Имам си една ме4та БМВ зове се тя :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
ахаха добре до6ъл в клуба и аз се 4удя от каде кво да открадна само и само да си купя хубаво бмв
базикам се естествено не сам крадец но и аз супер мн кътам в последно време не ми се даваи пари и една кола да пия на някое кафе само и само да има пари за каузата и ве4е много се 4удя дали си стува 

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
vitamincpp написа: Също ми е много забавно как хора които изобщо нямат коли се изказват изключително компетентно колко евтино е да се поддържа едно БМВ.
Едно БМВ си е доста голям разход колега и аз съм натълно съгласен с vitamincpp . Като имаме и предвит ,че и любимата ни марка не се слави с най-икономичните Д.В.Г.-та като .
Последна промяна liort на 24 Апр 2007, 0:49, променена общо 1 път
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
BMWm5 написа:ахаха добре до6ъл в клуба и аз се 4удя от каде кво да открадна само и само да си купя хубаво бмвбазикам се естествено не сам крадец но и аз супер мн кътам в последно време не ми се даваи пари и една кола да пия на някое кафе само и само да има пари за каузата и ве4е много се 4удя дали си стува
liort написа:vitamincpp написа: Също ми е много забавно как хора които изобщо нямат коли се изказват изключително компетентно колко евтино е да се поддържа едно БМВ.

иначе към автора - повтарям си личното мнение, че не си ли докарваш поне ама ПОНЕ по 800лв на месец БЕЗ заема и без да си под наем, си в приключение. но успех

Щом ти е мерак дърпаш заем и копуваш,това е.Няма да си първия нито последния който го прави......
Наскоро приятелче по същия начин дръпна заем и си взе Е36 Компакт.Вярно зор му е малко,ама лесно няма.И неговата заплата е подобна на твойта.Хора различни много на един и 2000лв на месц няма да му стигнат да подържа колата,друг кара с 500лв и така... 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
е, за мен не е живот да се стискам да изляза с колата щото нЕма пари за бензин, и в очите ми да цъкат стонките на всеки изминат метър вместо да си карам с кеф... и поради същата причина като ми прещрака да не излизам ако ще и всяка вечер да купонясвам без да броя кое било скъпа напитка и т.н. и т.н.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
И докаде я докарахме колеги , за да караш БМВ тряа да си гъзар
шегувам се. Подкрепям напълно t0sh , това да си броиш всеки километър с колата не си е работа .Тя все пак е и направена да ти доставя удоволствие а без да я караш няма как да стане. Освен ако не си от този тип хора който си ги имат само да се каже , че имат кола "гаражни" и ги лъскат в двора .За мен това не си е работа, аз като ми щукне яхам се и карам на кадето ми видят очите . Иначе има и такив с 3.2 или 3.0 мотори ама като ги карат един път месечно каква е фаидата от тази кола . И после седнали да ми спорят че ми била слаба колата , нека е слаба като не слизам от нея хихихих
.

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
t0sh написа:BMWm5 написа:ахаха добре до6ъл в клуба и аз се 4удя от каде кво да открадна само и само да си купя хубаво бмвбазикам се естествено не сам крадец но и аз супер мн кътам в последно време не ми се даваи пари и една кола да пия на някое кафе само и само да има пари за каузата и ве4е много се 4удя дали си стува
liort написа:vitamincpp написа: Също ми е много забавно как хора които изобщо нямат коли се изказват изключително компетентно колко евтино е да се поддържа едно БМВ.

Приятелу нали по цял ден с това се занимавам

- t0sh
- старши ентусиаст
-
ясно, значи си най-вероятно помощник в онези сервизи, дето без грам обурудване 'евтино' с чука и оксижена избягват купуване на части по бмв-то..
кола
От това което пише BMWm5 не бих си купил кола карана от него тва лепи
онова рециклира
след 5 години това кола ли ще е .
Колкото до въпроса 500лв заплата заем да връща и кола да кара не си е работа,майка ми тегли 6000лв заем за ремонт на жийище 3000лв не и стигаха да го купи и 3000лв да оправи земът беше за 5 години на месец изплаща релно 100лв осталото са лихви вноската на банкиата е 180 и нещо към централна коперативна тая година работи на няколко места събота и неделя на една скара казала е ще се скапя но ще върна тия пари не само месечната тежест я има но са и разправйи казвам ви честно казано а лихвите и таксите са безобразни сметне сами 180лв х 60 месеца = около 11000 (тоест 5000лв за банката)
сетка
180лв вноска
100лв газ аиде да не бензин ( кви 50лв кви 250км) за кво ти е кола ако не ходиш с нея на работа а мръзнеш по спирките без да ми се обиди никои но то това си просто една тъпа газария
140лв на месец каско и гражданска
за подръжката не съм компетентен но наистина мин 50лв трябва да се оделят за това ако изкаш да я подрържаш перфектно и колата да ти сфети да и правиш постоянно подобрения и тунинзи екстри глезотики и ала бала разходите нямат граници
тотал :420лв
ако живее при родителите си не плаща сметки момчето и не купува ядене и оделно щом казва има си странични доходи всичко за него е ок
онова рециклира

Колкото до въпроса 500лв заплата заем да връща и кола да кара не си е работа,майка ми тегли 6000лв заем за ремонт на жийище 3000лв не и стигаха да го купи и 3000лв да оправи земът беше за 5 години на месец изплаща релно 100лв осталото са лихви вноската на банкиата е 180 и нещо към централна коперативна тая година работи на няколко места събота и неделя на една скара казала е ще се скапя но ще върна тия пари не само месечната тежест я има но са и разправйи казвам ви честно казано а лихвите и таксите са безобразни сметне сами 180лв х 60 месеца = около 11000 (тоест 5000лв за банката)
сетка
180лв вноска
100лв газ аиде да не бензин ( кви 50лв кви 250км) за кво ти е кола ако не ходиш с нея на работа а мръзнеш по спирките без да ми се обиди никои но то това си просто една тъпа газария
140лв на месец каско и гражданска
за подръжката не съм компетентен но наистина мин 50лв трябва да се оделят за това ако изкаш да я подрържаш перфектно и колата да ти сфети да и правиш постоянно подобрения и тунинзи екстри глезотики и ала бала разходите нямат граници
тотал :420лв
ако живее при родителите си не плаща сметки момчето и не купува ядене и оделно щом казва има си странични доходи всичко за него е ок
Последна промяна bader на 24 Апр 2007, 12:19, променена общо 2 пъти
t0sh написа:е, за мен не е живот да се стискам да изляза с колата щото нЕма пари за бензин, и в очите ми да цъкат стонките на всеки изминат метър вместо да си карам с кеф... и поради същата причина като ми прещрака да не излизам ако ще и всяка вечер да купонясвам без да броя кое било скъпа напитка и т.н. и т.н.
Не всеки има твоето мислене и средства.......
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Да, и зат'ва има толкова много трошляви Е36 по пътищата... щото хора без пари си помислиха, че могат да "чуват" Е36....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ми тук медиуми май няма... или телепати... ако имаш нещо да кажеш - кажи го... не е трудно... само трябва да се напише... 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
А бе и аз съм на тоя хал горе долу ....7000 лв за 5 години по 130 кинта на мецец не е кои знае какво ,стига да ти изпада доста часна работа каквато често си намирам ...въпроса на човека беше какво БМв да си купи ,а не с колко пари ще го подържа ....защотото имам един познат изкарва 700 кинта на месец и няма никакви заеми и кара мерцедес 190 и е пълна кочина ,така че човек стига да има желание винаги има начин....другият ми колега пък кара ауди купе ...взима колкото мен а колата му блести ,подържа си я ,резервоара му е винаги догоре и частите са му горе долу еднакви с тия на бавариите 

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4