не с жило ,а с кабел който завършва с букса!Голямо преправяне беше,но в крайна сметка оправих всичко както трябва!Благодаря на всички които се отзоваха,помогнахте доста!

12 мнения
• Страница 1 от 1