Внимание не купуваите тази кола измамник
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Внимание не купуваите тази кола измамник
Наскоро имах проблем с покупката на кола предлгам да направим оделен форум или всеки да пуска тема когато има такъв проблем за да знаеме от кои хора да не си купуваме коли .
На тоя колата му е изленала 2000лв максмум купуена е за 750евро лъже като дърт цига*
Които изка може да влезна и да прочете темата защо твърдя ,че въпросния търговец е измамник натиснете само линка.
Момчета колата е пуснта вече за продаване де* педа* 1700лв надценка как няма да бърза да я прдодава и да се отказва да ми я дава на мен .
Взлезте в mobile.bg
задайте бмв 320 от 93 до 93 да е черна от 5600 до 5600лв регион София на обявата пише спешно и я е похвалил доста.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 794#533794
На тоя колата му е изленала 2000лв максмум купуена е за 750евро лъже като дърт цига*
Които изка може да влезна и да прочете темата защо твърдя ,че въпросния търговец е измамник натиснете само линка.
Момчета колата е пуснта вече за продаване де* педа* 1700лв надценка как няма да бърза да я прдодава и да се отказва да ми я дава на мен .
Взлезте в mobile.bg
задайте бмв 320 от 93 до 93 да е черна от 5600 до 5600лв регион София на обявата пише спешно и я е похвалил доста.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 794#533794
Това е обявата:
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Bmw 320 24V СПЕШНО!!!
5600 ЛВ.
Данни:
Дата на производство - февруари 1993 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 150 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Лимузина
Пробег - 145000 км
Цвят - Черен
Особености:
4(5) Врати
ABS
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Имобилайзер
Лети джанти
Металик
Нов внос
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
Допълнителна информация:
автомобила е в отлично състояние, нови гуми+лети джанти, двигател и ходова част-перфектни, нов внос, технически обслужен.
Продавач:
Регион: София
тел.: 0885279866
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-

Чакай сега. Човека може да я е взел и за 200Е и да я продава за 7000лв. Какъв е проблема...

ок
WilliamsF1Team написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай сега. Човека може да я е взел и за 200Е и да я продава за 7000лв. Какъв е проблема...Нещо не те разбирам честно казано. Цената на колата за нашите стандарти е повече от ниска. Не може на теб някой да ти продаде кола през 200лв защото си много специален. Колата му е излезла 2000лв. (въпреки че се съмнявам в това) и от там нататък той си слага такава цена каквато той намира за добре. Ти си просто купувач. Теб те интересува състояние, произход и цена. Когато не те устройва цената не е нужно да плюеш по него. Просто ставаш и отиваш да вкараш ти такава за 2000лв. Щом смяташ, че е толкова лесно ходи и си намери сам да видиме дали няма да ти излезне по скъпо...
Пич преди да се изцепваш толкова некомпетентно прочети темата сервиз в е36 и ще научи изтината за колата за цента никои неговори тук макар ,че там за ква манипулация става дума да не говорим за тая кола мога да каже само ,че докарана от някое гробище .От долу е изгинла цялта има нови 2 гърнета и мазана обилно с грес или нещо друго и по окачването има гнилоч салона е унищожен има некви залухави калафки двигатля е изпран перкетно но има петна течове на картено масло които не са успели да измият купи си я ако изкаш ще ми е интересно като след 2 дни си проверяваш нивото на маслото да те напраска обилно да не говорим че след 10000км ще пуснеш обява в форума продавам е36 на части.
Затова трябва да псукаме такива теми при покупката на кола кои да избягваме ако предсатви си само ако всеки които се докосне до таква инфоркмация и пусне тема за въпсния автомобил в форум бмв за бмв рено за форум рено и тн колко проблеми може да си спестиш след покупката на автомобил на старо макар ,че никога не можеш да си застрахован на 100%.
Последна промяна bader на 23 Апр 2007, 9:52, променена общо 1 път
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ако продавача не те е измамил по някакъв начин, смятам, че темата е некоректна. Цената е въпрос на пазарлък, а не на това кой за колко е купил. То и на строителите 1кв.м. апартамент им струва 100 евро, а го продават за 1000, ама не ги пишем измамници по форумите... Ако си бил измамен от въпросния продавач с пари или състояние на колата - опиши го. Иначе е безмислено да клеветиш 

Never mistake motion for action...
добре
.Leon написа:Ако продавача не те е измамил по някакъв начин, смятам, че темата е некоректна. Цената е въпрос на пазарлък, а не на това кой за колко е купил. То и на строителите 1кв.м. апартамент им струва 100 евро, а го продават за 1000, ама не ги пишем измамници по форумите... Ако си бил измамен от въпросния продавач с пари или състояние на колата - опиши го. Иначе е безмислено да клеветиш
Добре де представете си ,че невиждате цента на колата говорим за самия
автомобил какво представлява оставете финансовия въпрос на страни ако обичате.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: ок
bader написа:WilliamsF1Team написа::mhihi:![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай сега. Човека може да я е взел и за 200Е и да я продава за 7000лв. Какъв е проблема...Нещо не те разбирам честно казано. Цената на колата за нашите стандарти е повече от ниска. Не може на теб някой да ти продаде кола през 200лв защото си много специален. Колата му е излезла 2000лв. (въпреки че се съмнявам в това) и от там нататък той си слага такава цена каквато той намира за добре. Ти си просто купувач. Теб те интересува състояние, произход и цена. Когато не те устройва цената не е нужно да плюеш по него. Просто ставаш и отиваш да вкараш ти такава за 2000лв. Щом смяташ, че е толкова лесно ходи и си намери сам да видиме дали няма да ти излезне по скъпо...
Пич преди да се изцепваш толкова некомпетентно прочети темата сервиз в е36 и ще научи истината за колата за цента никои неговори тук макар ,че там за ква манипулация става дума да не говорим за тая кола мога да каже само ,че докарана от някое гробище .От долу е изгинла цялта има нови 2 гърнета и мазана обилно с грес или нещо друго и по окачването има гнилоч салона е унищожен има некви залухави калафки двигатля е изпран перкетно но има петна течове на картено масло които не са успели да измият купи си я ако изкаш ще ми е интересно като след 2 дни си проверяваш нивото на маслото да те напраска обилно да не говорим че след 10000км ще пуснеш обява в форума продавам е36 на части.
Затова трябва да псукаме такива теми при покупката на кола кои да избягваме ако предсатви си само ако всеки които се докосне до таква инфоркмация и пусне тема за въпсния автомобил в форум бмв за бмв рено за форум рено и тн колко проблеми може да си спестиш след покупката на автомобил на старо макар ,че никога не можеш да си застрахован на 100%.
Приятелю на кой свят живееш, много голям процент от колите на Горубляне са в подобно състояние.
Не смятай, че си попаднал на прецедент!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
?с
Еми то мн ясно не ми каззваш нищо ново но ти като си купуваш кола и ти изглежда всичко наред ще се преебеш ако я купиш особено както е без номер и няма как да я закараш да я видят в сервиз но ако знаеш малки подробности като тези силно ме съмнява ,че ще си купиш въпросния автомобил прав ли съм или не,
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=51742
Колеги, погледнете цялата история, такъв търговец си заслужава темата.
Колеги, погледнете цялата история, такъв търговец си заслужава темата.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Като цяло търговеца може и да заслужава такова отношение, но си има тема в продава за некоректни търговци. Плюс това аз не виждам кой от вас по точно е излъган. Искал си да купиш колата, не ти я е дал на цената на която си искал и веднага започваш да плюеш. Е защо? Ако ти я беше дал за 2000лв щеше ли да я вземеш? Човек сам решава какво продава и на каква цена го продава, ако не ти харесва на сила никой не те кара да го купуваш. Още повече, че доколкото разбирам е автотърговец и се занимава с това. Той от това се храни. Слага надценка на колата и я продава. Ако продава боклуци не го оправдавам, но вече 70% от колите на пазара са боклуци така че ако всеки пуска по една такава тема, друго няма да четем. Стегнете се и спрете да плюете тоя и оня, третия и петия. Кажи само тази кола не я купувайте (дори отново да е некоректно), но не давай за довод цената на колата и печалбата на човека...
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Това е друго нещо. Не коментираш кой за колко е купил, а пишеш, че си гледал колата и състоянието й е еди-какво-си. И аз съм го правил. Така спестяваш ядове на други хора. Но е безмислено да коментираш за колко я е купил и колко ще спечели. Евала,че се опитваш да помогнеш на други, просто го направи правилно 

Never mistake motion for action...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Leon написа:Това е друго нещо. Не коментираш кой за колко е купил, а пишеш, че си гледал колата и състоянието й е еди-какво-си. И аз съм го правил. Така спестяваш ядове на други хора. Но е безмислено да коментираш за колко я е купил и колко ще спечели. Евала,че се опитваш да помогнеш на други, просто го направи правилно

Re: ?с
bader написа:... особено както е без номер и няма как да я закараш да я видят в сервиз...
Това че колата няма номер е дежурното оправдание, когато се продава боклук. "Не може да я закарате в сервиз, защото няма номера. Или елате с ремарке, или си доведете майстор на място". Чуете ли подобни глупости, тръгвайте си.
А на Горубляне колкото и да е странно тук-там има свестни продавачи, със добри коли, на разумни цени.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Абеее, свестен продавач... Аз сирене от съседа купувам и той с усмивка ми го лашка с 200 грама вода, та някой непознат търговец ще се мине
. Рядко са тия, дето се "вътрят" веднъж-дваж, за да им докараш наплив от клиенти
Половината са с фамилия Кожодеров, другата половина са Измекяров, а третата половина са мешани от двете династии - те са взели само лошите страни
Та те не могат да мигнат, ако не върнат километража дори на най-запазената кола поне с 1 километър - моралният кодекс на авто-търговеца не им го позволява. Ама за да не са всички в кюпа, тук-таме може и да се срещне някой по-честен - ей така, щото трябва и черна овца да има в родата...

It's not who You are, it's who You know...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
някои хора още живеят в приказките май
я свалете си розовите очила и не ревете като ухапани мадами
все пак това е БГ .. ако не прецакаш ше те прецакат така че оупен иур айс
то кои ли не иска да те прецака тука ... нема да ни стигнат темите да ги опишем

я свалете си розовите очила и не ревете като ухапани мадами
все пак това е БГ .. ако не прецакаш ше те прецакат така че оупен иур айс

то кои ли не иска да те прецака тука ... нема да ни стигнат темите да ги опишем