28.04.2007-Варна-Бургас-Сливен-Ст. Загора - общо пътуване?

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 23 Апр 2007, 1:10

Апостоле, мислим да тръгнем към 6 часа от Варна в събота. Още не сме решили дали през Бургас ще минаваме или през Каблешково. То има още някой и друг ден. Бургазлии нещо не поемат по темата. Щото са от бургите или от азлиите :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Апр 2007, 6:57

Най-добре минете през Каблешково, защото много ще се забавите ако минавате през Бургас, за да слеете двете групи ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 23 Апр 2007, 11:19

Тъй като гледам плана за пътуването и часовете ми изглежда супер . Само си мисля че ще бъде хубаво Бургазлии да се присъединят към нас в Айтос !!! Кво ще кажете ?

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Апр 2007, 11:52

BraZeN написа:Тъй като гледам плана за пътуването и часовете ми изглежда супер . Само си мисля че ще бъде хубаво Бургазлии да се присъединят към нас в Айтос !!! Кво ще кажете ?

Хубаво е да стане така,само дано колегите от Бургас да проявят малко интерес защото като гледам,нищо не пишат ! :roll:
Но така или иначе ни сме написали вече плана и с най-голямо удоволствие ще Ви чакаме в Сливен. :ok:
:bgflag: :bgflag: :bgflag:
Последна промяна SuPeR_FLY на 23 Апр 2007, 12:30, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 23 Апр 2007, 12:09

Еми ний ако тръгнем оттука в 06:00 - в Айтос ще сме към 07:30 тъй че бургазлии напрао могат да ни чакат там . Да спрем само да видим сички ли са на лице и примерно в 07:45 да продължаваме към Сливен .

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Апр 2007, 12:19

BraZeN написа:Еми ний ако тръгнем оттука в 06:00 - в Айтос ще сме към 07:30 тъй че бургазлии напрао могат да ни чакат там . Да спрем само да видим сички ли са на лице и примерно в 07:45 да продължаваме към Сливен .

:yes: Супер!!! Ще Ви чакаме и гледайте да се включите във времената на графика,щото иначе пием всичко!! :have one: :yes:
Изображение

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 23 Апр 2007, 21:09

Бургазлии не подемат инициатива и май ще им се размине пътуването в колонка :mhihi:
Иначе по-добрия вариант е точно това - да се чакате с тях в Айтос, щото пропускате Бургас, а там 100% ще се разкъса колоната. През Каблешково и другите там села пътя не е розов, но става, а и в първото село има 3 адски завоя :twisted: Иначе в Айтос, на Shell е най-доброто място, където можете да се съберете.. то не се знае дали и аз няма да съм там, но предполагам ще тръгна от Стара Загора.. ще видя как ще ги глася нещата...
А за пътуването в колонка през Стара Загора.. трудно ще е, но ще стане, или трябва да се измисли маршрут с по-малко трафик и светофари, или трябва да има сборен пункт на другия край на града, някъде до Техномаркета, щото колоната ще се разкъса. А и маршрута с по-малкото трафик... няма да има публика :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 23 Апр 2007, 21:23

глей ся-ако караме бавно и без да се пръскаме,ще стане яко.без светофари и предимства-ние сме хората,никой няма да понечи да ни притеснява,то града ще се блокира от толкова беемвета....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vipers » 23 Апр 2007, 21:29

Днес се уточнихме, че тръгваме между 5:30 и 6 часа и ще минем през Каблешково. Бургазлии нещо не реагират и ако се засечем по трасето добре, ако не - чакайте ни в Сливен

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Апр 2007, 21:43

ОК! Стефко! Ще се радвам отново да се видим и съберем!!! Ще Ви чакаме братко :ok: :bgflag:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 540i
Мечтае да кара: Z4 M

Мнение от p01s0n » 23 Апр 2007, 22:27

Аз съм още в Търново, но се връщам в петък и събота рано рано тръгваме :)
Вие уговорихте ли се вече ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Апр 2007, 22:30

Виж на предната страница на темата сме направили графика, гледайте да се вместите в него ;)
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Апр 2007, 22:48

това за светофарите през Ст. Загора ми се струва, че няма да стане
Все ще трябва да се спира на червено и без това съм на косъм с точките :mhihi: Освен това горчивият опит от предиши събори показва, че това, че пътуваш в колона с още много БМВта не те спасява от полицаите :confused:
Май е по-добре да се изчакаме в другият край на града и да се спазват всички правила за движение..

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Апр 2007, 22:52

© написа:това за светофарите през Ст. Загора ми се струва, че няма да стане
Все ще трябва да се спира на червено и без това съм на косъм с точките :mhihi: Освен това горчивият опит от предиши събори показва, че това, че пътуваш в колона с още много БМВта не те спасява от полицаите :confused:
Май е по-добре да се изчакаме в другият край на града и да се спазват всички правила за движение..

Славчо споко, това ще го решим преди да тръгнем от Метро, все пак затова се събираме там да решим дали да минем през града или през околовръстното ;) ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 540i
Мечтае да кара: Z4 M

Мнение от p01s0n » 23 Апр 2007, 23:29

Момчета аз ще спя в Пловдив и който му се идва на Плазма да казва?

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия