BMW vs Mercedes БенЗ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

BMW vs Mercedes БенЗ

Мнение от Mishel_Vaian » 23 Апр 2007, 18:09

Тук не става въпрос за драгове и тем подобни а за здравина :mhihi: Та въпросната вечер реших да си легна по-рано и както винаги си оставям колата на паркинга на Била. Понеже знам кои са колите карани от жени и спирам далеч от тях за да избегна осурквания удари и прочие ... Та намерих си аз място спрях, от лявата ми страна имаше коли а от дясната място за още 4-5 (празно място ) . Прибирам се лягам си и към 12 часа майка ми ме събужда на пожар да стана и да отида на паркинга защото колата била ударена . Бързо ми мина съня първите ми мисли бяха за някой решил да прави изпълнения но изгубил контрол и се нацепил в моята кола :evil: Когато отидох какво да видя някаква руса п**** с майка си и полицаите ... Показаха ми щетата леко осуркана задна броня ... Като видях че щетите са незначителни ми падна камък от сърцето :roll: В следващия момент видях мерцедеса беше много грубо наранен . Преден калник хлътнал до толкова че да опира гумата в него + една голяма синя черта от предния до задния калник :mhihi: Въпросната мацка се опитвала да паркира до моята въпреки свободното място из целия парк . Паникьосала се и пуснала спирачки ,волан и излязла от колата :shock: Като пристигна КАТ (понеже на мястото бяха обикновенни полицаи ) решиха да и направят пробичка за алкохол . Дрегера и показа 0.5 а мисля че позволеното за начинаещите е 0.2 ама както и да е нещо измранкаха и скатаха положението . Както и да е след 2 седмици ще видим на колко левове са оценили щетите другарите от нейната гражданска "Армеец" :lol:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 23 Апр 2007, 19:56

Абе то там по морето някаква мания е да се натискат коли по празните паркинги :mhihi:
Преди месец колегата haho изрева и той, само дето на него му се случило през деня, пак от жена естествено... :mhihi:
А се води кампания "жените са добри шофьори"!
Е, за маневриране определено не ги бива..
:mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 23 Апр 2007, 23:47

Много от колите в БГ са изпъвани след удар и при нова катастрофа се смачкват много лесно. Блъсната и напудрена след това кола е идеална за продаване на жена :mhihi: .
Не знам как е ударен и какви са пораженията по Мерцедес-а. Колега, има ли вероятност да се е смачкал толкова заради предишен удар?

ИС-пушил ентусиаст
Аватар

Мнение от Mishel_Vaian » 24 Апр 2007, 17:11

Да ти кажа колега едва ли ... Незнам ама полицаите много се смяха и тия от Армеец и те се смяха ... Може би самата тя е голям майстор в смачкването на коли каза че не и е за първи път отзад Мерджа беше ударен много интересно над регистрационния номер :shock:

ентусиаст
Аватар

кола

Мнение от pinko_23 » 24 Апр 2007, 17:32

колега незнам да ли бмв или мерцедес кое е по здраво ама един причтел преди няколко дена се нацепи в един голф 3 да се уточним моят приятел беше с мерцедес, отказали му спирачките и меро, с пострадал калник фар за смяна, броня и капак за изпъване а на колфчето само леко огънато отзад и малко счупени габарити. незнам кочя е по здрава кола ама сам се удрял с панцера VS. панцер с теглич и моят беше много намлян а на другият нищо.
Няма начин да няма начин

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 24 Апр 2007, 17:50

задната кола винаги го отнася повече при такива удари

ентусиаст
Аватар

кола

Мнение от pinko_23 » 24 Апр 2007, 18:26

съгла сен съм тебе, бех свидетел и на катастрова между голф и пежо пежото прови лев завой отгоре му скаче голфа, стана ебати мазалото на голфа му изпадаха всички карантии на пежото само калник. то зависи от много неща.
Няма начин да няма начин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 24 Апр 2007, 19:31

Ako се удари колата на място удряно и преди, то си личи, щото цъфва кита.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 24 Апр 2007, 20:14

BMW-то е по-здраво от Мерцедеса и Пежото от Голфа, личен опит. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 24 Апр 2007, 20:16

какво искаш, след като най-дебилното решение беше да махнат на изпита всякакви упражнения за паркиране...
а за жените е доказано че 3д усета им по принцип го няма.

за здравината - според модела, нали се сещаш какво щеше да ти е с нейната броня да те беше одрала по дължина ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 24 Апр 2007, 21:02

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 25 Апр 2007, 15:18

За неумението на жените да маневрират са написани цели дисертации... :mhihi: просто нямат усет за положението на колата във времето и пространството,независимо каква е... :lol:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар

Мнение от Mishel_Vaian » 25 Апр 2007, 17:26

Времето го разбирам късно вечерта около 12 - Спи и се . Май и беше пийнала нещо за да се разбуди ама не кафе ами нещо спиртно и това го разбирам . Ама паркинга с големина на цяло футболно игрище ей това не го :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 25 Апр 2007, 19:47

и тя е искала да да паркира до хубава кола :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Потребител
Аватар

Мнение от ShemZo » 25 Апр 2007, 20:03

Turbo_Ted написа:и тя е искала да да паркира до хубава кола :mhihi:

То хубаво е искала да паркира до хубава кола ама защо не до нея а в нея :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории