аларма
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
аларма
Каква аларма е да добре да сложа на колата, има ли идея някой за по евтини че имам пълно каско, ама е добре заради централното - да не ръчкам с ключа, пък и от време на време да свири
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
вземи си сатурн или нещто такова беше за около 40лв е на илиенци а ина4е ако отидеш да ти я сложат в сервиз и е от там м/у 120-150лв същата управлява централното ,бягащ код,може да си мениш мелодиите ако имаш ел стъкла ще ти ти ги двига има и вграден имобилаизер .и дистанцинните са компактни в 2 вида ги има.Може да си регулираш шоковия датчик колко да ти е чувствителна и е българска не китайски боклук:)
- betona
- младши ентусиаст
-
аларми
мога да ти препорачам едно място кадето слагат аларми имат секви от 40 евро до 200 евро алармите са МАК сигорно някой хора ги знаят
Няма начин да няма начин
- betona
- младши ентусиаст
-
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
0899144868 - на мен този човек ми слага алармата и съм много доволен, има избор от разни аларми, мойта излезе 120 със слагането, вдига стъкла, има двоен шок датчик и още глезотии.
кажи му че искаш да сложиш аларма и да видиш какво се предлага и да ти обясни каде се намира точно, щот на мен ми е в мъгла (в преките пред sky city в слатина някъде беше).
кажи му че искаш да сложиш аларма и да видиш какво се предлага и да ти обясни каде се намира точно, щот на мен ми е в мъгла (в преките пред sky city в слатина някъде беше).

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
прочети в упътването на алармата там пише какви са функциите и ,ако няма опция за вдигане на стъкла варианта е нова, на колегата които ме питаше за аларма оставям този тел.0888875081-Пепи той поставя аларми намира се под МВР болница в посока МОЛА първия светофар в дясно има автомивка и платен паркинг.успех:)PS kaji 4e Svetlio te prasta;)
- betona
- младши ентусиаст
-
spower написа:прочети в упътването на алармата там пише какви са функциите и.....................ако няма опция за вдигане на стъкла варианта е нова
Нямам упътване!
Мисля че дори и да няма опция алармата,ако си купя един модул за вдигане на стъклата,че стане работата,мисля че не са повече от 20-30лв
12 мнения
• Страница 1 от 1