Някаква олдскул сбирка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 23 Апр 2007, 10:08

Exy написа::shock: :shock: :shock: ВЕТААААААААААААААААА :!: :!: :shock: :shock: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Този ми е любимия като външен вид, като вътрешен - следващият - С4. Да ме прощават най-хардкор феновете, ама освен БМВ харесвам страшно много Corvette, Camaro, Firebird i Fiero. Мустанга също е страшен!

FIERO??????? :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти бъзикаш ли се или нещо си се объркал малко? Фиерото е една ебавка на GM. 4 цилиндров кошник, дето са се опитали да го направят да изглежда на спортна кола. Мечтата на всеки селяндур от Норт Дакота. :mhihi: :mhihi:
А за мустанга , горкия така са го поциганили, че нямам думи. Ако забелязвате лепенката R/T вътре :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: тя е от някой Dodge. Все едно да сложиш на голфа М3, нема такава свинщина. А и ДВА надписа на мустанг, та ако не ти стане ясно от първия път да ти припомни пак. За хромираните джунджурий по предницата няма и да споменавам :shock: . А иначе другите стават.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 23 Апр 2007, 10:32

мустанга е 1, 2 стинг рея( корвета) 3 БМВ-то
а наистина нещо са объркали семействата с това R/T, което изначава роад трак, за чарджър както каза колегата.
а русата наистина е много зле да се снима с варела :mhihi:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 23 Апр 2007, 16:22

Scouser написа:
Exy написа::shock: :shock: :shock: ВЕТААААААААААААААААА :!: :!: :shock: :shock: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Този ми е любимия като външен вид, като вътрешен - следващият - С4. Да ме прощават най-хардкор феновете, ама освен БМВ харесвам страшно много Corvette, Camaro, Firebird i Fiero. Мустанга също е страшен!

FIERO??????? :shock: :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ти бъзикаш ли се или нещо си се объркал малко? Фиерото е една ебавка на GM. 4 цилиндров кошник, дето са се опитали да го направят да изглежда на спортна кола. Мечтата на всеки селяндур от Норт Дакота. :mhihi: :mhihi:

То е малко като "Порше" 924.. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Kopeldaka » 17 Май 2007, 19:41

Снимките са мой и са правени 2005 година лятото ;) Повечето от колите са на Диневи, Астона също ;) Няма ги другите коли защото ставаше въпрос за ретро колите им, инъче имам и останалите :) ;)
Поздрави Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата