Дискусия - защо E60 545i живя толкова малко?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
LeX написа:ICE написа:[color=darkblue]И понеже искам да КАРАМ, а не да се ВОЗЯ, затова ми беше питането, някой да е чувал нещо лошо за този мотор. Какво мога да очаквам от него, .... евентуално?
Kога да я чакаме![]()
Ееее, чакай малко баце,
още разпитвам, а ти питаш вече къде е ?

Засега ще има глътка въздух и евентуално мисля да забия една 530i или 545i на есен!

- ICE
- Ледения
-
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
в ауто билд имаше тест на 745i (100 000км маратон) и те бяха очаровани от този мотор единствено разхода на гориво не им хареса ама те нали са си циций
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
Защо да е живяло малко? Този двигател се появи с новата седмица в края на 2001, после в новата петица и накрая в шестицата. Смениха го към края на 2005. Технологиите се развиват все по-бързо и двигателите ще се модернизират през 3-4 години. Например 320d--от 1998 до сега му променяха двигателя 4 пъти (136, 150, 163 и сега 170к.с.).
Иначе във всички тестове, които съм чел, този двигател е победител. Има недоволни от дизайна, от i-drive, но никога от двигателя. В някой чужд форум хората ще могат да споделят и лични впечатления
Иначе във всички тестове, които съм чел, този двигател е победител. Има недоволни от дизайна, от i-drive, но никога от двигателя. В някой чужд форум хората ще могат да споделят и лични впечатления

- ICE
- Ледения
-
Явно не се изразих добре, имах предвид, че купето на 5-цата - Е60 и ози двигател си пасват чудесно, и че от тази симбиоза се е получила изключителна лимозина с невероятно спортен характер. Ако М5 не може да се ползва за every day car, то 545i е тозно това, като дава не по-малко удоволствие, когато я настъпите. Всички знаем поговорйата: "Когато нещо работи добре, не го разваляй!". Та идеята беше, да дискутираме защо ликвидираха тази успешна модификация! 

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ICE написа:Та идеята беше, да дискутираме защо ликвидираха тази успешна модификация!
Qvor (Edin) be6e kazal edno vreme "koito kvoto i da mi govori kybika si e kybik" spored men tova e edin ot otgovorite za6to sa postavili 5.0 litroviq motor v E60-kata vmesto 4.5

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ICE
- Ледения
-
ДА, но 550i е доста по-разтоварен като мотор от всички останали мотори и противно на очакванията изобщо не се доближава като динамика до 545i или M5, a и въобще не носи този спортен дух. Той е по-скоро, както казва Пенчев, кралски клас лимозина, движи се много леко и безшумно. Според мен новите магнезиеви двигатели от модефикацията 540i, го зместиха.
- ICE
- Ледения
-
Аз и не искам да притежавам кола с Х-Drive система. Бих искал да и се радвам на мощността Н-А-П-Ъ-Л-Н-О!!! 

- ICE
- Ледения
-
LeX написа:Qvor (Edin) be6e kazal edno vreme "koito kvoto i da mi govori kybika si e kybik" spored men tova e edin ot otgovorite za6to sa postavili 5.0 litroviq motor v E60-kata vmesto 4.5.ICE написа:Та идеята беше, да дискутираме защо ликвидираха тази успешна модификация!
А американците са казали: "No replacement for displacement!" или "Кубатурата е незаменима!"

- ICE
- Ледения
-
Суперлативи, супeрлативи и пак суперлативи...!
За повече инфо прочетете този американски тест на 545i
ПП. Много ми хареса текста, в който пише, че от 3-та на четвърта не ви трябва съединител! Баш като за мен!
Също така пишат, че колата е предсказуема, което бих казал е голям +!!!
За повече инфо прочетете този американски тест на 545i
ПП. Много ми хареса текста, в който пише, че от 3-та на четвърта не ви трябва съединител! Баш като за мен!

Също така пишат, че колата е предсказуема, което бих казал е голям +!!!
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series